REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PRINS la volan cu PERMISUL SUSPENDAT: 'Am oprit la 10 farmacii, dacă nu găsesc..' VIDEO

PRINS la volan cu PERMISUL SUSPENDAT: 'Am oprit la 10 farmacii, dacă nu găsesc..' VIDEO

Replica API 21 februarie 2019 | 02:35 505

În timpul derulării unei acțiuni specifice privind siguranța și fluidizarea traficului rutier din municipiul Constanța, la data de 19.02.2019, politiștii locali au depistat oprit neregulamentar pe strada Dezrobirii un autoturism al cărui conducător auto avea permisul suspendat.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că s-a urcat la volan, conducând vehiculul pe drumurile publice din zona Inel 2, tronsonul cuprins între străzile I.L Caragiale, Dezrobirii și bulevardul I.C Brătianu, deși avea suspendat acest drept. Acesta a precizat că trebuia să cumpere urgent niște medicamente de la farmacie și că a oprit la mai multe, dar nu a găsit, astfel fiind nevoit să-și continuie drumul. ”Nu am găsit, am o rețetă, de o săptămână caut.. Am oprit între timp la 10 farmacii. Și am venit la asta. Dacă nu avea nici aici, mă opream la alta”, a spus el.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”. Conducătorul auto a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prost si filosof ce esti tu.. gramatical corect se scrie sunteti. Acum mars si pazeste usa si sa o deschizi din cand in cand.
0
0
Probabil tu esti vre-un filozof .......pai citeste cartea de gramatica dobitocule , nu de filozofie !
2
0
Cf legii 155 2010 paznicii locali nu au dreptul sa opreasca masini in miscare
3
2
Esti un cretin incult si needucat in toate cartile de filosofie se foloseste sintagma sant nu sunt dar n ai de unde sa stii singurele carti citite sunt cele de poker
1
3
Cataline se scrie sunteti, incerci sa pari istet dar tot paznic ramai.
5
1
Paznic e taica-tu si toti care comentati cum aplica legea Politia Locala , santeti mai vinovati decat respectivul . Nu mai tineti cu infractorii ca santeti din acelasi aluat ...
5
3
Cata rautate , dezbinare si lipsa de respect , din comentarii si ceea ce vad in Constanta . Asta-i un oras unde trebuie , sase luni de ocupatie germana , ca sa ne scoata balcanismu din noi.
6
0
Ba cat de prost sa fii, auzi are carnetul suspendat si parcheaza neregulamentar, practic i-a invitat pe aia sa-l prinda, imi pare rau ca prostia nu doare, mi-as fi dorit sa vad zvarcoleli.
7
1
Politia locala nu are dreptul sa te verifice la permisul de conducere, fiind depistat stationat sau oprit prezinta un act de identitate, i se da amenda si gata. Daca lasi un minor la volanul masinii oprite sau stationate cat te duci la bancomat sau la non stop se pune ca a condus ?! Capete de creta.. ganditi!
7
9
Sunt curos de ce cel care raspunde celui cu intrebarea foloseste un limbaj atat de vulgar,in afara de faptul ca P.L.comite mai multe infarctiuni decat conducatorul respectiv! De cand au dreptul sa opreasca vehicule in trafic,de cand sunt agenti constatatori conf.art.61 NCPP,de vand conduc la sediul P.L.la constatarea unei infractiuni si nu sesizeaza organul abilitat si ma intreb cine face schita la fata locului la constatarea unei infractiuni! De infractiunea de uzurparea functiei ati auzit? PLANGERI LA PARCHET!
7
12
TRec peste faptul ca nu intelegi nimic din ceea ce citesti si nu pot sa nu ma intreb daca nu esti si tu vre-un infractor nenorocit ca asta cu opritul neregulamentar. Gunoaielor. Pai daca ai permisul suspendat cum pastele matii mai ai tupeul sa te urci la volan? Rebuturi sociale ce sunteti... Si tot voi cu gura mare.
18
1
Intrebare, mai citeste odata articolul si vezi ca persoana in cauza a fost depistata cu autoturismul oprit neregulamentar.
16
1
De cand paznici astia au dreptul sa ooreasca conducatorul auto in trafic ?
14
19

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212