REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Prinşi la volan BEŢI şi FĂRĂ PERMISE! Au refuzat prelevarea probelor de sânge!

Prinşi la volan BEŢI şi FĂRĂ PERMISE! Au refuzat prelevarea probelor de sânge!

Replica API 27 noiembrie 2017 | 00:15 222

E JALE pe şoselele Constanţei!

E JALE pe şoselele Constanţei!

A „plouat” cu indivizi beţi la volan, în acest week-end! Conformoamenilor legii, la data de 26 noiembrie a.c., ora 09.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Transilvaniei din localitate, având permisul de conducere reținut.

De asemenea, ora 08.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, după care a produs un accident soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Tot la data de 26 noiembrie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Piatra, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Tașaul din localitatea Piatra, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La ora 02.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topraisar au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La ora 02.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din localitatea Almalău, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La ora 01.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Deleni au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., ora 21.25, polițiștii din Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 394, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

De asemenea, 25 noiembrie a.c., ora 05.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din localitate, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La ora 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au depistat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La ora 17.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Istria au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Istria, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Primăriei din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun initiativa legislativa astfel, TOTUROR soferilor gasiti sub influenta bauturilor alcoolice sau fara carnet de conducere, sa le fie confiscata masina, aceasta urmand a fi valorificata sau distrusa, chiar de la PRIMA abatere. Asta pentru ca, acesti iresponsabili si inconstienti vor continua sa conduca chiar si dupa sanctionare. Asa e si in alte tari.
0
0
IN HARSOVA AVEM TIGANI CU PORUMBARE DE BG SI CARNETE DE NOTE CLASELE 1 2 SI NU I VEDE NIMENI CA NU AVEM POL RUTIERA IN ASA ZISUL ORAS
0
0
Politia trebuie sa fie 24 din 24 ore in strada.Drumurile din Cta sunt cele mai insangerate din tara.Sunt soferi ,chiar si de tir,care consuma alcool la volan fiind siguri ca nu-i opreste nimeni.Si au dreptate ,daca nu este nimeni in strada.Personal,nu am mai fost oprit de cca 10 ani si nu exagerez!
0
1
Urmeaza cralev buzica barascu ,fata adevarata a politiei rutiere
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212