REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Profesor de 62 de ani acuzat de viol. A întreținut relații sexuale cu o elevă. Video

Profesor de 62 de ani acuzat de viol. A întreținut relații sexuale cu o elevă. Video

Mariana MURAT 12 aprilie 2024 | 15:45 4975

Profesorul de geografie, în vârstă de 62 de ani, de la liceul Lucian Blaga din Capitală, a fost reținut pentru viol după ce pe rețele de socializare a apărut un video în care acesta se afișează cu o elevă a unității de învățământ.

 Profesor de 62 de ani acuzat de viol. A intretinut relatii sexuale cu o eleva. VideoEleva împreună cu profesorul de 62 de ani

Astăzi, 12 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor in formă continuată. În fapt, la data de 9 aprilie 2024, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către directorul unei instituții de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituției menționate.De asemenea, din investigații a reieșit faptul că între elevă și professor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani.Astfel, în vederea administrării materialului probator, astăzi, 12 aprilie 2024, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul fiind depistat și condus la audieri, în baza mandatului de aducere pus în aplicare.Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată”, anunță poliția.

Anchetă la liceu

Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani. Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. Eleva ar fi fost minoră când a început să fie curtată de profesor.

Dascălul a declarat pentru jurnaliști că a fost vorba despre o piesă de teatru, conform stiripesurse.ro.

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smr fam mea daca nu ea la legat
1
0
clar nu e viol, e dragoste, mai ales din partea ei, si de ce sa faca omu' asta inchisoare? ca s-a indragostit aia de el?
1
0
«Nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut» (Matei 10,26)
2
2
bravo profului, mwoooie crestinilor scandalizati.
7
3
Ehee, viață calumea când ești un nenorocit ....
3
2
Se vede că îi place
8
1
2 gaini si jumate de gasca. Asa ca sa plece unde vede cu ochii. Oricum dna e degeaba ca si voi dealtfel .
4
3
Fata e fericita. Ea a facut filmul. E orice dar nu violata.
30
1
Bagabont bătrân :))
11
12
Peste 10 ani isi va calari sefii, directorii etc. Fata stie de mica.
24
2
O zdreanta needucata , astea au mankarici la bazdac de la zece ani, parca politia nu stie !
22
1
nu e viol, chiar deloc, dar ne place sa traim in minciuna.
25
3
PE ELEVA AM VAZUTO IERI PE VARIANTA.ERA AN PAUZA MARE.
13
4
Am crezut ca ea e profesoara.
19
3
S-au adunat pedofilii in comentarii. Ce tristi sunteti!
12
16
Bagati in pustoaice pana avorteaza proastele
8
10
Eheeee, radeti, radeti, dar cand o sa ajungeti la pola lui, adica varsta lui, o sa vreti si voi asa un GEROVITAL! Bravo lui ca a avut parte de asa ceva. Ce plm, e primul martalog carr are gagica de 18 ani? Pe columbeanu il mai si filmau televiziunile. Si poate cine stie ce matarânga are moshu, invidiosilor! Sa se dovedeasca ca o babardea de la 17 ani. Atunci, la parnaie martalogule!
29
6
Cand dragostea e mare , nu conteaza varsta! Uneori, nici sexul! Dementa este in floare! El , un batran rablagit, care inca se crede macho! Ea , pierduta in spatiu! Anturajul, parintii terminati, tentatiile, iarba , prafuri...amestecuri dubioase si periculoase! Suntem in pom si pomul in aer!
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272