REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Protecția Copilului BAGĂ peste 500.000 lei în DERATIZAREA sediului

Protecția Copilului BAGĂ peste 500.000 lei în DERATIZAREA sediului

Replica API 18 martie 2021 | 23:40 2095

DGASPC Constanța a lansat o licitație pentru prestarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la centrele si sediul DGASPC Constanta. În acest scop, reprezentanții instituției pun la bătaie peste 500.000 lei.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța intenționează să încheie un acord cadru ce are ca obiect prestare servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în centrele și la sediu de pe strada Decebal, din municipiul Constanța. Contractul este împărțit în trei loturi astfel: Lot 1 Dezinfecție, cu o valoare totală estimată fără TVA = 180.793,60 lei; Lot 2 Dezinsecție cu valoare estimată fără TVA = 206.273,60 lei; Lot 3 Deratizare cu o valoare totală estimată fără TVA = 135.595,2 lei. Valoarea totală estimată este de 522.662.4 lei.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: director general – Răducu Carmen; director general adjunct - Roman Ana-Maria; director general adjunct Protecție Socială - Marcoșanu Silviu Mihai; director executiv Asistență Socială – Anca Ghițulescu; director executiv Protecția Copilului – Constantinescu Neli Simona; Biroul Achiziții Urmărire Contracte: Barda Iuliana Nicoleta, Constantin Dana Antonela, Enache Dafina, Popa Alexandru Iulian, Sotir Anișoara, Șerban Laura Alexandra, Apetroaei Elena Loredana; Parpală Eduard; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic: Macovei Marius, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Cătălin, Monea Florin; Biroul Juridic Contencios: Ristea Mihaela, Albu Cristina, Guță Titiana, Enache Mihai Gabriel; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chilă Carmen, Marcu Sorina, Neculaev Alina, Cosma Felicia Iuliana, Serbinuc Iuliana, Eremia Marius.

Carmen Răducu

Condiții de participare

Se va completa DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire cu informațiile aferente situației lor. Documentul justificativ care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv certificatul constatator emis de ONRC, sau în cazul ofertanților persoane juridice/fizice străine, documentele echivalente emise în țara de rezidență, traduse în limba română, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor. In situația în care vor fi executate părți din contract de către subcontractanți, dovada înregistrării și corespondența activităților principale/secundare din cadrul acestuia cu obiectul achiziției se va prezenta obligatoriu și de către subcontractanți, pentru partea din contract pe care o vor realiza. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.03.2021.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au bani acum la cate adopții face și câtii copii vinde normal arunca cu bani pe sus că au bani de dezinfectați dezinfectează că așa au bani cum dracu
0
0
Da ce sa folosim cuvinte frumoase la adresa lor aaaa tu că părinte in morți măti ai vb frumos la adresa lor nu i-ai jicni nu i-ai spurca nu i-ai pupa direct in gaura p**i și în garura pizdi aaa când vezi că ăștia toți vinde copiii la lume distruge o grămadă de populație lasă lumea și mamele fara copii ii vinde că n-au ce manca sunt flamanzi n-au unde dormii cum sa vb frumos la adresa lor cum care morți măti mama ar vb frumos la adresa lor că lor le este rușine să nu se afle ce face cu populația ce face cu copii la părinți aaa la sa lumea sa ii înjure sa ii spurce că așa le trebuie că să nu mai facă că dacă le vb frumos uite ce face uite cum vinde copii la lume și da in adoptiii aaa și se scot basme curate
0
0
Adevaru ca in oras sunt multi tantati cu nasu carn care sug..
4
0
Sa vina si dezinsectia pentru ca sunt cam multi tintari,tauni si alti paraziti care sug sangele copiilor"a se intelege bani copiilor" in institutia asta.Dezinsectia inseamna digitalizarea institutiei,asta am adaugat pentru cine nu cunoaste.
5
1
daca faceati din cand in cand curatenie nu era nevoie de deratizare !!! Futu-va-n gat de putori hoate !!!
8
0
Ce mai suge si institutia asta!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272