REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
15.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Protest al rudelor și prietenilor tinerilor uciși la 2 Mai

Protest al rudelor și prietenilor tinerilor uciși la 2 Mai

Virgil STOIAN 1 octombrie 2023 | 21:47 1001

Rude şi prieteni ai celor doi tineri care au murit în accidentul din localitatea 2 Mai au protestat, duminică, în Piaţa Victoriei, solicitând, între altele, înăsprirea pedepselor pentru şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, cât şi ca Poliţia să acţioneze conform legislaţiei.

Protest al rudelor si prietenilor tinerilor ucisi la 2 Mai

La protest au participat câteva zeci de persoane care au adus flori albe şi au afişat pancarte cu mesaje precum „Siguranţă pentru viitorul tău!”, „Ignoranţa ta, pierderea noastră” sau „Nu este de ajuns”. De asemenea, aceştia au afişat fotografii cu cele două victime ale accidentului.

„Cred că toţi tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare. Eu sper ca generaţia lui Sebi şi a Robertei să schimbe cumva această ţară. Aceasta este speranţa mea. (…) Să aibă mai multă siguranţă pe drumurile publice, să aibă siguranţă să meargă singuri pe stradă”, a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accident.

Vlad Pascu, şoferul în vârstă de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, fiind drogat la volan, a fost pus sub acuzare pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.

Miruna Pascu, mama sa, se află în arest preventiv, fiind acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

În dosar este cercetat şi tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familie de interlopi cu relatii in justie si in politica.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920