REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PSD nu se va opune referendumului pe justiție

PSD nu se va opune referendumului pe justiție

Replica API 5 aprilie 2019 | 03:41 398

PSD a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că nu se va opune „în niciun fel” organizării referendumului propus de Klaus Iohannis pe 26 mai și că partidul „nu are nimic împotriva temelor lansate pe tema justiției”.

„Așa cum a anunțat anterior, PSD nu se va pronunța oficial asupra întrebărilor pentru referendum propuse de Iohannis, decât după ce acestea vor fi formulate.

PSD nu se va opune în niciun fel organizării referendumului propus de Iohannis, dar nu va accepta niciodată reducerea sau desființarea salariului minim pe economie sau oprirea creșterilor de venituri din programul de guvernare, așa cum vor partidele din opoziție.

PSD nu are nimic împotriva temelor lansate de Iohannis pe tema justiției, dar nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar. Europarlamentarii PSD nu își vor critica niciodată țara în afară și nu vor vota niciodată împotriva României în Parlamentul European, așa cum au făcut cei ai PNL sau USR”, a transmis PSD.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ionescule, bulbucul basinii esti tu cu tot psd-ul vostru !
5
0
PSD, ipocrit si mincinos prosteste tocmai pe cei care sufera cel mai mult de pe urma hotiilor lor, dar au grije sa-i manipulkeze si sa-i indobitoceasca latrina 3 a HOTULUI sef, penalul voiculescu. Ei merg inainte si-si ingrasa porcii cu pensii speciale, isi angajeaza toate cozile de topor in cinci locuri de-odata ca doar d'aia i-au ales romanii sa faca ei ce vor. Si uite ce fac! Prapad.
7
0
De ce sa se opuna? Iohannis a tras o basina si vrea ca romanii sa o miroasa. Ei bine,foarte multi vor merge la vot pentru europerlamentare si nu vor lua hartia pentru referendum,pur si simplu.Vor vota doar ce este important . Si Basaul avea basini in capdar el era mai abil,facea ca sa para ca romanii cer referendumul si chiar formula ,,intrebarle'' mai cu cap. Beleaua asta de Iohannis pur si simplu trage basini in cada cu apa si priveste la bulbuci,asta va fi cu referendumul vietii lui.
0
7
Suntem niste imbecili cu totii, niste hoti si borfasi dar pana la urma vom plati pentru toate. Pana atunci furam cat putem...
6
1
DA-CA NU VOTATI PSD VA IA MAMA DRAKU.
3
3
Nu e vorba ca nu sunt impotriva, ci doar ca nu au cum sa-l interzica. Sa fim seriosi, deja declara pe la colturi ca votantii psd sa nu ceara si formularul pt referendum.
6
0
La cat ciordesc ar fi culmea ca ei si ALDE sa se critice singuri
6
1
Manca i ar mama de patrioti, ei nu isi critica tara, doar o fura pana la piele!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212