REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Putin amenință din nou: Riposta noastră nu se va limita la tancuri și blindate

Putin amenință din nou: Riposta noastră nu se va limita la tancuri și blindate

A.F. 4 februarie 2023 | 00:00 733

Prezent joi la comemorarea a 80 de ani de la victoria sovietică asupra forțelor naziste de la Stalingrad, președintele Vladimir Putin a amenințat din nou statele europene care sprijină Ucraina.

Putin ameninta din nou: Riposta noastra nu se va limita la tancuri si blindateVladimir Putin

În discursul său care marchează decisiva bătălie de la Stalingrad, Putin a avertizat statele europene că Rusia are capacitatea de a riposta împotriva oricărei țări care ajută Kievul. „Știm că în ciuda eforturilor propagandei oficiale, vândute, încă avem mulți prieteni în țările neprietenoase și în elita vestică.

Și chiar în toată lumea, inclusiv pe continentul american, în America de Nord, în Europa. Dar, cei care împing țările europene, inclusiv Germania, într-un nou război cu Rusia, și vorbesc iresponsabil despre victorie ca despre un obiectiv îndeplinit deja, cei care mizează pe victoria împotriva Rusiei pe câmpul de luptă, probabil că nu înțeleg că rezultatul războiului de azi cu Rusia va fi altul decât cel dorit. Noi nu ne trimitem tancurile către granițele lor, dar avem cu ce să ripostăm. Iar riposta noastră nu se va limita la tancuri și blindate. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”, a spus el, scrie digi24.ro.

Putin susține că Rusia este în realitate țara amenințată „ de data aceasta cu tancurile germane Leopard”. „Astăzi, nu trebuie să permitem nimănui să diminueze importanța bătăliei de la Stalingrad în înfrângerea nazismului, în eliberarea întregii lumi de acest rău îngrozitor. Acum, din pacate vedem ideologia nazistă într-o formă nouă, cum creează noi amenințări pentru securitatea țării noastre. Din nou, trebuie să respingem agresiunea Vestului colectiv. Incredibil, dar adevărat. Aceasta este realitatea. Ne amenință din nou, de data aceasta cu tancurile germane Leopard, pe care se află aceleași cruci”, a mai spus președintele rus”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
russia a mai pierdut peste 300.000 de oameni - in AFGANISTAN - in fata unot ciobani - iar in UKRAINA peste 100.000 pina acum ... comentariile sunt de prisos
0
0
Da,da,istoria aia adevarata,scrisa de voi...Poate imi spui si niste titluri... fascist-legionare. Americanii au castigat razboaie doar in filmele facute de ei. Ca sa nu muriti p****i,daca Rusia era invinsa in al doilea razboi mondial azi aveati o democratie fascist-legionara de toata frumusetea.Asta daca mai erati in viata... Javrele fascsite de ucraineni vor sa distruga Rusia precum a vrut si Hitler,dar vor avea aceeasi soarta,pentru ca cine sapa groapa altuia va cadea singur in ea. Pentru ca Domnul nu doarme si adevarul e de partea Rusiei. Asa ca nu mai mestecati rahat fascist-legionar aiurea,ca sunteti p******i... Va scaldati in penibilitate?
0
1
mai baiatule rasufla din tine educatia data de partidul comunist. Mai studiaza istoria scrisa de altii. Aia adevarata.
2
1
Esti zero barat la istorie. La Stalingrad rusii au luptat si au invins singuri nazistii. Au fost ajutati doar de generalul iarna. Nu au luptat americanii alaturi de rusi. Iar in Berlin tot rusii au intrat primii. Nu tin cu rusii. Dimpotriva. Dar adevarul istoric trebuie spus asa cum este. Fara suparare. Nu i vreau pe rusi aici. Dar nici pe altii. Vreau doar ca Romania sa conteze pe plan international. Pacat ca avem conducatori slabi. Va fi greu sa ne revenim. Poate niciodata. Pacat de resursele pe care le mai avem.
5
5
uita ca toti rusofonii ca razboiul mondial nu reuseau bolsevicii nici in vecii vecilor sa-l castige fara ajutorul americanilor. De data asta iau mwie de la americani. Si de la mine. Cu kkt !!!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218