REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PUZ-ul pentru plajele din Mamaia şi Constanța va fi actualizat!

PUZ-ul pentru plajele din Mamaia şi Constanța va fi actualizat!

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 814

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral anunță intenția actualizării Planului Urbanistic Zonal, în sensul amenajării plajelor din Mamaia și municipiul Constanța. Demersuri face parte din proiectul de „Amenajare plajă Năvodari, Eforie Nord, Cordul Eforie Nord – Eforie Sud, Tuzla, Costinești, 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Cordon Venus – Saturn”. Inițiatorul proiectului este ABADL, elaboratorul este SC MAS ART Design SRL, iar motivul îl reprezintă diversificarea funcțiunilor existente și stabilirea reglementărilor urbanistice pentru zona studiată.

Constănțenii și cei interesați sunt invitați să transmită observațiile și propunerile lor, în perioada 6 – 11 mai a.c., în format electronic prin email sau prin Poștă, la adresele menționate în anunțul de intenție de elaborare a PUZ-ului.

După etapa pregătitoare, care durează până pe 11 mai a.c.., urmează etapa elaborării propunerilor, timp de 25 de zile, iar ulterior dezbaterea publică.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...ce PUZ...ce plaje ...Mamaia nu mai este de mult statiune...este o asezare cu cladiri kitch-oase si balarii cat gardul...!!!
5
0
Lasati PUz-ul sa mearga, sa avem si noi la Navodari 'trotoare' macar la mare, daca in oras nu mai este spatiu pentru ele.
1
0
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
2
0
PUZ -urile sunt frectie !Nu este nevoie de PUZ-uri ca o plaja sa arate PLAJA.Scurt,adica NUMAI nisip, asa cum a lasat-o Dumnezeu .Chiar atat de grei de capete sunteti si n-ati inteles de ce pleaca romanii pe alte litoraluri ,acolo unde nisipul plajelor este ceva cu adevarat SFANT ...
9
0
Se mai actualizeaza si el sa se vada exact cati metri de plaja mai e fara constructii sa stie baietii unde sa se bage. Cele mai urate plaje din Europa le gasiti pe litoralul romanesc.
12
0
Nu mai dughenizati plajele ! Lasati-le libere asa cum este normal !
13
0
Ne amagesc proprietarii din statiunea Costinesti zona de nord,de vreo 5 ani ,sa speram ca nu vor mai trece multi nai pan avom face plaja pe nisip nicidecum pe pietre! Doamne ajuta atat pentru ei ca si proprietari de vile frumoase cat si pentru noi turistii care venim in aceasta statiune de cand eram copii.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272