REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Radu Mazăre nu va fi eliberat!

Radu Mazăre nu va fi eliberat!

Mirela PASCAL 17 aprilie 2024 | 08:46 6983

Judecătoria Sectorului 4 se va pronunța, miercuri, cu privire la cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen în dosar a fost în 19 martie, iar în 9 aprilie, pronunţarea a fost amânată pentru 17 aprilie. Magistrații din cadrul Judecătoriei Sector 4 București au decis respingerea cererii de eliberare condiționată. Sentința nu este definitivă.

Radu Mazare nu va fi eliberat!

Reamintim că Radu Mazăre a fost condamnat în dosarul Retrocedărilor. Potrivit DNA, în perioada 2006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303 lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa. Sumele de bani au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive încheiate de reprezentanţii societăţilor respective cu o firmă controlată de Radu Mazăre atât direct, cât şi prin intermediul lui Strutinsky. Acesta din urmă a transmis solicitarea lui Mazăre către reprezentanţii societăţilor respective şi a semnat contracte fictive de publicitate între acele societăţi şi o firmă pe care el o administra. DNA mai spune că, în perioada 2008 - 2014, Radu Mazăre, cu ajutorul lui Strutinsky, a primit de la firma Polaris M Holding SRL, al cărei asociat şi administrator în fapt era Eduard Martin, peste 7 milioane de euro, pentru că a asigurat acestei companii câştigarea unei licitaţii organizate de Primăria Constanţa pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a oraşului.

În 2022, Radu Mazăre a mai primit cinci de închisoare, în regim de detenţie, prin sentinţa Curţii Supreme din data de 3 februarie 2022, în dosarul Polaris. În acelaşi dosar, Sorin Strutinsky a primit 5 ani pentru luare de mită iar Eduard Martin a fost achitat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai in acest fel, societarea noastra si tara noastra draga va avansa. Este necesar o curatare si o delimitare a valorilor de non valori asa cum esti tu. Iar din polemicile de aici o parte din cititori, vor aprecia valorile si ii vor denigra pe cei ca tine! Scuze pentru textele atat de lungi si sper ca ai reusit sa citesti tot si mai ales sa intelegi ceva din tit ce am scris. Altfel este grav! Si pt tine si pentru toti cei apropiati tie: familia ta, prieteni, vecini si mai ales pentru societatea romanesca! Inchei in termeni academici: qed. Fii curios si cauta macar asta.
4
1
Pe mine ma cheama Marius. Sunt din Oltenia de loc descendent al unei familii de dregatori in Tara Romaneasca si locuiesc in Bucuresti. Pot sa iti spun si numele de familie, ca nu e secret, dar la cum se jigneste pe aici, deocamdata ma abtin. Am un master in studii lingvistice si pregatesc o teza de doctorat bazata pe coeziunie si fondul lexical in Tracia si Moesia. Eu am scris argentat la o afirmatie nefondata facuta de tine, fara a avea nici o legatura cu alogenii sau vreun interes. Numai ca, vezi tu, oamenii de valoare din aceasta tara, s-au retras din activitatea publica, nu s-au implicat in politica si nici nu au cautat functii. Din bun simt si educatie, nu au intrat in polemici si nici nu au raspuns provocarilor. Nici macar jignirilor, cum e cazul la ce ai scris tu. Dar asta a gost o gresala, deoarece a aparut o specie noua: homo sapiens nesimtitus. Si acestia, cum esti si tu au inceput sa aiba tupeu. De aceea, aceste specimene trebuie puse la punct si trebuie facute de rusine!
4
0
Cine ziceai ca e analfabetul? Uita-te in oglinda mai dobitocule si deschide dictionarul sa vezi cum se scrie "te n". Retardatule. Trebuia sa taci ca sa nu te faci de ras. Boule
4
0
Te n gura de alogen analfabet functional
0
4
Un ptost mai jos zice ca mazare e m******n si apoi zice ca e emigrat din Albania si ca numele lui in albaneza, etc. Un analfabet ca acesta, nu ar putea sa se ascunda decat in spatele unei tastaturi. Pe timpul lui Ceausescu era rusinea scolii. Acum, in democratia romaneasca p***t inteleasa, orice imbecil are dreptul de as da cu parerea. Limba albaneza e total diferita si foloseste alt alfabet decat limba macedoneana. Albanezii sunt iliri. Macedonenii sunt traci. Amice esti p***t,vorba lui Caragiale. Sau vorba proverbului romanesc: daca taceai, filozof ramaneai. Din pacate, tara joastra frumoasa si draga sufera din cauza acestor afenti rusi platiti de actualii nomenclaturisti care doresc sa deatabilizeze societatea si sa semene ura intre popoarele care au dainuit pasnic in Dacia straveche. Aceste specimene au fost repetentii scolii romanesti si nu au realizat nimic in viata. Au facut avere prin minciuni si falsuri. Este tragic ca au dreputul sa scrie si sa voteze. Saraca Romanie bogata!
8
1
Bolnavul ala psihic de mai jos care tot mai scrie dupa ce a primit atatea ijuratuti, e clar ca nu e sanatos la cap. Cand iti zic mai multi ca esti beat, te duci si te culci, nu o tii pe a ta.
10
0
Daca Mazare, roman, m******n, t***n, indian, american, rus, itian. Ne doare fix in p**a ce e. E un hot ca multi altii. La carcera cu el si cu toti prietenii lui de furaciuni!
10
1
Ma pis pe Cosntanta si Mamaia. Merg doar afara. Si asta din cauza acestui nenorocit de fost primar. Iar javrele care il lauda, sigur isi fac concediile tot afara. Acesti tradatori, merita sa moara in puscarie
12
2
Pai mazare a fost cel mai.mare hot din istoria orasului Constanta. E stiut. Ce faceti fratilor cu astia care il ridica in slavi? Pai nu stiati ca cu pui si cu circ orasul si staiynea mamaia se duce de rapa? A distrus statiunea. A luat spaga si a facuto cartier. Astia care il ridica in slavi sunt aia care au furat cu el. Care au mintit ca au plantat copaci, care dormeau la semafor beti morti si ziceau ca sunt bolnavi. Na, ca Dumnezeu le da la toti dupa cum merita. Iar mazare si acolitii lui inca nu au platit tot. Urmeaza...
12
2
Astia de Florin, Sergiu, Neacsu Dorian sunt unul si acelasi. Asta e o c***a masculina care la lins in c*r pe mazare si care plange dupa el. Era in stare sa ii s**a si p**a. Astia sunt acolitii lu Mazare. Retardatii astia nu au inteles ca nu mai tine vrajeala si minciuna. Traiesc inca in trecut. Muriti de ciuda ca va stim si ne pisam pa voi. Mueeee
13
2
Asta nici după 9 ani..zi la zi făcuți ,nu merită eliberat hoțul asta,golanul asta care cerea șpăgi agenților economici din Mamaia,să aducă balerine și sa facă carnaval...golanii de genul asta făcea,el cu Lizeta,fratisu colecta șpăgile...și se lauda cu asta..cu spectacole. Întrebați câți bani a papat de la patronul de la Crazy..cat cerea ...gunoiul asta. Să de-a dzeu să putrezească acolo..ca maica-sa că au bagat-o în mormânt ...și el și Nicușor Constantinescu..Strutinski...Gabi Stan...și clica lor de hoți...
13
2
Singura soluție = trebuie eliminați ca pe Romanovi, altfel nu se c*răță Cta.
10
5
Sireacul de el, a pierdut și sezonul ăsta de c***e...
12
1
Mazare, este macheedon, familia lui emigrata din Albania – Madzarie = mazare in lb. albaneza s-a stabilit initial in Cadrilater si in 1940 in Jud Tulcea. S-au mutat la Bucuresti promovati in functii de partid pe linie e***cà
9
10
Mazare makeddonul a distrus orasul
6
12
Am citit comentariile de mai jos. Nu imi vine sa cred ca mai sunt unii care il lauda pe Mazare dupa dezastrul produs de clica lor. Cred ca acestia sunt cei care l-au omorat pe Ceausescu ca sa puna ei stapanire pe Romania. Tot astia sunt cu putin.
18
2
Hai, care mai il lauda pe mazare? Bagamias p**a in gura lor. Voi chiar mai credeti ca sunteti in anii 2000? Ba retardatilor, suntem in 2024, nu mai merge cu vrajeala si minciuna. Sa putrezeasca in inchisoare. Lau ajuns bletemele futul in gura sal f*t!!!!!
14
2
e bine si e necesar ca mincinosii ca tine sa moara. Odata cu ei si familia lor, asa ca sper sa mori cat mai repede si tu si tot nemaul tau, ca sa se termine cu dezinformarea asta. ia ma minte acum ma bagamias p**a in mata, sorta, fiita. sa ma pis pa aia care tea facut jigodie imputita. ce credeai javra dracu, ca tu o sa minti si o sa dezinformezi si nimini nu o sa iti zica nimic??? Ba javra, sa mori in chinuri inecat c c***t pentru ce scoti pe gura!
12
1
Ba, javra imputita, mazare e roman ca tine. Adica hot, c***a, ciorditor, fara cuvant, mincinos, drogat, shmenar, betiv, etc. toate calitatile. Suge p**a si tu si el.
11
3
Sa mori si tu si drogatul ala de mazare. Si toti acolitii lui. Bagamias p**a in mata de hot. Ca din cauza voastra nu avem si noi un parc, un muzeu, un bulevard ca lumea. Nici wc-uri publice, nu semafoare coordonete, strazi nespalate, autobuze jegoase care pleaca de la garaj imputite, fara trotuare, cu banci pe care nu ai cum sa stai ca sunt puse degeaba doar ca sa fure banii, fara gradinite sau scoli reabilitate, fara parcari publice, etc. Ati furat si ati construit haotic sa va f*t in c*r pe amandoi. Sugeti p**a acum. Dute in p***a mati in vest si dupa aia sa deschizi gura aia plina de c***t.
16
2
sa vina ca il asteapta alti ani d epuscarie. si pa el si pa tine. va asteapta groapa de la cimitir nenorocitilor. voi meritati sa muriti si sa sa pisa lumea pe mormantul vostru.
12
3
opisamas pa m,ata care tea facut sugeamai p**a de oligofren si sa ma cac in gura ta aia imputita. ba cacatule, daca nu era jigodia asta de mazare si javre ca tine care la votat, orasul asta arata ca Brasov, Cluj, Sibiu, Oradea, Timisoara, Iasi. sa mori in puscarie de gat cu el, bagamias p**a in mata ca tea facut asa imbecil!!! sa ma pis pa moaca ta de retardat. daca si oligofrenu asta de mazare a fost primar, pai eu sunt presedintele americii ma idiotule. a adus numai idioti ca tine sa va f*t in c*r pana muriti pisamas pa voi de sclaveti ordinari. daca esti un zero, normal ca ma idiotul asta il vez capabil. retardatule
14
2
Mazare e makeedon. Informativa daca nu stiati ca din cauza ignorantei cetatenilor orasul a fost distrus de minoritari
6
11
Astai sosia lui Mazare , Mazare cel adevarat e bine unde este !Fraiericilor
4
13
Un makeedon.. i*******r Mazdare vine din limba albaneza. A distrus orasul si mioritarii asta fac in continuare
9
13
De’ bre, ce să i faci? De cap s o tragi, Mai lungă o faci.
4
2
Dincolo de toate... toti ramîn cu banii furati... daca statul ar fi fost capabil sa recupereze furaciunile... nu ar mai fi avut datorii...
12
3
votati doctor Pana Mihai la Consiliul Judetean de la aternativa pentru Constanta. Nu are fonduri de promovare si este un om care a facut destul bine firmelor din port atunci cand lucra la DSV. Sotia medic pediatru, el medic veterinar iesit la pensie. Oameni extraordinari amandoi. Pentru cine ii cunoaste rog sa voteze pentru, poate scapam de clica PSD-PNL-AUR - USR.
3
6
de cand nu mai are droguri arata nasol, sau poate are si acum droguri, caci gardienii iti aduc ce vrei daca dai bani
7
3
Deja a inceput sa semene cu mumia lui Tutankamon. Dar de testul gashtii ce se mai știe?
7
4
sa stea pe viata in pushcarie. Trebuia spanzurat cu toata banda de hoti cu notarii cu avocatii Darie,c******u,Racu.Marica, expertii evaluatori toata banda, cu toata mekkedonimea care a furat cu el in Mamaia toate terenurile municipalitatii averea constantenilor.
16
5
foarteeee bineeeeee,gata mă apuc de băut
4
6
Pentru ca s a dedicat trup si suflet progresistilor neomarxisti. Lgbd, straini, minoritati, digitalizare, festivaluri satanice etc
3
7
Boc a facut Clujul mult mai frumos, si nu a mai luat puscarie. Oare de ce?
13
2
Pentru retarzii asistati care tot vor sa scoata in evidenta ce lucruri marete a facut.... bă, da de ce nu spuneti ca trecuse Constanta pe numele lui. Daca era nevinovat, nu mai lua cușca.
14
3
In mod sigur pensionarii hamesiti dupa puii congelati dati de mazare pt voturi si asistatii din ghetoul henri coanda il regreta.
12
5
O sa ii dea drumul anul asta, pt ca a efectuat 2/3 din pedeapsa, ca asa sunt legile la noi...
7
6
Ce al dracului este romanul! cand v a luminat toate satele si comunele si tot orasul a fost bine?v a tras gazele peste tot a fost bine? cand va indopati cu pachetele de la el era bine? vara veneati la spectacolele din Mamaia - ca pe urma l ati facut mascarici -.acum e mai bine va place probabil sa mergeti prin santuri si gropi in tot orasul!!!!!
13
31
mwuie la tot tribul.
25
4
sa crape in pushcarie si tot nu plateste destul pentru jaful facut in Constanta.
25
6
A fost condamnat la presiune occidentala si tot asa a si fost adus in țara! Romani p****i de bubuiti, pe Oprescu,pe Bica ,pe Ghita,pe Mario Iorgulescu si alti asa zisi fugari , de ce nu inaduce nimeni inapoi in tara ????? Pe Mazare de ce s-a dus la capatul lumii in Madagascar sa l aduca? Nu va dati seama de p****i ce sunteti de nimic ! De aia va dau la mooie si Johaniss si UE sunteti sclavii lor si munciti pe nimic ,v au scumpit toate! Si cu Ceausescu la fel ati facut,abia dupa ce ati tras in el si l ati omorat ,cand v a bagat Occidentul poola la gaoz ati inceput sa l plangeti! Sa va dau la mooie sclavi sa dea d zeu sa fiti 1000 de ani
9
39
Astia nu au nimic pe numele lor.stiu cum sa faca sa nu apara pe numele lor.ce sa le confisti?casa nu au masa nu au.totul e pe numele t ar fe lor si offshore uri din Cayman Insulele Britanice Belize. N a i ce sa le iei.
17
4
PNL face treaba in oras !!! singurul partid care lupta pt constanteni. CHITACCC PRIMAR LA AL 100 MANDAT
8
20
A facut numai bine Constantei! A fost condamnat de catzeaua de Koveshy (statul paralel la ordinele Bruxellului si Washingtonului de unde suntem noi condusi).Sper sa vii cat mai repede acasa si sa candidezi din nou la primarie ! Constanta te asteapta
13
40
Daca nu eraMazare eram ca orasul Petrosani! V a facut sosele Moll uri pasarele pietonale fantani arteziene a schimbat parcul RATC v-a adus lumina in oras dar voi jegui imputite de constanteni sa va dau la mooie niciodata nu sunteti multumiti da va s la mooie de Moldoveni venetici ce sunteti
19
34
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!
18
10
Sper sa-l mai tina macar 3-4 ani. Dar, dupa 3 ani jumate cu wc hitac primar, guvernarea mazare ni se pare un vis frumos.
15
10
Radu Mazare primar , iese la fix !!
11
23
Îl scoate dintr o facultate și îl bagă în alta lângă porcu’ .
18
4
Fiindca constantenii p****i au uitat deja ca le-a furat tot orasul si sunt in stare sa-l voteze sa-ifure din nou.
37
4
o borâtura de Baltă Alba ce a distrus iremediabil un oraș. Pușcărie pe viață, el și șleahta lor de b o r f a s I aciuiați in Constanta.
45
6
Mazare primar! Ati votat de 20 ani pe basescu si pe baby broker, asa ca, ce pretentii aveti!?
7
28
Escrocul asta ,hot ,a ologit orașul, județul Constanta la maxim ,nimeni nu știe cind o sa și mai revină vreodată,dacă își mai revine ,Puscarie pana la moartte
43
7
Trebuie sa mai faca cel putin 20 de ani. Sa ne pisam pe ea de democratie de rahat. Pai in China sau Vietnam il spanzurau
44
5
Sper sa-l mai tina cativa ani. Dar, dupa 3 ani jumate cu wc hitac primar, cei 17 ani cu mazare sunt o amintire placuta!
20
15
Dacă candidează acum iar face 70 % )))))
21
24
Oligofrenul drogat si ghei vrea să scape de parnaie, un mega hotz, o jivina împuțită care a creat o retea mafiota in Constanța, un jjegg de k*t, un sidos spart la gaozz, sper sa_l apuce Cancerul!
32
6
Numai Dumnezeu il mai satura si pedepseste pe acest individ! O sa-i vina si lui randu'! Si acolitilor lui! Problema este ca cea facut el, nu a facut de unul singur! Din umbra, de la Bucuresti , a avut mai multi gulerati care l-au sprijinit si au inchis ochii! Binenteles, ca nu pe degeaba! Coruptii se ajuta intre ei! Nu este exclus , ca el sa fie eliberat!
30
7
asteptati-l pe presedintele Mazare la iesirea de facultate cu flori. Pacat ca s-au facut cartile la psd ca mergea pus pe liste. Frumuselul,contrabandistul,jmekerasul ,ciumecul .Traiasca Republica Mazare!
12
13
si prejudiciul? plus ce a pus pe numele altora, precum Nicusor Constantinescu care si-a pus averea la adapost pe numele lu' Husein Ozghen si plozii acestuia, toata lumea stie asta dar nimeni nu poate face ceva, justitie de kkat
30
6
cum sa iei 9.ani și să faci 4? atunci de ce nu i a dat 4 și gata făcea 4, degeaba ii da 9 și el face 4 și sta cu milioane de euro ,și eu daca furam un porc tot 4 îmi dădea că eu sunt din categoria fraieri
47
5
Te așteaptă fiu tău în Filipine să tocați banii ciordiți, jigodiile dreaq!
39
5
Ai ciordit 17 ani primaria orasului javra
40
8
Și el concurs la primăria?
21
3
Gata, e mireasa.
26
4
Radu cel mai bun primar dupa Revolutie! Radu liber!
16
57
Cea mai grea pedeapsa pentru astfel de personaje nu este privarea de libertate ci confiscarea extinsa a averii. Daca exista vointa politica va exista si lege, lege care va garanta si apara dreptul cetateanului, economia si bugetul statului.
57
4
In timp sa il votati primar.
24
8
Speram sa i putrezeasca oasele in puscarie ,!
39
9
Te asteptam din nou acasa Constanta si Constanteni te iubesc Radule!
15
61
La urmatoarele alegeri , iese primar
18
51
Mazare primar!!!!
18
44
Hai Doamne ajuta! Acum, ce sa mai stea pe banii nostri la parnaie, sa iasa sa cheltuiasca din ce a ciordit. Curios e de ce mituitorul a fost achitat. Americani sunt mai fraieri ca l-au bagat la racoare pe martin pentru un milion de euro mita?
43
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272