REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Radu Tudor, jurnalist:

Radu Tudor, jurnalist:

A.F. 8 noiembrie 2023 | 00:00 515

Radu Tudor, jurnalist:

„Nivelul de prostie astronomică se umflă cu gogoașa sovietică numită anticapitalism, populară în mediile universitare pline de tineri analfabeți din punct de vedere istoric și cultural. Marii criminali ai istoriei, Lenin și Stalin, țopăie de bucurie în ritm de kazacioc, pe acolo pe unde sunt... Numărul tinerilor din Occident declarați 'anticapitaliști, de stânga' e în creștere. Să li se taie lumina, căldura, netul, pletele, să fie anchetați pentru opiniile lor, să stea la cozi în frig pentru mâncare, să nu aibă pașaport. Să înțeleagă anticapitalismul cu capul, nu cu gura.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Măscăriciul asta să își prezinte foile matricole, să vadă toată lumea ce podoabă era
2
1
Corect,rusii sunt tinuti in ciorba propagandei specifice,aproape de radicalizare impotriva sistemului occidental,cum eram si noi in vremea lui Ceausescu. Asta nu inseamna ca tinerii cu mintea normala nu exista si acolo si ca rusilor nu le-ar place altceva decat ce le spune autoritatea abuziva de stat. Treaba e ca nici noi nu prea am evoluat de la moartea lui Ceausescu si ce avem nu prea este democratie reala,economie de piata sanatoasa,adica un capitalism inteligent. Condusi de hoarde de nemernici impostori si urmasi ai securistilor si prietenilor lor, traim un soi de surogat, asezonat si la noi cu multa propaganda. Realitatea este ca nu progresam decat declarativ,dar suntem cu milioane mai putini si majoritatea saraci,tulburator de saraci in raport cu ce ar fi in conditiile unei democratii autentice.
3
0
Ăsta e nazist american sadea ... Pentru Biden Robinet, ăsta o vinde și pe mumă-sa ... În tandem cu predicatorul ...
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272