REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Raed Arafat: Poate șochez oamenii, dar la un moment dat vom învăța să trăim cu acest virus

Raed Arafat: Poate șochez oamenii, dar la un moment dat vom învăța să trăim cu acest virus

Replica API 23 martie 2020 | 09:28 3761

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că autoritățile nu pot controla în totalitate epidemia de coronavirus, iar într-un final populația va învăța să trăiască cu acest virus.

"Poate la un moment dat vom învăța - și poate șochez- să trăim cu acest virus", a spus Raed Arafat.

Cu privire la afirmațiile că ar fi mai multe cazuri în România, șeful DSU explică: "N-ai cum să ascunzi situația când ai medici care lucrează și care imediat vor spune acest lucru. Poate să existe o transmitere, dar n-am atins un nivel atât de grav."

"Avem un pic de timp să acționăm corect", a completat Raed Arafat, care a subliniat că această întârziere a cazurilor multe și grave ar permite sistemului să facă față, decât în cazul în care am avea o curbă bruscă de persoane infectate.

Întrebat cât va mai dura pandemia de COVID-19, acesta a replicat: "Săptămâni sigur va mai dura, poate două luni, poate o lună jumate, poate mai mult, poate mai puțin. Nimeni nu știe, lumea trebuie să se pregătească psihologic."

"Este o situație pe care nu putem s-o controlăm 100%", a mai spus șeful DSU, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curve penale cand se stia acum 1 luna ca virusul a ajuns in europa de ce nu ati inchis granitele complet ? Si nu avea nimeni virusul. A fost lasat intentionat sa curete pensionarii.
3
0
Recunoaste, esti moldovean, nu?
1
0
Stai tu linistit caci Arahat, n-o sa mai plece niciodata din Romania, daca nu joaca cum vrea PNL-ul si Iohannis o sa ajunga la Puscarie unde ii este locul, acestui delapidator si criminal!
4
4
marea teapa,dupa care urmeaza marele crah,perioada in care jidanii spoliaza de bani pe ceilalti cetateni,toti cetatenii
9
0
daca ne-am obisnuit cu tine ,restul ar trebui sa fie mai usor
7
2
am primit ordin sa-l ling pe maimutoiul arafat in fund pana imi amorteste limba.
10
4
Inchideti-o pe isterica ''cezara''!
4
9
Mare om, mare caracter, plin de sare si piper !
6
8
Da domnule Arafat ne vom adapta,am trait alaturi de "virusii" care au fost la putere zeci de ani si o sa reusim si cu gripa galbena.
19
5
Pentru ce Antena 3 il chinuie pe acest om. Ieri seara l-au tinut 3 ore cu intrebari ,,destepte,,,de parca erau la procuratura. Nu se gindesc ca acest om trebuie sa fie odihnit pentru a doua zi sa aiba mintea clara? Gidea a inceput sa fie penibil. mizeaza ca acest om, Arafat, e politicos.
16
8
Macar daca ar mai fi vreo20 de astfel de Arafat cred ca tara era putin mai bine -----Cu alde Klaus si Orban drumul va fi in jos
18
15
Terorist islamist, i-a gasit pe romani slabi si s-a urcat in capul lor.
14
22
urgent, totul trebuie inchis, ce se mai asteapta?
11
11
Nenea asta si cu cercel alarmatorii de serviciu
11
7
Noi care vrem sa fie bine ii multumim lui Arafat ca ramane in Romania.
21
10
tolea ai uitat de manele
7
3
Nimic care sa socheze meltenii. Socant este ca Arafat chiar se incapataneaza sa ramana in Romania,sa faca bine oamenilor in ciuda balegosilor si ticalosilor care se tot screm impotriva lui. Arafat ca si alti oameni cu adevarat mari nu au ce cauta in cloaca asta plina de spurcaciuni. Romanilor le place mizeria,haosul social ,furaciunea generalizata si cat mai multi idioti pe posture mari.
27
7
invata intai sa te stergi tu la gura, zabalosule....ai un gest international de la mine, degetul mijlociu, special pentru persoana ta deosebita
8
18
o sa traim cum am trait cu toate virusrile si gripa aviara si sars acum a fost alceva se urmareste ceva in toata lumea sa murit de gripa in fiecare an tot cu miile in toata lumea despre ce vorbim
18
4
De ce nu sunt date cifrele pe judete a persoanelor infectate cu coronavirusuri?se tine la secret?
15
5
Adica noi putem sa traim cu Coronavirus la fel ca cu orice virus . Asta este o stire noua. Si atunci de ce ati blocat economia? Spuneti adevarul pana la capat. Va rog !
27
3
profesionist din guvernul gripei galbene penele este pesedistul asta. Ce ironie!
20
10
sa ne invatam sa ne spalam cel putin pe maini inainte de a aface gesturi de moldovean strang buza mananc fara sa ma spal incepe secolul desputirii satului
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212