REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Răfuiala divelor s-a mutat la Constanța! Drăgușanu o face praf pe fosta lui Bădălău

Răfuiala divelor s-a mutat la Constanța! Drăgușanu o face praf pe fosta lui Bădălău

Mirela PASCAL 29 martie 2023 | 00:00 10404

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au fost zilele trecute în fața judecătorilor constănțeni într-un proces în care sunt implicate. Bianca a cerut magistraților de la Constanța, prin ordonanță președințială, obligarea fostei lui Gabi Bădălău să nu o mai denigreze. I-a fost respinsă acțiunea „divei“, însă Bianca Drăgușanu nu se lasă. Luni, 27 martie, a formulat apel, așa că femeile din viața lui Bădălău se vor întâlni, din nou, la Constanța, de data aceasta la Tribunal. De precizat faptul că, într-un alt dosar înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru defăimare, solicitându-i daune de 50.000 de euro.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui Badalau

Războiul dintre actuala lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu, și fosta… Claudia Pătrășcanu s-a mutat, de la televizor, în instanță, la Constanța. Drăgușanu vrea, pe de o parte, să o oblige pe Claudia Pătrășcanu să nu o mai defăimeze public, în acest sens depunând acțiune la Judecătoria Constanța, cu obiectul ordonanță președințială, iar pe de altă parte îi cere daune… tot la Constanța. Pe 23 martie, atunci când a fost stabilit primul termen în dosarul ce vizează ordonanța președințială, cele două au stat față în față în sala de judecată, dar nu au ajuns la o înțelegere.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui BadalauClaudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția îmbrăcate la fel, la Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanța i-a respins, în cele din urmă, acțiunea Biancăi, prin intermediul căreia cere ca Pătrășcanu să înceteze cu atacurile la adresa ei. Numai că, „diva“ nu se lasă, iar luni, 27 martie a.c., a formulat apel, care se va judeca la Tribunalul Constanța.

Al doilea dosar... alte cereri

Revenind la cel de-al doilea dosar, acesta are ca obiect acțiune în răspundere delictuală daune morale/materiale. Judecătorii nu au stabilit un prim termen de judecată. În acest dosar, Drăgușanu îi cere fostei lui Bădălău daune de zeci de mii de euro, pentru că ar fi denigrat-o.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui BadalauClaudia Pătrășcanu

Ce au de împărțit „divele“, în afară de Bădălău

Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, nu îi lasă să-și trăiască în liniște povestea de dragoste. Bianca a dorit să facă pace cu rivala ei, însă Claudia ar continua să îi trimită mesaje fostului soț.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui BadalauBianca Drășușanu

Fosta asistentă TV a luat foc după ce artista a lansat mai multe acuzații la adresa ei, printre care și faptul că umbla cu Gabi Bădălău înainte ca acesta să divorțeze oficial. În replică, blondina a spus că de mai bine de doi ani este hărțuită și terorizată de Claudia, care îi trimite mesaje lui Gabi, în care o jignește atât pe ea, cât și pe fiica ei, Sofia.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui Badalau

După proces, Drăgușanu l-a vizitat pe Terzi

Revenind la procesul din data de 23 martie, precizăm că, după înfățișarea din instanță, Bianca Drăgușanu a mers să se relaxeze la Dolce Vita, localul familiei Terzi. Aici, s-a întâlnit cu unul din patroni, Stelian, acesta din urmă imortalizând întâlnirea printr-o fotografie… pe care ulterior a postat-o pe Facebook.

Rafuiala divelor s-a mutat la Constanta! Dragusanu o face praf pe fosta lui Badalau

Așa, să moară lumea de ciudă. Nu oricine se trage în poze cu „diva divelor”, Bianca Drăgușanu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atit de dive sunt astea doua ca te costa O Mie de euro sa iti satisfaci nevoile
0
0
numai la m-u.i*e le-as da la amandoua
1
0
Cu Zelinsky când își face poza "diva" asta?
1
1
Ce mai diva
2
0
petrol.
1
0
DYVELE da PLASTYK PLASTYKOA$$$€€€
3
0
Care, cine, ce??? Dive?? Unde??? Cand vb. de dive, ne referim desigur la actrite celebre, nu?? Claudia Cardinale...etc
5
0
NO COMENT , CONSUMABILE
5
0
Vand plastic pe post de diva.oferta de paste.
8
1
Asta inseamna sa fii mare hotz sau fiu de mare hotz,trag cwrvele la tine ca musca la cicat,iar presa itzi schimba si denumirea,din hotz tu numai esti hotz ci om de afaceri si nici cwrva numai este cwrva ci diva,caci si in presa tot banul comanda nu vrajeala aia cu deontologia profesionala.
12
2
Asa le zice mai nou courvelor....dive?
13
0
IARASI O FACETI DIVA PE DROGATA ASTA? , FITI PROFESIONISTI, CE DRACU
11
1
De altceva numai sunteți buni ca nație.
6
0
Urmarim cu interes, cine ii va duce lui pampalau sarmale la vorbitor.
12
0
Atata tevatura pentru niste petarde.mai bine scrieti despre plafonarea rca-ului, despre impozitarea pensiilor speciale din cauza carora Romania risca sa piarda bani europeni, doar ca specialii tin cu dinti de pensiile lor. Si cu ala de la dolce vita, mai fura apa de la vRaja?
18
0
Băi ce vă mai pricepeți voi la femei....ha ha ha
6
3
Vai de noi... Tara arde și baba se piaptănă.... Sa fim serioși... Cine este aceasta,, vedeta,, ce se simte lezata de o fosta soție... Fosta soție se poate numi vedeta... Dar domnita nu..
14
0
S-au incaierat DYV€L€ pa LOV€L€ multe si grele
9
1
Astea' s dive ? p******e, sacoși din plastic , m****e ordinare care o sug pe bani. Badălău bărbatul fatal !? Să fim serioși , e un excrement cu tată hoț notoriu dovedit, pușcăriaș de 2 bani .
33
2
Diva divelor ??????incredibil !!!!!!!! Mai bine ne scapā Putin o nuclearā tacticaā sā ne stingā neamul āsta
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218