REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Raluca Prună: Mă despart categoric de PLUS

Raluca Prună: Mă despart categoric de PLUS

Replica API 13 martie 2019 | 02:41 432

Raluca Prună, membru fondator al Mișcării România Împreună, pe bazele căreia s-a construit ulterior partidul PLUS, declară, într-o postare pe Facebook, că se ”desparte categoric de PLUS” și că nu înțelege de ce partidul condus de Dacian Cioloș ”intră captiv” într-un subiect ales de Oana Bogdan, despre care spune că ”nu e ceea ce trebuie rezolvat în România”. Prună se referă la declarațiile făcute de Oana Bogdan referitoare la renunțarea benevolă la proprietate. Într-un interviu pentru G4Media.ro, Bogdan a explicat care este rolul său în partid: ”Am rolul de a mă asigura că toate valorile, principiile şi ideologia noastră se traduce în ceea ce face partidul”.

”Problema României nu este renunțarea la proprietate, ci in primul rând repararea efectelor naționalizării – neterminata la aproape 30 de ani de post comunism. Asta as fi vrut sa aud de la PLUS in materia proprietății, ca jurist și ca votant”, susține fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, scrie g4media.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
3
0
Madam Pruna face figure degeaba. E din acelasi cos cu Ciolos,nu are absolut nimic in comun cu oamenii buni. La fel comentatorii imbibati cu lozinci,sa stiti ca expresia ,,ciuma rosie '' a fost folosita de Hitler,nu de democratii americani sau britanici. Si voi chiar va purtati identic cu cei ce erau stalinistii culmea,pe care chipurile ii criticati . Pai sa stiti ca stalinistii sunt tocmai PNL-ul,USR-ul si alte basini cica de dreapta. Mai gasiti si voi alte expresii jignitoare,macar sa fie de actualitate,prostilor! Muie Iohannis si Ciolos,intre ei!
1
1
Un neicanimeni.TRADATOR DE TARA.
3
3
oricum mai incompetenti decat ciumatii rosii nu pot fi- izolat da, ciumatii haita completa- rezultatul facebook au eliminat conturi pline cu minciuni si manipulari ale ciumatilor- puscarias draknea ridicat in slavi
8
2
Cand v am spus ca atat Plus, cat si USR sau Pro Romania sunt partide compuse numai din nebuni, securisti si incompetenti comentati aiurea si unii, le aduceati elogii! Astia nici bine nu au intrat in campanie si au inceput sa se certe. Va imaginati ce s ar intampla daca ar si castiga alegerile??
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212