REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Raluca Turcan: Sunt persoane angajate la stat cu venituri de 50.000 de lei pe lună

Raluca Turcan: Sunt persoane angajate la stat cu venituri de 50.000 de lei pe lună

Replica API 20 martie 2021 | 22:10 2124

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că a descoperit că există angajați din sistemul de stat cu venituri lunare de 50.000 de lei. În această sumă este inclus atât salariul, cât și sporurile, care reprezintă până la 80%, a spus Turcan la Digi24.

„Sunt și venituri și de 50.000 de lei în mână pe lună. N-aș vrea să zic insituții, pentru că după aia ne trezim cu reacții adverse când încercăm să construim o lege a salarizării”, a spus Turcan.

Ea a adăugat că este vorba despre „o categorie profesională respectată”.

Ea a spus că sunt și pensii mari în sistemul public, pe bază de contributivitate, ale unor foști angajați de la stat.

„Mulți se uită la pensiile speciale, dar și în sistemul public cea mai mare pensie e de 39.000 de lei”, a spus ea.

„În sistemul de pensii publice, pe baza contributivităţii, 39.000 de lei. Care a lucrat la stat şi care a venit cu salarii din acestea foarte mari. De aceea e important, totuşi, când vorbim de sistemul public, să ne uităm la echitate, să ne uităm la contributivitate şi la motivarea angajaţilor, dar şi la performanţa instituţiilor”, a spus Turcan, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ce iam angajat eu
2
0
dezbina si stapaneste, dar exista si putin mai mult adevar!salarii si pensii nesimtite castigate chipurile legal sunt si vor fi , cu ele se cotizeaza se sustine clasa politica aflata la guvernare , asa a fost asa va fi ...amin si la multi ani!
3
0
Subscriu in totalitate ! Vaca asta botoxata este dusmanul poporului roman !
3
0
Poate mata sa aiba salariul asta botoxata pulii ce esti tu Raluco. Curva curvelor din PDL asa cum te-a numit si Orban atunci cand nu erati parteneri de furturi. Ti-ai pus-o in toate gaurile ai acumvii sa dai lectii si sa alimentezi razboiul romani contra romani. Romanii astia vor iesi cu coasele si va vor fugari pe voi hotii din guvern. Ai auzit muist-o ?
4
1
pentru boul cu legi corecte da la 9:52. cauta legea 142 din 1997 art 8 alineatul 5 sa vezi ca PNL-ul tau a bagat pensiile speciale prima data cand la putere era CDR iar ministrul justitiei nimeni altul decat valeriu stoica!! deci tu si gasca ta sunteti prostimea care votati ca boii si in 30 de ani ati condus si voi vreo 15...
4
0
Fa manipulatoareo , proasta pwlii , botoxato ... nu mai baga intrigi intre privati si bugetari , nenorocito ! Nu ati venit cu nici o masura de redresare sau de protectie sociala .... doar de concedieri , taieri salariale si imbarligaturi sunteti buni ! Tu daca nu ai copii ... te doare la botox ! SICTIR !
9
2
Tanti, ce ar trebui sa facem de ne alimentezi ura unora impotriva celorlalti? Sa punem mana pe coase? Asta vrei? N ar fi mai bine da iti faci treaba in liniste? Dar tu ce faci, ne dai subiecte de rumegat? Pana cand ne iei de fraieri? Mare pacalici am fost in cand votat si ca mine multi...
11
3
TURCAN , dar de ce nu spui si ca sunt zeci de mii de PRIVATI care rup tara cu evaziuni fiscale si pe care PNL-ul vostru-i protejeaza ! De ce ati dat ordin ANAF-ului care de 8 luni nu a mai facut nici un control la firmele PRIVATE ? Aaa ... va este frica ca va da in vikeag ANAF-ul magariile cu achizitiile fara licitatie pe care le faceti cu firmele rudelor voastre ! V-ati facut milionari in Euro cu mastile de protectie nonconforme si cu testele PCR COVID ! NENOROCITILOR ! NU O SA SCAPATI ... PESTE CATIVA ANI VETI INFUNDA PUSCARIILE , istetilor ! Nimeni nu scapa !
14
3
asta nu-i nimic!!! sunt sute de privati care fac evaziune de 50 000 lei pe zi si au muncitori pe care ii platesc la negru total sau partial si in loc sa stea la puscarie. pozeaza in oameni de afaceri onesti
13
2
Nu vor face nimic !----vorbe vorbe -----sa treaca timpul pina la alegerile urmatoare ----niste golani ordinari
11
3
daca ipentru perioada de 45 ani lucrati in campul muncii,iprimesti 1600 lei,inseamna ca atat ai muncit.. si te angajezi ministru cu 500 milioane lei...
6
1
inutilii de la inspectoratul de stat in constructii, ia vedeti ce salariu are ala dayam fetislam, apropiat al lui mazare
8
0
Vai, cred ca acum ai aflat! Dar cand i-ati numit in functie, cand ati mai fost la guvernare, toate partidele, PSD, PD, PNL etc, nu stiati pe ce functii si salarii ii puneti?
17
1
Problema este ca voi, acum, sa rezolvati toate aceste greseli mari facute de 30 ani de partidul care e votat de prostime.Prostii au votat,ei si-au tras salarii de 50.000 pe luna.Experti ai manipularii. V-am votat pe voi, ca sa nu fiti doar spectatori.Ok, iesiti si spuneti ce a facut pzddul. Dar noi asteptam sa indreptati legile. Sa dati o lege a salarizarii corecte. Cat a contribuit fiecare, atat sa primeasca. Toti tinerii vor parasi RO. Aici nu se mai poate trai.
12
9
OK,se poate lucra punctual,nu sa se aplice niste legi otova,ca apoi sa sufere si cie care chiar muncasc si au rezultate bune. Turcanca ,ca si alte personaje din zona aia a privilegiatilor vietii,face parada de functia ei si ca sa-si justifice existenta,da cu barda ca boul cu coada,merge ca elefantul prin magazinul de obiecte ceramice. Tara este condusa extraordinar de prost,se face mai mult o simfonie a propagandei,de parca toti astia ar fi luat lectii de la Kim Jong Un.
9
0
Tu ce salariu ai brutareaoso?
14
2
Dar ce te faci cu cei care dupa 45 de ani au iesit cu 1600 lei pensie .Ii bagam pe toti in aceeasi oala?
13
5
sunt foarte multe persoane iesite la pensie de la 45 de ani la care pensia s-a calculat dupa banii incasati pe ultimile 3 luni atunci cand li s-au bagat concedii, prime, sporuri etc si nu au nici o legatura cu contribitivitatea si punctul de pensie folosite la calculul pensiei pulimii care munceste 40 de ani !!! si stim noi unde au lucrat astia
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212