REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca Turcan: Votul va spune întregii Europe ce fel de țară vrem

Raluca Turcan: Votul va spune întregii Europe ce fel de țară vrem

Replica API 7 decembrie 2020 | 23:16 1628

Este un moment unic în istoria României recente și care poate să marcheze viața României și a românilor, a declarat duminică la ieșirea de urne vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL.

Raluca Turcan

„Am votat mai convinsă decât oricând că acesta poate fi momentul unui nou început pentru România, pentru toți românii. Votul de astăzi este esențial pentru viitorul României. Decizia noastră de acum va spune întregii Europe în ce și în cine credem și ce fel de țară vrem.

Eu am votat pentru o Românie europeană: cu responsabilitate în funcția publică, bazată pe lege și instituții puternice. Am votat că în viitorii 4 ani să putem avea o guvernare stabilă în România.

Mesajul meu pentru toți românii de bună credință este de a participa la votul de astăzi că la un moment istoric de care nu doar că ne vom aminti peste ani, ci și ale cărui efecte le vom simți de mâine în viață de zi cu zi.

Îmi permit, de aici, de la Sibiu, să îi îndemn pe toți cei care cred în democrație, să participe la ea fiindcă nimic din ceea ce susținem pe Facebook, nimic din ceea ce spunem prietenilor sau colegilor că ne dorim pentru țară nu se poate întâmpla dacă astăzi nu ieșim la vot.

Îi asigur pe sibieni că votul are loc în condiții de siguranță. Tocmai m-am convins de acest lucru și vor avea, fiecare dintre ei, aceeași dovadă la toate secțiile din județ”, a declarat Raluca Turcan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fa tuto... Cine pl noastra te crezi? Crezi ca lumea nu stie ce tuta esti, de unde ai plecat si cine te-a pus acum? O sa cazi si din copacul asta asa cum ai facut si cu pdl
0
0
veorica e parfum
1
1
Raluca demonstrezi inca o data cat de proasta poti sa fii. Ca femeie esti o urata mai ceva decat calul lui Burebista dar cred ca faci o teava buna daca ai primit asa functie inalta in guvernul incompetent condus de betiv.
4
1
Tara e frumoasa si bogata pacat ca e locuita de politicieni
9
0
Penibila ai fost mereu!
9
1
Europa e cu ochii pe noi .Ba baiatule realizezi ca te afli pe planeta pamant?
4
0
ca vrem sa scapam odata de tine, dupa ce ne-ai batjocorit din PDL acum ai facut-o din PNL. Mars la cratita!!!
11
1
O tara care vrea sa scaoe de o secretara proasta
12
1
Nu ce fel de tara avem, mai degraba ce specimene ajung sa ne conduca tara si poporul.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272