REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ramona Gabor, fericită că s-a dat liber la distacție în Dubai

Ramona Gabor, fericită că s-a dat liber la distacție în Dubai

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 1544

Obișnuită cu un ritm de viață alert, pentru Ramona Gabor izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a fost cumplită. Iată însă că în Dubai s-au relaxat restricțiile, din 24 aprilie, iar vedeta a putut să aibă parte de prima petrecere alaturi de prietenele ei, într-un restaurant de lux, dar și la piscină, scrie click.ro.

Ramona Gabor

"În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieșim din casă și, în general, confirmarea îți vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieșim doar în caz de urgență (mâncare, spital sau farmacie), ca și în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viața peste cap, însă trebuie să menținem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la viețile noastre de zi cu zi", ne-a spus Ramona în urmă cu o lună.

Ramona Gabor a petrecut ca în vremurile bune

Iată că situația este bună acum, iar frumoasa șatenă se poate bucura din nou de libertate. Cum a celebrat marea ieșire? Evident, cu cele mai bune prietene ale ei, la restaurantul Nammos Dubai, un local de lux recunoscut pentru finețurile gastronomice.

foto: Instagram

Fetele au fost cu zâmbetul pe buze, au glumit și au povestit fiecare despre cum au petrecut izolarea. Activitățile au continuat, pentru Ramona. Sora Monicăi Gabor a ieșit și la piscină cu fetele, s-au bronzat și băut celebra bere ce poartă numele virusului care ne-a ținut prizonieri două luni. În Emiratele Arabe Unite au fost înregistrate 16.793 cazuri de îmbolnăviri și 174 provocate de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dubai-ul ar trebui bombardat sa nu mai ramana nimic i picioare. In timp de in Africa copiii mor de subnutritie in Dubai curvele se fwt pe mii de euro, cum este si aceasta tziganca de Gabor. Un meteorit pe Dubai ar fi okay.
3
0
In general, presa buna este lider de opinie, formeaza standarde etice, morale sau de calitate a continutului. In Romania, presa este submediocra, fara imaginatie, fara standarde, fara lipsa de profesionalism sau dorinta de schimbare. Fetita din poveste nu are nici o vina. Ea a evoluat datorita presei din Romania, care a promovat gratuit, serviciile a mii de pipite fara valoare, dar cu corp de vanzare. Presa castiga din reclame, fetele astea castiga din reclama facuta de presa. In final, noi suntem vinovati ca citim astfel de mizerii si nu ne dorim mai mult sau sa schimbam ceva. Pofta buna!
7
0
am fost in Dubai IN VACANTA CU FAMILIA,credeti-ma ,acolo si daca tragi o basina te costa euro sau dolari,barem sa stai si sa mananci si mai ales sa te deplasezi de la punct la altul,DAR MA UIT LA ACEASTA EMINENTA CENUSIE ,DE UNDE ARE LOVELE PTR TOATE ASTEA,CA DE MUNCIT NU MUNCESTE,POATE CU ALTA PARTEA A TRUPULUI,REPLICA ESTE UN ZIAR BUN,CE NAIBA PROMOVATI ACESTE ZEROURI,MAI TREBUIE SA SCRIETI SI DESPRE VULPITA SI VIOREL SI TOTUL VA FI ,OK .
9
0
De ce replica nu promoveaza mari artisti , muzicieni, actori, istorici, oricare alti oameni care au ce sa arate. Ce poate vedea lumea la niste tarfe de lux, credeti ca nu stim cum traiesc aceste creaturi mediocre, vulgare, sau ca ne-ar interesa? Unde sunt marile valori ale tarii, poate ajunsi batrani, uitati, generatii de aur pe care tinerii trebuie sa le aiba in fata, exemple? Nu mai vrem reclame ale unor dubioase, trebuie sa ne regasim valorile !
5
0
..poate iesi libera la COTOIALA...de cand asteapta japita asta momentul prielnic...
5
0
bai replica ,nu le mai faceti pe toate parasutele vedete,asta e o panarama ,ca sorusa,.numai bune te pus la treaba ,la produs
5
0
sugatoare si vreau sa sug pula. In izolare am invatat tehnici noi de aceea am si marit tariful !
5
0
Le doare undeva de greutatile prin care trec romanii !
5
0
usor-usor isi revin fetitele, se da liber la phutut la arabeti
6
0
O" nevazuta " poza cu frapiera,fleosc!DU TE FA LASA NE!DE OROSPUDAN,DE BAGAJ,DE TOARTA SI DE MAIMUTA IEFTINA!
6
0
Nu mai pot iesi la produs.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212