REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

RAPPS anunță că îl evacuează silit pe Traian Băsescu, dacă nu părăsește vila de protocol

RAPPS anunță că îl evacuează silit pe Traian Băsescu, dacă nu părăsește vila de protocol

Replica API 26 mai 2022 | 23:59 1233

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) tramsmite, miercuri, într-un comunicat oficial, că luni a expirat termenul în care fostul preşedinte Traian Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol, iar fostul Preşedinte al României a fost notificat de acest lucru.

Traian Băsescu

Regia spune că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vor demara procedurile de evacuare.

Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială. RA-APPS precizează că în data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1.

Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc. ”Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat. El a mai spus că a primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen. ”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atît de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, a mai afirmat Băsescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce face bre, te scoate silit, nu mai raspunde la comenzi?ai perdut butoanele?
1
0
este impinsa masina de la pupa???ce glume fara numar....fara numar...base..ramane tot base...
0
0
A distrus Romania dar a fost ales si europarlamentar ne meritam soarta , un lloc caldut inca 4 anni fara sa faca ceva
0
0
.**a distrus ROMANIA ! In 10 ani a promovat un stat condus de securisti de ai lui , codosi ... a ridicat P.D.L.-ul la rang de partid al infractorilor : Udrea , Olteanu , Pinalti , Berceanu , Boureanu , Ritzi , Cocos , Anastase , Fii-sa cea Mare , Mircea-escrocul de frati-su , Videanu , Bica... au devalizat Romania ! Romania nu isi va mai reveni dupa Epoca PDL-ului nici intr-o suta de ani ! Din acest motiv , aceasta Forma Infecta de Viata trebuie sa sfarseasca in penitenciar !!!
1
0
e jalnic sa vezi un milionar in euro cum se tiganeste la mocangeala.du.te ba la hotel,in tabara,la pensiune,la rude,cara.te dreq odata de mocangiu.milionarii lui peste sint calici si mocangii cersetori cu totii!
0
0
Ce m**e va dau daca imi sugeti piticu
0
0
Foarte bine face raps ul afara are banni
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272