REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Rareș Bogdan aruncă bomba: cine ar putea candida la șefia PNL

Rareș Bogdan aruncă bomba: cine ar putea candida la șefia PNL

Replica API 11 februarie 2021 | 21:01 2119

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că oricine din partid ar putea candida în toamnă la șefia partidului. Asta îl include inclusiv pe Emil Boc sau Ilie Bolojan. Însă mai există o variantă: ca Ludovic Orban să fie candidat unic pentru funcția de președinte al PNL.

„Nu știu pentru ce funcție voi candida la congres. Voi intra într-o echipă, îmi doresc să fiu în conducerea PNL, dar nu înseamnă că trebuie să fiu eu președinte executiv, secretar general... Pot fi vice-președinte, prim-vicepreședinte sau simplu membru. Dar să am un cuvânt de spus! Și să conteze ceea ce eu spun”, a spus Bogdan la emisiunea Punctul de întâlnire, moderată de jurnalistul Radu Tudor la Antena3.

Întrebat dacă Emil Boc ar putea fi un candidat la conducerea PNL, Rareș Bogdan a spus că orcine ar putea fi un posibil președinte al PNL. El nu exclude însă și varianta în care Ludovic Orban ar fi candidat unic: „Poate fi și Ludovic Orban candidat. Poate oricine: Ilie Bolojan...

Pentru a demonstra democrația într-un partid este absolut normal să existe doi sau trei candidați. Dacă există un singur candidat, nu prea pare democrație, chiar dacă acel candidat își face o echipă care să reprezinte toate curentele din partid. Dar asta ține de funcționarea democratică a unui partid... Un partid care funcționează democratic înseamnă o țară, mai ales dacă se află la guvernare.

Nu știu, nu știu.... (n.r.: a fost întrebat dacă nu cumva exclude varianta în care Ludovic Orban să fie candidat unic la șefia PNL). Sincer, nu știu asta. E devreme... Eu și Ludovic Orban nu suntem într-un război: să se înțeleagă lucrul acesta! Suntem oameni rezonabili, oameni raționali, susținători ai dialogului... Însă în momentul de față nu cred că trebuie să vorbim de bătălia din PNL. Ea se va duce în septembrie – octombrie...”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, la emisiunea Punctul de întâlnire, moderată de jurnalistul Radu Tudor la Antena3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai nea bogdane ne ati mintit ca taiati pensiile speciale acum tot pe psd dati vina nui nimic ca o sa patiti ca ei cu ordonanta 13 vin alegerile iar osa va minunati atunci ca nici dracu nu o sa mai auda de voi
0
0
E asa de nociv omul asta,incat este chiar mare pacat sa nu ajunga la conducerea unui partid sau chiar a Romaniei,ca presedinte. Populatia se straduieste la fiecare votare sa aduca sus cat mai mult cacat si pana acum a reusit,insa viitorul copiilor trebuie neaparat sa fie cat mai pe fundul haznalei si deci mai e de munca.
1
0
poate candida orice loaza din penelea insa problema este ca muia de citu nu a alocat bani la sanatate in asa fel ca nu-ti poti face analize cu trimitere de la dr de familie,adica gratuite, in luna martie si daca ai timp si zile te amana fara a te programa pt aprilie,in conditiile cand de abia suntem in prima decada a lui februarie
4
0
sa nu ajunga valoarea aia de apele romane si ne belim la sfanta pula toti.si psd si pnle si usr si ioi mai adanc igen.Poate haurul sa scape
5
0
emil boc? de ce nu traian basescu ca el el manevra sforile lui boc iar gasca de la guvernare e fosta gasca PDL ista!!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212