REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Rareș Bogdan: Cine ar fi, de fapt, persoana care i-a acordat împrumutul de 800.000 de lei Rovanei Plumb

Rareș Bogdan: Cine ar fi, de fapt, persoana care i-a acordat împrumutul de 800.000 de lei Rovanei Plumb

Replica API 2 octombrie 2019 | 01:08 418

Rareș Bogdan i-a dat replica liderului PSD Viorica Dăncilă, în chestiunea scenariilor anti-Rovana Plumb. Europarlamentarul a dezvăluit la Digi24 identitatea persoanei care i-a dat banii Rovanei Plumb, o persoană extrem de influentă din Republica Moldova, lucru care ar fi agravat situația candidatului nominalizat la funcția de comisar european. Asta, deși Rovana Plumb a specificat, în declarație, că banii i-a luat de la Elena Loghin.

„În comisia respectivă, cei mai mulți reprezentanți îi are PPE, care este cel mai mare grup 183 de eurodeputați, grupul domnului Dacian Cioloș are 108 eurodeputați, este al treilea grup. Dacă doamna Dăncilă continuă să se victimizeze și consideră că sunt vinovați ba liderii PPE, ba liderii Renew, respectiv USR-Plus, ba președintele Iohannis care ar fi făcut nu știu ce, însemnă că chiar nu înțelege nimic din relațiile internaționale. Este o absurditate, pentru că vorbim de eurodeputați juridici, vorbim de 23 de eurodeputați joi, respectiv 21 prezenți astăzi, vorbim de acte, vorbim de documente, vorbim de chestiuni clare a căror clarificare i s-au solicitat, vorbim de solicitările făcute de Comisia Juri, către 9 deputați, deci nu doar cei doi, au fost sub ochiul Comisiei Juridice, au fost încă șapte, dar aceștia și-au rezolvat problemele, au trimis documentele necesare și au adus toate lămuririle. Astăzi pe lângă eurodeputații din Comisia Juridică au mai participat și experții din cadrul departamentului de asistență juridică din cadrul Parlamentului European. Președintele PE, care este un socialist a încercat, a cerut reanalizarea, a cerut încă o verificare, a cerut să se reîncerce reglementarea acestei chestiuni. Dar doamna Rovana Plumb s-a înfundat și mai rău. A spus că a plătit datoria cu două apartamente. Vă spun o bombă: doamna de la care a luat respectivul împrumut, se pare că este unul dintre acționarii din compania aeronautică din Moldova. De asta doamna Rovana Plumb era într-o compatibilitate totală și pe această chestiune. Deci au fost mai multe chestiuni decât împrumutul și returnarea împrumutului de 800.000 de lei care au apărut în spațiul public”, a declarat Rareș Bogdan, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care-l muieste pe trepanatul care nu stie decat lins cacatul.Bai neuron stingher ,bai tenie cu urechi, limbric scofalcit,oxiur electrocutat,tu crezica toata lumea sta in haza ca tine si linge la cur si penelepre si useristii cand se defecheaza in gura ta ,ca altceva nu mai stii decat sa lingi cacatul.Placa cu Rusia, cu Putin nu tine ,pana acum 30 eram vandut Vestului acum sunt vandut rusilor mars ma boul haznalei,hai capul la fund ca mai ai un cacat proaspat de lins QED!
1
0
Vorbeste cel care traieste numai din contracre de publicitate cu statul.Rares parandarat
1
1
Purcoiul ala de bani nejustificati, neacoperiti, ne, nimc era sfanta SPAGA! Ce nu intelegeti???
5
1
unuleeeee, ba prostule, ia-ti ba cretine medicamentele ca uite ce prostii ras-putiniste postezi!
3
2
Iar asta cu muie si cu cacatul lui la lins?! Voua nu va e rusine?
3
2
Astia fura zambind,fura cu legea in mana.
9
2
Sint 800000 de lei nu de euro
3
4
Cap de pula
4
2
Nu exista Nici un imprumut.Asta este Spaga mascata...vezi ca eu am imprumutat,sau imprumut pe altii ,o suma,care in declaratie ...bla bla.Asta-i o mica parte din spaga Declarata.Stie toata lumea!
17
1
mai rar. Povesteste el cum e cu eurodeputati "juridici" - sa mori tu ca exista exprimarea asta in limba romana - de o zi de joi - "sarutari de maini doamnei Carmen" - de dracu si lacu, ajungand intr-un final la marele fas: un actionar nu stiu unde i-a imprumutat banii aleia. Pai cine vroiai? Un somer? Sa te ia dracu si pe tine si pe Rovana Plumb. Si pe fi-su care si-a schimbat numele din Beioglu in Plumb.
9
3
Ai uitat cand ii pupai mana lui gusa ,,lingator de funduri.
8
11
Dupa ce ca iti facem raiting la fituica asta psdista si castigati f multi bani astfel din publicitatea care va vine, mai dai si mesaje pro psd zilnic, ca sa scoti lumea din sarite. Nu te-ai convins ca cu cat ai atacat si lovit opozitia, cu atat au crescut USR si PNL in sondaje iar apoi la vot? Ai facut USRul sa fie nr 1 in Cta, acum ce mai vrei? Vei face sa dispara psd din parlament, nu ne vei face pe noi sa votam partidul coruptilor. Da mesaje pt schimbarea clasei politice, caci in 29ani astia ne-au dem ce pot: au distrus tot. Tot pe ei ii vrei, boule? Vrei inca sa fim ca in tarile africane?
11
11
asa si moldoveanca era un interlop,un mafiot ? Spala banii rusilor? Marsh mai cacatule,vreti sa ia caimacul Vasilica Muresan Sigfried sau altcineva, dar nu de la PSD De aia Muiannis o chema pe Viorica la consultari cu o ora inainte de a da verdictul deci stia de manarie.Comisarul ungur a fost barnos ii da in judecata.Plumb, tu ce faci?Dar tu Dancila ?Kovesi cu mai multe dosare penale este buna de procuror sef si culmea procuraturii o ia pe Macovei consiliera.Mama ce Europa corecta,ce exemplu pentru cetateanul de rand ! Cat ne costa un Orban liber sau o sotie de presedinte cu ceva falsuri....
13
35

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272