REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

RAZIE ÎN TOIUL NOPȚII! Șoselele din Constanța, pline de ȘOFERI BEȚI!

RAZIE ÎN TOIUL NOPȚII! Șoselele din Constanța, pline de ȘOFERI BEȚI!

Replica API 11 martie 2019 | 01:15 470

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier si Poliției municipiului Constanța au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 martie a.c., o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care conduceau sub influența băuturilor alcoolice și care reprezintă un pericol pentru siguranța rutieră.

Și, după cum au constatat oamenii legii, au fost destui constănțeni care au celebrat tradiția românească a celor 40 de mucenici, cu 40 de pahare de alcool, iar apoi s-au urcat la volan!

Astfel, au fost constatate 12 infracțiuni, dintre care 10 de conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost reținute 18 permise de conducere (dintre care 17 pentru alcool), 4 certificate de înmatriculare și 10 placute de înmatriculare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte frumos!!! Asa trebuie facut fiindca s-au inmultit maimutele bete si retardate la volan!
1
1
Pe colegii lor militienii nu-i sanctioneaza. Se promoveaza clanul mafiot. Daca un singur militan e lasat sa scape chiar daca e baut, inseamna ca tb sa ne pisam pe ei....pe mama lor, fiindca provin dintr-o singura mama.
3
0
@pintilii ....asa...si ce vrei sa spui? ca te deranjeaza politistilor pe strada ? daca tu muncesti ca un sclav , pe 2 lei, asta nu inseamna ca si altii trebuie sa fie platiti la fel ...votantule psd...
3
5
Tot ce se munceste in afara programului normal de lucru se plateste cu spor de 70%la salariu si tot din contributiile voastre!
5
0
Din Constanta RESPECT.TORI COCALORII SI MACHIDONII CARE BEAU LA VOLAN SA FIE LASATI FARA PERMIS.
13
4
Are dreptate,foarte putina politie pe strazi!controale zilnice trebuie,sa le fie frica sa urce la volan bauti sau fara permis!
24
4
Toti acesti asa zisi soferi multi dintre ei semianalfabeti sau total analfabeti cum ar fi tiganii ..fenomenul nu poate fi starpit decat prin impuscarea lor la propriu ca in china rusia chiar si America .
25
2
La noi la Cernavoda, comunitara la tura de noapte, dupa miezul nopti si pana spre zori doarme la domiciliu,sa tot fi bugetar!
23
4
Sa iti vad familia ucisa de un matol pe strada.
5
8
cand esti prost mai bine taci !
5
4
Pai pana acum a fost frig ..au hibernat. Ce erau prosti sa iasa noaptea de la caldura?
11
5
Ce facem cu tiganii care au premise si-s analfabeti , ciori borate
30
2
In sfarsit , am vazut rutiera noaptea pe strazi ! Sper sa nu ramana la stadiul de actiune o data pe trimestru ! Situatia a scapat de sub control , orasul este plin de huligani rutieri !
32
3
Sa le sugi bastonu' la cei de la Polutia romana
14
12
Asta este adevarata munca de politie de prevenire,nu sanctiuni la centura! Daca intr-o singura noapte s-au constatat 12 infractiuni privind conducerea sub influenta alcoolului sau a substantelor halucinogene ia ganditi-va in 30 de zile cate s-ar constata! Politia,treceti la treaba ca altfel va darama cei de la gardienii publici!
33
3
Astfel de asa zise razii trebuie organizate seara de seara, prezenta politiei pe strazile constantei este zero.. de aici si toti prostii se urca bauti si fara permis la volan... Conduc zilnic si in 12 ani am fost oprit in trafic o singura data...
37
4
da ma ,bani la buget si prostalai si ghertzoi care sa plateasca sunt destui .majoritate baga si ei de 20 lei motorina la "bemveu" sa impresioneze proastele .prostia si fudulia se platesc
28
5
Mooie pol romana
6
50

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212