REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Reacţia Jandarmeriei după acuzaţiile primarului din Limanu. 'Jandarmii îşi fac unghiile cu bastoanele'

Reacţia Jandarmeriei după acuzaţiile primarului din Limanu. 'Jandarmii îşi fac unghiile cu bastoanele'

Replica API 20 august 2018 | 00:27 433

Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis - Constanţa, care are detaşat un echipaj în Limanu, a reacţionat după declaraţiile primarului Daniel Georgescu, după scandalul de vineri seara din localitatea 2 Mai. Conform purtătorului de cuvânt al Grupării, Sorin Trancă, echipajul de jandarmi a reacţionat în foarte scurt timp de la primirea apelului conform căruia în localitate are loc un conflict. "7 minute. În 7 minute s-a ajuns la locul solicitării, conform datelor din fişa de eveniment. Jandarmii au ridicat 5 persoane, pe care le-au lăsat la Poliţie pentru continuarea cercetărilor, iar ulterior echipe mixte au intervenit pentru a ridica şi alte persoane", a declarat Sorin Trancă.

Referitor la acuzaţiile primarului, cum că s-a intervenit foarte târziu (vezi detalii AICI), reprezentantul Jandarmeriei a afirmat: "Nu mă interesează ce spune domnul primar, eu vă spun ce scrie în fişa de eveniment: s-a intervenit în 7 minute". Acelaşi lucru l-au susţinut şi reprezentanţii Poliţiei, făcând referire la aceeaşi fişă (document) în care au fost notate detaliile intervenţiei.

Pe de altă parte, reprezentantul Jandarmeriei a mai comentat şi că nu intră în polemici "de natură politică" (declaraţia din TEXT) cu primarul, despre care a mai sugerat, în încheiere, că "ştie foarte bine al cui este localul".

De cealaltă parte, Daniel Georgescu nu a negat că a fost acţionar la societatea care deţine restaurantul vandalizat vineri seara, subliniind că în continuare el atrage atenţia asupra lipsei de implicare a Jandaremriei în menţinerea ordinii în localitate. "Dacă ei susţin că au ajuns în 7 minute la intervenţie, mint, este un fals! Au apărut după jumătate de oră, când oamenii, printre care şi fostul viceprimar al localităţii, încercau să îi reţină pe bătăuşi în centrul localităţii. Motiv pentru care a fost agresat şi fostul viceprimar. Bătăuşii au fost agresivi şi în local, dar şi pe stradă. Dacă pe jandarmi nu îi interesează ce spune un primar al localităţii unde li s-a oferit sediu să îşi desfăşoare activitatea... eu vă pot pune la dispoziţie date statistice, conform cărora anul acesta a crescut numărul de altercaţii! Ei (jandarmii - n.r.) ce fac? Stau în maşină şi îşi fac unghiile cu bastoanele", a declarat Georgescu. Edilul a mai relatat că, în momentul când la Poliţie se luau declaraţii de la părţile implicate, a sosit şi fostul viceprimar. "El a încercat să îi reţină pe bătăuşi pe stradă, până vin forţele de ordine. A fost şi el agresat. La momentul respectiv, el avea copilul în maşină. Şi-a dus copilul acasă şi a venit la secţia de Poliţie. Eram acolo şi i-am spus că sunt la declaraţii şi angajaţii de la restaurant, cei care au fost bătuţi, şi să intre şi el... Le-am reproşat jandarmilor că nu au acţionat rapid şi au început să se certe cu mine. Le-am spus: 'Băi, încetaţi', moment în care unul filma şi ceilalţi se certau cu mine, mi-au replicat că 'Cu băi să vorbeşti cu nevastă-ta', aşa că l-am întrebat dar cum doreşte domnul jandarm să mă adresez... Adică a fost un adevărat circ, mi-au comunicat că ei, din fericire, nu sunt subordonaţii primarului şi nu răspund în faţa nimănui (...)", a mai relatat Daniel Georgescu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primar jegos... Mirlan... Jandarmeria restabileste ordinea... Mentinerea ordinii publice cade in seama primarului, asa jegos cum este el si a politiei locale... In ultima instanta intervine jandarneria, PENTRU RESTABILIREA ORDINII de care n-a fost in stare primarul jegos...
0
0
primaria lgbt este dezamagita de interventia jandarilor sau de marimea bastoanelor,se simte nevoia unor tomfe mai mari
5
1
Ia uite acum muiangii apeleaza la jandarmi. Dar pe de alta parte aceeasi muiangii drogati, betivi, criminali ordinari stau la rand sa depuna plangere penala ca ia gazat.Era perfect daca-i gaza, mai scapa tara de rebuturi, de betivani, de talhari, etc., dar n-au nici pe dracu.
3
6
Bai murphy daca te prindea jandarmerita paralizata te dadea peste cap.Ea avea voie sa dea pulane in cap,tu nu! Ca nu dai intr-o muiere facuta de ta-su jandar.Asa ca ,,latinescul,, alupigus il citeste paralizata invers.
2
4
Un cometariu m-a dat peste cap, un mesaj al lui Gelu 15: 54 pentru primar si viceprimar, ALUPIGUS. Ce-o fi vrut sa zica Gelu oare ? Alupigus vine din Latina oare ?
2
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
2
5
Jandarmii sunt militienii ce au picat testul la coloratul cu carioci. Astia au incercat sa coloreze, dar si-au rupt cariocile. Si daca si-au rupt cariocile, inseamna ca sunt in stare sa-si rupa pulanele si pe civili.
6
5
Adica le.ai dat sediu si ai pretentia sa iti pazeasca obiectivele unde ai "afaceri"?
7
0
Stai linistit,D-le Georgescu... lucrurile se vor rezolva legal,intr-un finalz pana la urma ce voiati? Sa va pupe politia talpile si jandarmii ,mainile? Ce-ai facut stimate domn cu sediul? L-ai adus dumneata de acasa? Cum te poti bate cu pumnii in piept ca ai oferit sediu? Cum poti afirma dumneata ca isi fac unghiile cu bastoane? Cum te poti cobora la nivelul unor discutii demne de indivizi care isi fac veacul pe strada foamei?cum care strada foamei? Aia pe care ai tu restaurantul frontiera.. Ai grija domnule primar! Noi am prins multi primari de-a lungul vietii.Orice pasare piere pe limba ei!
12
8
Care jandarmerie ba? Ai formata din tarfe paralizate care pierd armamentul in misiune? Bagati-va mintile in cap cu jandarmeria ca politia militara abia ii asteapta cu surprize
21
16
Georgescule, credeai ca astia sunt de la Brigada Diverse, nu sunt de la Gruparea Mobila a Jandarmeriei Romane. Unde ai detasamentul de Politie Locala, dorm sau se culca, cum e corect?
20
5
JOS LABELE DE PE JANDARMERIE! IL DOARE LA BASCA PE PRIMAR DE SCANDALURI. PINA IERI II LAUDA PE JANDARMI, IAR ACUM NU MAI SUNT BUNI? O SA-I VINA SI LUI RINDUL SA RASPUNDA IN FATA ALTORA SI SA VEDEM DACA O SA LE VORBEASCA SI LORCU BAI! MI-E SCARBA DE ASTFEL FE JIGODII PE CARE UNII IAU ALES PRIMARI. SA DEA DOMNUL SA AVETI NEVOIE DE JANDARMERIE SI DE POLITIE SI SA NU VINA NIMENI SA VA APERE!
18
12
La munca bugetarilor Valabil si pt primar si pentru jandarmi , o patura asistata si care e din ce in ce mai groasa Lasa ca vine criza si sa vedem pe unde scoateti caciula Habar nu aveti sa faceti nimic
19
14
Ba mizoroi incult....ce pizda mati ai cu jandarmii?? Nu ati spus ca nu aveti nevoie de ei?? Ce bine ar fi ca macar 6 luni in tara sa nu mai raspunda janarmul la niciun apel..sa vedem dupa cum va este.
14
18
Asa a ajuns comuna de cand in fruntea ei este acest carciumar. Plajele murdare, neautorizate, fara WC-uri , cu caini, tancioc comercial cu plastice, mingi, palarii si chinezisme. Da, nu corect ca turistii sa se prezinte in localuri intr-un mod lipsit total de civilizatie, in chiloti, fara tricou, bauti, cu uzi si plini de nisip. Din pacate de cand acest comerciant a ajuns primar, turismul in comuna este 0, pt ca turistii sunt cei care corespund cu conditiile si vremurile aduse de catre asa zisul primar. Gunoaie la tot pasul, chioscuri facute tocmai de o alta firma la care primarul a fost asoc
17
2
Bai mincinosilor,dupa cat timp ati aparut?7 minunte?Copilul meu lucreaza acolo si a luat aseara bataie.iar jandarmeria nici nu a ajuns la local.Pe ticalosii cu masini scumpe cu nr de Bucuresti i-a ridicat de pe soseaua principala dupa ce mai batuse pe cineva si acolo.De la 112 nu s-a trimis nici ambulanta,aceasta a venit dupa ce s-a sunat la dispecerul de la salvare.Rusine politie si jandarmierie.
23
8
nu conteaza al cui e restaurantul. jandarneria trebuie desfiintata. o adunatura de batausi platiti de la buget. salariul minim 3000. Afara toti n avem nevoie de jandarmi si militie locala.
21
13
Daca jandarmii stau cu mainile in buzunare le face pwla unghiile.E in compensare daca acel cap de pe umeri e plin cu tarate unghiile le sunt facute de catre celalalt cap.
21
4
stim cu totii ca restaurantul Acvamarin este al lui Georgescu, din pacate actual primar si al lui Dumitru Marius din fericire FOST VIVEPRIMAR. Este clar ca ii doare. BAI, nu va este rusine sa vorbiti, c ati ocupat toata plaja din Doi Mai cu rulote, cu umbrele, cu restaurante, cu amante, cu nemuri, cu porumb fiert. Pe noi cei care nu vrem umbrele ne-ati inghesuit in stabilopozi. Sa va fie rusine. Lucrurle nu vor ramane asa. Georgescule, dintr-un spalator de pahare, crezi ca cu voturi cumparate ai ajuns sa subordonezi Jandarmeria ? Uita . Gandeste-te bine ai picat in plasa propriilor acoliti
20
1
Daca reporterii de la Replicaonline il pot intreba pe dl. Primar: Ce cauta la acea ora in sediul politiei cand a ajuns fostul viceprimar. O alta inrebare pentru fostul viceprimar: Ce cauta la acea ora in zona restaurantului unde au fost incidentele? Si o intrebare pentru amandoi: Cum isi justifica ei atata implicare in acest scandal si de ce atata patos din partea lor, pentru ca au mai fost si alte scandaluri in comuna dar nu cred ca s-au implicat atat de tare.
22
1
Alupigus primarule, daca era vorba de alt restaurant nu "latrai" nimic ...
24
1
Da si daca nu ar fi jandarmerie de loc cum ar suge o domnul primar cand orice cetaten nemultumit il ia la palme . Domnu primar e suparat ca sa imtamplat pe terasa neamurilor lui care tot el o detine prin interpusi daca era la alta terasa il durea la basca
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102