REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reglări de conturi la Hârșova cu distrugerea unui BMW Seria 5

Reglări de conturi la Hârșova cu distrugerea unui BMW Seria 5

Virgil STOIAN 7 iunie 2023 | 00:00 4229

Reglările de conturi par să fi devenit ceva la ordinea zilei, în județul Constanța. Mașini arse, șicanări și scandaluri în trafic și lista ar putea continua. Ionuț Chivu și Sinan Izmail au distrus un BMW, seria 5, pentru că ultimul dintre ei fusese agresat de către proprietarul mașinii. Cei doi s-au folosit de un topor și o rangă, lovind luneta respectiv portiera stânga față.

Reglari de conturi la Harsova cu distrugerea unui BMW Seria 5foto cu rol ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, proprietarul BMW-ului, împreună cu o femeie,  în jurul orei 04:00, au plecat de la domiciliu cu un autoturism marca BMW seria 5 pentru a cumpăra țigări. Ajungând pe strada dintre blocurile PI și P2, aceștia au fost blocați de către un autoturism marca Audi Q7. Din acest autoturism au coborât Ionuț Chivu și Sinan Izmail care, pe fondul unui conflict avut anterior între victimă și Sinan Izmail, au provocat distrugeri autoturismului pe care îl conducea concubina proprietarului mașinii. Persoanele vătămate au menționat faptul că Ionuț Chivu a lovit cu un topor parbrizul autoturismului, iar Sinan Izmail a lovit cu o rangă în zona portierei de pe partea șoferului, ambii provocând distrugeri respectivei mașini. După ce  inculpații au provocat distrugeri autoturismului, victimele au părăsit locul incidentului, ulterior anunțând organele de poliție cu privire la evenimentul produs.

Instanţa a reținut că elementul material constă în distrugerea, degradarea, aducerea în stare de neîntrebuințare sau împiedicarea măsurilor de conservare sau de salvare a unui bun. În concret, cei doi inculpaţi au lovit cu un obiect contondent greu, geamurile ușii şi tabla caroseriei, fapt ce a generat spargerea autoturismului persoanelor vătămate. Astfel, prin acțiunea de lovire a autoturismului, inculpaţii au determinat degradarea bunului, producând consecințe atât asupra substanței, cât și asupra funcționalității bunului.

Reglari de conturi la Harsova cu distrugerea unui BMW Seria 5Minuta judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea lui Ionuț Chivu la 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, iar în urma contopirii cu pedepsele anterioare acesta urmează să execute 1 an și jumătate de închisoare, în regim de detenție, iar Sinan Izmail va executa 9 luni și 10 zile de închisoare. Sentința a fost dată pe 25 mai și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ora 4 dimineața umbla după țigări? Păi în ziua respectivă nu se ducea la muncă, împreună cu toată familia, în fabrici și uzine? Cum vine asta? Io așa știu: că rroommii muncesc pe ruptele în întreprinderi, uzine și fabrici, și pun , cu sudoarea frunții, ban peste ban pentru bunăstarea și fericirea poporului?
3
0
La 4 dimineata pleci impreuna cu concubina sa cumperi tigari !?
3
0
Taranoi jegosi de Hirsova , au vazut prin filme si hop sa faca si ei la fel , huooooooo!La sapun cu ei !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108