REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reguli privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Maxim 4 persoane la o masă

Reguli privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Maxim 4 persoane la o masă

Replica API 31 mai 2020 | 00:03 2786

Normele care trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate în Monitorul Oficial. În Monitorul Oficial a fost publicat ordinul emis de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru siguranţa alimentelor prin care se aprobă normele pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 la prepararea, servirea şi consumul produselor alimentare, băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special amenajate în exteriorul clădirilor unităţilor de alimentaţie publică.

La o masă vor putea sta maxim patru persoane

Principalele măsuri care vor trebui luate de operatorii economici sunt: la intrarea în spațiul special amenajat din exteriorul clădirii unitatii de alimentatie publică (terasă) se va face un triaj observațional al clienților; la o masă vor putea sta maxim patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii; nu se vor transfera meniuri, solniţe sau alte obiecte de la o masă la alta, urmând să fie dezinfectate după plecarea clienţilor de la o masă, personalul de servire trebuie să poarte măşti şi mănuşi, se interzice consumul de produse în picioare, pentru a mininimiza circulația clienților în interiorul terasei; ocuparea locurilor se va face cu rezervare anterioară.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O regula a curului este de a nu muta o solnita de la o masa la alta dar este permis sa fie transferata de la clientul precedent la cel prezent
0
0
cea mai buna gluma...
0
0
sa se deschida e pusa de carciumari,nu va faceti probleme ca toti oamenii dau navala .berica o poti bea cu amicii si in natura,cu 5 lei sticluta de 330 ml.in loc de 25 lei aceeasi bere.
2
0
Dupa cateva beri si tarie date pe valea gatlejului,sa vedeti voi distantari .Pentru bautura se risca orice. Pe bune,nu am auzit lamentari ca bibliotecile erau inchise,salile de cinema,teatrele,ca drepturile omului erau inculcate inca inainte de pandemie. Cea mai mare durere a fost mereu ca nu se putea bea in crasme si terasele crasmelor. Obiectivele turistice principale sunt locurile unde poti bea,ca mancarea de obicei e scumpa si proasta in majoritatea locurilor.
3
0
haoleo ,5 mese si la alea sa dam bon fiscal ?adica nu schimbam bemveul la borac anul asta ? noi cu ce ne falim ? stambaer nu chiere
12
2
.... fumeaza 6 la masa ! Ia sa sugeti voi pwla cu Orban in frunte si Gorghiu la coada ! Huoooo !
5
8
si in kaufland stau lipiti unii de altii ,sunteti cu capul tare de tot
11
3
Aoleu nu mai iese ciubucul
15
2
De preferat sa se spele pe maini in loc de purtatul manusilor mai multe ore. Manusile alea odata infectate de la o sursa pot transmite la toate punctele atinse ulterior. Mainile spalate cat mai des ar fi in regula,doar ca la romani spalatul nu a fost niciodata ceva agreat cu usurinta.
12
1
Asazisi propietari de terase. Daca aveati 20 mese acum o sa aveti 10 si de abia astept sa vad la o terasa 10 mese doar cu apa si cafea.sa vedem atunci ce cacat mai mancati si cum o sa va platiti angajatii furnizorii samd.dati fuga la metro ca au bagat marfa.cafea la sac si apa la paleti.mari carciumari ce sunteti.
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212