REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reguli stranii impuse de vedete în familiile lor

Reguli stranii impuse de vedete în familiile lor

Replica API 22 decembrie 2021 | 01:38 909

Celebrităţile pot fi un model în ceea ce priveşte cariera lor impresionantă, însă când vine vorba de viaţa de familie unele dintre ele ne surprind cu anumite tehnici pe care le-au folosit în educaţia copiilor.

Kourtney Kardashian

Sursă foto: Shutterstock

Gwyneth Paltrow face baie cu copiii

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat că obişnuieşte să facă baie împreună cu copiii săi: „Intrăm cu toţii în cadă împreună‟, declara vedeta, pentru Harper's Bazaar, în 2012. Ceea ce este puţin neobişnuit este faptul că, în momentul interviului, Apple şi Moses, cei doi copii ai vedetei, aveau 8 ani, respectiv 6 ani, scrie clickpentrufemei.ro.

Madonna este o mamă „extrem de strictă‟

Cântăreaţa Madonna se poate mândri cu o familie numeroasă, din care fac parte 6 copii. Însă Rocco şi Loudres, doi dintre copiii Madonnei, au declarat, în trecut, că mama lor este „extrem de strictă‟ când vine vorba de educaţia lor. Se spune că au fost obligaţi de către artistă să urmeze dieta macrobiotică şi să nu consume absolut deloc dulciuri. De asemenea, televizorul, ziarele şi revistele au fost, într-o perioadă, interzise pentru ei.

Brad Pitt, fără secrete în relaţia cu copiii

Fostul cuplu de la Hollywood, cunoscut sub numele Brangelina, a adoptat o atitudine sinceră când a fost vorba de educaţia copiilor. Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt de părere că nu trebuie să aibă secrete faţă de copiii lor: „Avem o politică în familia noastră, conform căreia noi nu ţinem niciodată un secret unul faţă de celălalt. Vrem ca ei să cunoască totul şi să ne pună întrebările pe care le au‟, a declarat Brad Pitt, pentru canalul de televiziune Extra.

Să fii părinte nu este atât de uşor, mai ales să fii părinte celebru, când viaţa ta trebuie să fie un model pentru fani şi pentru cei din jurul tău. Părinţii celebri s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu multe provocări şi şi-au împărtășit credinţele privind creşterea copiilor. Iată câteva dintre cele mai notabile sfaturi, trucuri şi citate preluate de la părinţi celebri, de la cele mai simple, la cele mai ciudate!

Kourtney Kardashian, fără cuptor cu microunde în casă

Vedeta Kourtney Kardashian este mamă a trei copii, iar unul dintre lucrurile pe care ea îi învaţă pe cei din jurul său este să nu îşi lase copiii să folosească microundele: „Când l-am născut pe Mason, am făcut multe cercetări pe tema sănătăţii şi am decis să scap de cuptorul cu microunde, mai ales când am citit că toxinele din recipientele de plastic pot fi transferate în alimente, atunci când ele sunt reîncălzite‟, spune ea, potrivit Insider.

Christina Aguilera se schimbă de faţă cu cei mici

Pentru Christina Aguilera a fi dezbrăcată în faţa copiilor nu este un lucru neobişnuit. Ea este de părere că ei trebuie să înveţe că mama lor nu se jenează de sexualitatea sa: „Cred că este important să vadă că nu îmi este ruşine pentru sexualitatea mea. Suntem colecţionari de artă, în casă sunt o mulţime de nuduri prin casă. Max (fiul cel mare al artistei) va creşte în această casă‟, a declarat Aguilera, potrivit Redbookmag.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272