REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Renate Weber vine cu vestea care SPULBERĂ scandalul privind pensia specială pentru Avocatul Poporului

Renate Weber vine cu vestea care SPULBERĂ scandalul privind pensia specială pentru Avocatul Poporului

Replica API 24 iunie 2020 | 00:15 2415

Renate Weber spulberă scandalul iscat în jurul pensiei sale speciale. Avocatul Poporului (AP), Renate Weber, nu va beneficia de pensie specială, potrivit unui comunicat al AP.

"Pentru a putea beneficia de pensie de serviciu/specială, Avocatul Poporului trebuie să aibă un stagiu minim de cotizare la sistemul public de pensii de 15 ani, conform art. 2 lit. c) şi art. 53 alin. (2) din Legea nr. 263/2020.

Avocatul Poporului în funcţie, doamna Renate Weber, NU îndeplineşte condiţiile prevăzute de legea sistemului unitar de pensii publice, pe considerentul că nu are un stagiu de cotizare de 15 ani la sistemul public de pensii. Doamna Renate Weber, în calitate de avocat în Baroul Bucureşti, a contribuit la constituirea fondurilor de pensii din cadrul Casei de Asigurări a Avocaţilor. Prin urmare, doamna Renate Weber este exclusiv beneficiara unei pensii plătite din fondurile Casei de Asigurări a Avocaţilor (instituţie de drept privat)", menţionează AP.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cretinasule , de " ciuma rosie " care esti ! Mirosi a psd ist , securist ! E buna , bousorule , madam Renate ? E buna ca a contestat pensiile speciale ? I a zi mai securist nenorocit , care , cam esti ?
0
1
Sa se verifice daca fostul Avocat al Poporului Ciorbalau a primit Pensie Speciala pe luna trecuta.
1
0
cui nu ii place sa ii dea o limba doamnei weber
3
0
ori esti prost ori esti securist...inca nu ti-ai dat seama ca traiesti intr-o manipulare grosolana??...iar legat de psd ...e un subiect incheiat...ca si toata clasa politica
4
0
Renate i-ati catrafusele si cara-te din functiile publice. O aparatoare apensiilor speciale nu are ce cauta intr-un post de reprezentare a poporului roman.
2
4
Doamne , cat de repede se vede cine i P S D ist indoctrinat !!!! I auzi frate , te legi de dna Renate !!! De dna Renate , care , ca reprezenanta a unui O N G , apara justitia . Acum ,javra , a trecut de partea cealalta a barierei . Europarlamentar , acum avocat al poporului ! Cati nenorociti avem in aceste CIUME ROSII , psd si alde ! Ce e mai rau , e ca , sunt atat de multi tampiti care pun botul .
1
5
Minciuni de doi lei si pe de alta parte tine in mod subiectiv cu tagma juridica.
2
2
EXCELENT COMENTARIUL LUI FELYX. Bravo!!! Nici cei care au postat dupa tine nu realizeaza cat de penibili sunt. Suntem o natie pe care cei de afara nu o inteleg. Nu pot concepe modul nostru de gandire gen sa moara si capra vecinului. Ei sunt cu chestii gen, il omor pe vecin ca sa-i fur capra.
4
1
Anularea tuturor pensiilor speciale. Renate W. a avut impertinenta sa se opuna anularii acestora fapt care o arunca in sfera sprijinirii unor profitori ordinari la bugetul de stat.
13
8
Ba, au dreptate astia toti. Natie de tampiti suntem. Ma uit la unele comentarii de mai jos. Venin curat, infierare comunista, idioti patentati. Constanta asta nu se mai face bine deloc. Gigi - 17.55 ...o impiedica mat'a idiotule, citeste dracului articolul . Numai cu moartea caprei vecinului sunteti cretinilor
9
8
Avocatul poporului are salariu de 5000 lei lunar dar nu stiu sa faca nimic dar sunt beneficiari de pensii speciale
11
6
Din 89 incoace in Ro, gratie unor buni comunicatori, oameni de bine, linsajul a devenit o activitate in masa. Acum cu retelele sociale, linsajul are loc instant si capata adesea accente grobiene. Pe cine mai intereseaza principiile, argumentele, nevoia de a verifica prin propriile simturi cele clamate?E mai simplu sa actionezi instinctual la sunetul unor trompete, sa lasi pe altii sa gandeasca pentru tine , mai ales cand ciclic, urmare a propriilor alegeri, nivelul frustrarilor creste exponential.
7
1
adica, nu beneficiaza, INCA ! dar la ce salar urias, ia facut psd, ce i mai trebuie pensie speciala?
10
8
...pai a fost inca o dezinformare , marca secu....pt a distrage atentia de la probleme grave ale tarii , vin cu vrajeli ieftine...sunt aceeasi care au dezbinat tara asta si au produs o ura de neinteles intre romani...
16
2
Si ce o impiedica sa-si plateasca singura cotizatia la stagiul de pensii. Nu indeplineste momentan.
5
7
Romanii, popor de vite, pun botu la orice fake news al hastagistilor platiti de multinationale. Poate veni RW cu 10 dezmintiri, majoritatea prostimii tot asa o va tine, ca isi spara femeia asta pensia speciala
19
8
E greu cu limba de vita , chiar si cu cea materna.Daca nu o fierbi bine ramane tare si face ifart covitul!
6
3
Ei, ce-ai facut, Orbane!!!
19
5
animalelor ai furat bani in ordonanta militara sa te judece tribunalul militar sa va faca DNA dosarele si sa fiti judecat militar ca prea a-ti vrut asta si doctori care au mintit ca e covit si a fost infart
11
6
Bagaboanta sa iti dau o muie in loc de pensie speciala.
13
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212