REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RESTAURANT DIN 2 MAI, DEVASTAT DE UN GRUP DE INDIVIZI! ANGAJAŢII, BĂGAŢI ÎN SPITAL

RESTAURANT DIN 2 MAI, DEVASTAT DE UN GRUP DE INDIVIZI! ANGAJAŢII, BĂGAŢI ÎN SPITAL

Replica API 18 august 2018 | 12:13 1425

Scene desprinse din filmele cu mafioţi în sudul litoralului! Într-un local din 2 Mai (Vama Veche), un grup de indivizi a descins pentru o "reglare de conturi": angajaţii au fost bătuţi, iar restaurantul Acvamarin a fost devastat.

sursa foto:TripAdvisor

"Am sunat în nenumărate rânduri la 112 şi nu a intervenit nimeni. La fel, echipa de intervenţie a Jandarmeriei a lipsit cu desăvârşire", relatează un reprezentant al localului.

Câţiva dintre făptaşi au fost identificaţi şi conduşi, aproape de miezul nopţii, la audieri. Dintre angajaţii restaurantului, câţiva au ajuns la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Cum s-a petrecut scandalul - oficial, de la Poliţie

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai au fost sesizați cu privire la un scandal, care avea loc pe tersa unui restaurant, din localitatea 2 Mai. Polițiștii împreună cu o patrulă de jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului, în acesta fiind implicate mai multe persoane, respectiv 6 turiști, cu vârste cuprinse între 15 și 38 de ani și 5 angajați ai restaurantului. 4 persoane au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre acestea nu a rămas internată. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că scandalul s-a produs pe fondul nerespectării codului vestimentar de către 2 dintre turiști, care nu ar fi fost lăsați să intre în incinta restaurantului (erau doar în pantaloni scurţi, fără tricouri pe ei – n.r.). În cauză, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia se ocupa de cazuri serioase sau doar de javre?
0
0
Un cometariu m-a dat peste cap, un mesaj al lui Gelu 15: 54 pentru primar si viceprimar, ALUPIGUS. Ce-o fi vrut sa zica Gelu oare ? Alupigus vine din Latina oare ?
0
0
Cardasia Georgescu, Dumitru si acolitii lor.
1
0
Referitor la dna Stere Cristina care ,ati ramas cumva inzapezita?
1
0
e plin de moldoveni pe litoral!
20
4
Asa a ajuns comuna de cand in fruntea ei este acest carciumar. Plajele murdare, neautorizate, fara WC-uri , cu caini, tancioc comercial cu plastice, mingi, palarii si chinezisme. Da, nu corect ca turistii sa se prezinte in localuri intr-un mod lipsit total de civilizatie, in chiloti, fara tricou, bauti, uzi si plini de nisip. Din pacate de cand acest comerciant a ajuns primar, turismul in comuna este 0, pt ca turistii sunt cei care corespund cu conditiile si vremurile aduse de catre asa zisul primar. Gunoaie la tot pasul, chioscuri facute tocmai de o alta firma la care primarul a fost asociat.
12
4
Maine-poimaine vine si Horia Constantinescu sa-si ia spaga, pardon sa dea amenda. Sa traiesti Horica!
13
1
au inceput moldovenii sa te bata si la tine in casa
22
4
Treaba e simpla dar totodata f grea pt romanul care habar nu are de afaceri sau management dar deschide local. Un anunt se pune frumos la intrarea in restaurant in care se specifica scurt ca numai la.terasa exterioara se accepta persoane in costume de baie, in interiorul locantei nu se permite asa ceva. Vedea prostul oricat de prost era si ..numai exista nici un conflict. Altfel, romanul in cretinismul si manelismul specific tarii, nu are bunul simt sau educatia sa stie ca iti trebuie o vestimentatie corespunzatoare in interiorul unui restaurant aflat chiar si pe plaja.
10
1
Restaurantul acesta este o mare teapa ajungi sa dai 5 lei pe bucata de lamaie din apa plata!
25
4
Acesta e oferta din partea casei. Intri la bucatarie si iei la bataie tot personalul care ti-a dat sa mananci.La final se achita nota de plata si spitalizarea celor batuti care nu au gustat distractia.Mai poftiti pe la noi!!!
17
2
2 Mai sau Vama Veche? Ca ambele sunt sate ce apartin de comuna Limanu. In alta ordine de idei, 2 Mai e destul de cunoscut, nu trebuie sa dai Vama ca reper, daca asta ai vrut.
15
3
Hmmm..Mie imi miroase a reglare de tacheti...
21
2
De ce nu ziceti ca e al primarului??? 2 Mai, Vama veche, ce mai conteaza, oricum are peste tot.
15
2
Pai si l-o fi asezat unde era plaja satului, cand iei cu japca terenul comunei , te faci primar sa-ti acoperi legal ilegalitatile mai vine si timpul socotelii...
17
4
Nu a auzit de dreptul de a selecta clientii, el a auzit de dau cu pumnul. Trebuie mai des mai multi la puscarie sau la spart piatra in cariera sau sera de legume. Sa faca ceva cu timpul lor cand sparga fata
19
1
ori e dein 2 mai ori e din vama veche poate va hotariti si voi ziaristii ."intr-un local din 2 mai vama veche" nu exista ,sunt 2 localitati diferite .oricum pina sa devina mari statiuni nu veneau ghertzoi in zona .acum e plin de cocalari si pitipoance si in 2 mai si in vama .siktir cu reclama voastra au dat buzna pulimea in zona
17
3
Daca suni la 112 mai vine cineva sau iei bataie in continuare? Intreb pentru un prieten
33
2
Erau turisti. Am fost martor , eram la masa . Erau deranjati ca nu au voie in interior in costum de baie si au sarit la bataie.
43
2
Ce reglare de conturi ? Restaurantul de fapt este al primarului de la Limanu si lumea cam stie asta
24
5
Nu e este adevarat
5
8
Daca era miting diaspora jandamii erau acolo
25
7
nu au platit taxa de protectie, ce greu este sa faci o afacere dintr-asta in Romanica, nu doar interlopii astia te jupoaie, te pradeaza si cei de la OPC, cei precum Horia Constantinescu care se lupta pentru "dreptul" lor sub falsa impresie ca se lupta pentru drepturile consumatorilor.Cei care lucreaza in domeniul asta, la pensie ar trebui sa primeasca si spor de periculozitate, pentru ca oamenii astia s-au luptat cu toti interlopii si si-au tocat nervii cu fel si fel de OPCisti pusi pe capatuiala.
25
7
Reglare de conturi cu ungurul KIS va avea loc si la vestitul restaurant MAREA NEAGRA din Costinesti al fratitilor Balan Virgil si Alexandru Fala ,faima si aroganta vor lua sfarsit prin infrangerea aripilor vanzandu-si utilajele de dezapezire, crezand ca nu va mai fi iarna la Costinesti ori sunt precauti ca nu vor mai primi contract cu primaria pentru iarna care va veni .Felicitari primare daca-ti iei mana dupa ei! I-ai facut oameni din ce saracii erau !Costinestiul nu doarme !
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367