REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Restaurantele chinezești din Constanța, GOALE din cauza CORONAVIRUSULUI!

Restaurantele chinezești din Constanța, GOALE din cauza CORONAVIRUSULUI!

Replica API 10 martie 2020 | 00:00 3895

Isteria produsă de virusul COVID-19 a dat peste cap România. Cei care suferă în prezent sunt patronii care dețin restaurante cu specific chinezesc. Mulți constănțeni se feresc să treacă pragul unor astfel de unități alimentare, tocmai din cauza faptului că întind urechea pe la colț de bloc sau sunt cu ochii pe tot felul de postări dubioase de pe Facebook, fapt ce poate provoca o propagare mai ușoară a unor fake news-uri. Pentru a infirma aceste zvonuri, patronul restaurantului chinezesc, Tsingtao, de pe bulevardul Mamaia, Kang Jiaen, a vorbit cu Replica de Constanța pentru a liniștii constănțenii. Toate alimentele sunt procurate de la Metro.

restaurantul Tsingtao

Mâncarea nu are nicio legătură cu virusul COVID-19. Păi, dacă erau probleme, până acum se propaga epidemia în Constanța. Totul a început acum trei luni în China, în Wuhan, însă până acum nu au fost probleme în Constanța. Eu nu am mai fost în China din august 2019.

Kang Jiaen: Lumea ar trebui să fie informată corect despre această situație

Cel care deține restaurantul chinezesc, Tsingatao, deschis în Constanța în anul 2014, este nemulțumit pe bună dreptate de ceea ce se întâmplă în acest moment în Constanța. Kang Jiaen spune că multe persoane nu îî mai trec pragul restaurantului și că frica de coronavirus i-a gonit pe aceștia.

Ca efect negativ, vânzările au scăzut drastic, iar patronul chinez recunoaște că este cea mai „neagră” perioadă prin care trece Tsingtao. „Au scăzut vânzările în această perioadă. Lumea nu înțelege că nu are legătură cu mâncarea acest virus. Consider că persoanele nu sunt informate corect. Între ianuarie și februarie am înregistrat cea mai proastă perioadă din istoria restaurantului”, a mai declarat Kang Jiaen.

Soluția pare că rămâne în continuare o informare corectă a populației, însă trebuie să nu uităm faptul că trăim într-o lume în care fake news-urile sunt răspândite mult mai ușor decât virusul COVID-19. Statul pare cel invocat de patronul chinez în această situație. După părerea lui, este nevoie de un ajutor din partea statului, atâta timp cât el plătește taxe și impozite, iar în prezent, afacerea sa are de suferit în acest sens. „Facem apel să explice cineva situația, un specialist sau poate voi, cei din mass media. Eu dau niște bani la stat, dar și statul trebuie să mă ajute”, a mai spus Kang Jiaen.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa sobo...asaaa te vreau. esti prost ca mine...astia sunt oamenii mei maaa... sa ma votezi da? acum mars la munca sclavule si sapa pt noi. sa am bani de seria 7. apropo sclavii inteligenti care nu ne sustineti. va salutam. speram sa murim in chinuri, noi si familile noastre, progenituri de prosti
3
1
Poate il inchide de tot. Mergi la tine in China si deschide, apoi serviti ce serveati de obicei: caini, serpi, sobolani si alte animale. Ce cautati fix in cta, fix in romania? Si asa s a umplut tara de chinezisme. Eu sunt de acord sa l inchida. Si dc sa ajute statul cand statul opreste din banii romanilor la greu? Dc se ajute un strain cand noi, facem jumate cu statul salariile?!
6
3
Chinezi au umplut planeta cu stifturi,falsuri si cacat prin coruperea coruptilor si s-au facut cu o parte din averea ei.China a cistigat demult razboiul economic planetar.Coronavirus e un fel de bonus binemeritat de catre noi toti.
4
7
comentatorii pulii
5
8
restaurantele vor da faliment, asta e clar
13
3
Acasa! Toate chinezii sa pleaca acasa la ei. Sa mananca sobolanii. Ajunge cat carne pork mancatbla Romania si babardit romance. Hai, fuge acasa chinezii.
8
6
Ha,ha,ha ! Ar tre3bui inchise restaurantele cu specific arabesc,sa nu se raspandeasca terorismul,cele cu mancare ruseasca sa nu vina tancurile sovietice . Cele romanesti pot functiona lejer,oricum prostia este deja cronicizata la milioane de romani si mancarea romaneasca nu mai are efecte ca si cea chinezeasca. Bai,cine are telefoane sau orice aparatura ,,made in China'' sa le arunce,mai stii, astia pot transmite boli pe cai ascunse noua. Bafta idiotilor !
16
5
Tsingtao? ce gluma buna ...spelunca aia e restaurant ? Nu din cauza Covid nu aveti voi clienti .. e o bodega sinistra. Cand baiatul meu nu ma asculta ii spun ...stai cuminte ca altfel te duc la tsingtao sa mananci..
11
4
Mai PIEDONU tare prost trebuie sa fi cu asa gandire.Sigur votezi cu psdul.
7
8
Si asa nu ne omoram dupa mancarurile chinezesti.
10
1
Ce sa zic...parca in restaurantele chinezesti mananci marfa din China...tot cacaturi romanesti mancati, facute de romani.
12
1
Pai bai chinezule, cum sa iti dea tie statul? Toti astia care sunteti asa mari oameni de afaceri, descurcati-va! Nimeni nu e dator sa iti dea tie nimic si nici macar sa iti intre pe poarta. Fa preturile mai mici si poate vine lumea. Aia cu intinsul mainii se cheama cersetorie.
10
5
Pai si noi care am concesionat plaje in Mamaia, ce facem ? Cui mai inchiriem sezloangele si baldachinele ? Armanlu nu chiari ?
16
3
sa vezi falimente in lant, o sa fie jale, cei care anul trecut faceau fitze pe litoral la 3mii lei Net lunar, vara asta o sa stea acasa pe zero lei
15
0
stai sa vezi plaja pustie la vara...
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212