REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Revelion 2020: litoralul românesc sau cel bulgăresc? Preţuri de infarct în Mamaia!

Revelion 2020: litoralul românesc sau cel bulgăresc? Preţuri de infarct în Mamaia!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 341

Mai sunt două luni până la Revelion, iar hotelierii de la malul mării au început, de ceva vreme, să-și prezinte ofertele pentru ultima noapte dintre ani. Cerințele şi ofertele sunt din cele mai diverse, alegerea fiind una foarte grea. Foarte mulți doresc să își petreacă noaptea dintre ani la munte, dar și pe litoralul Mării Negre. Hotelierii de la malul Mării oferă pachete cu all Inclusive și mese festive de Revelion incluse în tarif. Prețurile sunt cuprinse între 2.994 lei și 3.940 lei, fiind evident mai mari față de tarifele litoralului bulgăresc, care sunt cuprinse între 463 euro și 596 euro, în funcție de numărul de nopți de cazare și serviciile oferite.

De exemplu, hotelul Vega de 5 stele din Mamaia oferă un pachet de 3 nopți de cazare cu mese incluse și alte servicii, cum ar fi: cina festivă de Revelion și open bar, program de muzica live - Vega Band, invitați surpriză și foc de artificii la costul de 3940 lei/ pachet 2 persoane in cameră dublă standard.

Hotelul Iaki de 4 stele din Mamaia oferă un pachet de 4 nopți de cazare cu Pensiune completă plus (mic dejun, prânz, cină, gustări) și alte servicii cum sunt: cina festivă de Revelion, muzică live - Crossover Band, animație pentru copii și meniu special pentru aceștia dar și acces la Spa Center (piscina interioară, sauna, jacuzzi, fitness, duș cervical), costul pachetului fiind: 637 euro/adult în cameră dublă standard.

Tot în Mamaia, hotelul Marea Neagră de 3 stele oferă un pachet de 5 nopți de cazare cu All Inclusive, un cadou de ”Bun Venit”, cina festivă de Revelion cu muzică live și meniu de sărbatoare, petrecere surpriză de Sfântul Vasile cu muzică live și minibar inclus pe perioada sejurului. Costul pachetului este de la 3644 lei/ pachet 2 persoane în cameră dublă standard. Hoteluri care și-au prezentat oferta pentru Revelion sunt și în Constanța. De exemplu, la hotelul Ferdinand, prețul pornește de la 1026 lei, pentru camera dublă+mic dejun, și pot ajunge până la 1482, pentru cazare în apartament cu 2 camere, plus mic dejun.

Cei care optează pentru cazare în sudul litoralului, ar trebui să știe că prețurile sunt puțin mai mici. De exemplu, hotelul Paradiso de 3 stele din Mangalia oferă un pachet de 2 nopti ce include: cazare, all inclusive și masa festivă de Revelion la prețul de 802/persoană, sau pachet de 3 nopti ce include: cazare, all inclusive și masa festivă de Revelion la prețul de 1026 lei/ persoană.

Nici hotelierii de pe litoralul bulgăresc nu s-au lăsat mai prejos. Ofertele sunt un pic mai accesibile!

De exemplu, hotelul Flamingo Grand de 5 stele din Albena oferă un pachet de 3 nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină), cina festivă de Revelion cu meniu bogat (5 feluri) prezentat de Chef Ivan Georgiev, seară de Gala în Ara Ballroom, program de animație pentru copii, acces la piscină interioară, saună, caldarium, baie cu aburi, fitness și zona de relaxare în "Elements" Spa. Costul pachetului este de la 463 euro/ pachet 2 persoane în cameră studio deluxe (circa 2.200 de lei).

Royal Grand Hotel & Spa de 4 stele din Kavarna oferă pachet de 3 nopți de cazare cu All Inclusive, cina de Revelion, petrecere cu DJ, bufet cu mancare dar și acces la piscina interioara cu apa mineral, la centrul SPA, Jacuzzi și la sala fitness. Costul este de 596 euro/ pachet 2 persoane în cameră dublă standard (circa 2.800 de lei).

Hotelul Primasol Ralitsa Superior de 3 stele din Albena oferă pachet cu 3 nopți de cazare cu All Inclusive, cina Festivă de Revelion, muzică live cu formație românească, bufet suedez și artificii dar și seri tematice, programe de animație și specatacole pentru adulți și copii, programe folclorice, zumba, darts, biliard, fotbal, tenis de masă și acces la piscină interioară. Costul este de 472 euro/ pachet 2 persoane în cameră dublă standard (circa 2.230 lei).

Trebuie precizat faptul că, pentru rezervările timpurii, turiștii pot obține reduceri semnificative de preț. Potrivit ste-urilor de booking, litoralul românesc a fost destul de solicitat până la ora actuală.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulgari ROMANI CRED CA AU CRESCUT PRETURILE. CA BULGARII AVEAU PRETURILE PE JUMATE FATA DE PRETURILE DIN ROMANIA
0
0
Doar snobii , prostii sau machidonii fac revelionul in Mamaia ! Doar ca sa se faleasca ! Cu banii aia mergi 2 saptamani in vacanta oriunde in Europa !
7
0
care cere ci ala care da !!!
5
0
Daca nu ar fi clienti, hotelurile nu ar stabili astfel de preturi. Asa ca au romanii bani de unde sa dea pe astfel de vacante extraordinare.
7
1
An de an au crescut nr.-ul ofertelor ptr.petrecere Revelion;cu toate aceste proprietarii restaurantelor au crescut preturile-aici ar trebui da creasca impozitarea ptr.astfel de evenimente ptr.a tempera preturile nesimtitilor.
7
0
Va dau un sfat ! Stati acasa si petreceti in familie !
18
0
Impozit pe prostia romanilor.
10
0
Stam acasa si petrecem cu prietenii si rudele. Nu le dam bani nici bulgarilor nici machidonilor. Sa dea faliment.
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212