REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

REVOLTĂTOR! Locuitorii blocurilor "DE LUX" din zona Campus Ovidius trăiesc în frig și mai nou... în beznă!

REVOLTĂTOR! Locuitorii blocurilor "DE LUX" din zona Campus Ovidius trăiesc în frig și mai nou... în beznă!

Replica API 4 decembrie 2016 | 15:44 600

Situație revoltătoare la BLOCURILE DE LUX din zona Campus Ovidius din Constanța! Locuitorii trăiesc în frig și în beznă! Dacă până acum duceau lipsă de căldură din cauza neracordării la termocentrala cu gaz, locuitorii blocurilor relativ noi, ridicate în anul 2014, duc lipsă mai nou și de curent electric! De vineri, 2 decembrie a.c., locatarii blocurilor C1, C2 și C3 de pe strada Perlei din Constanța, beneficiază de electricitate în mod alternativ, din 5 în 5 minute. Răbdarea locatarilor a ajuns la limită! Aceștia doresc să își facă dreptate și spun cu voce tare problemele cu care se confruntă zi de zi. Potrivit acestora, vina este a celor trei dezvoltatori, Cristian-Nicolae Nicola, Simona Nicola și Petrică Albu. Mai exact, lipsa de interes și responsabilitate a determinat ca de mai bine de un an și jumătate locuitorii să își creeze condiții de trai după cum au putut mai bine. Și-au achiziționat aparatură specială care se alimentează cu energie electrică, asta pentru a-și încălzi locuințele într-un fel. Însă, de când nici curentul electric nu le mai este furnizat, aceștia trăiesc de-a dreptul în frig și beznă. " Un dezvoltator trebuie să asigure pentru blocurile pe care le construiește, tot ce înseamnă aparatură de măsurat, însemnând contoare, apometre și nu în ultimul rând, electricitate. Acestea trebuie să fie livrate odată cu autorizarea apartamentului", a declarat unul dintre locatarii afectați.

Aceștia au demarat acțiunile pentru soluționarea problemei. Astfel, în noapte de 3 spre 4 decembrie a.c., locatarii au depus plângere la poliție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212