REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rusia regretă ceea ce Dmitri Peskov a numit prejudecățile nejustificate ale Republicii Moldova împotriva Moscovei

Rusia regretă ceea ce Dmitri Peskov a numit prejudecățile nejustificate ale Republicii Moldova împotriva Moscovei

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 355

Rusia regretă ceea ce purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a numit prejudecățile nejustificate ale Republicii Moldova împotriva Moscovei, informează Rador.

Rusia regreta ceea ce Dmitri Peskov a numit prejudecatile nejustificate ale Republicii Moldova impotriva Moscovei

Declarația a fost făcută în contextul în care, în ultima perioadă, au apărut tot mai multe informații, atât pe canale oficiale, cât și în presa de investigații, privind planurile Moscovei de a impune la Chișinău un guvern prorus, inclusiv cu forța.

De asemenea, de la începutul războiului din Ucraina, spațiul aerian al Republicii Moldova a fost încălcat de mai multe ori de rachete rusești și au apărut și informații în prima parte a războiului privind intenția Rusiei de a ajunge cel puțin până în Transnistria, potrivit știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Negarea evidentei face parte din meniul politrucilor sovietici,de la care s-au inspirat si foarte multi politicieni de pe la noi. Negarea adevarului si eforturile de a crea frica in randul ,,supusilor'' pe cale de a se revolta,este specific mentalitatii autocrate. In general,cei ce ajung la putere,nu neaparat politica ci in general pe functii de conducere,au tendinta de a se rupe de ,,cei de jos'',de a se autoconsidera superiori in toate,de a deveni aroganti,marlani,nesimtiti,autoritari,dictatori. Nu le mai place de cei mai educati,mai scoliti ca ei,si-i evita daca se poate. Defectul este al speciei,nu tine de anumite etnii.Problema e cine suporta asa insi. Unele popoare sunt mai slugarnice de fel,altele prefera libertatea si lupta pentru ea,permanent.
2
0
ruznacii au fost prinsi cu kktul in gura. De la mine mwie !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614