5.2° Constanța Dum., 27 Nov. 2022
Anul XX Nr. 6195
5.2° Constanța Duminică, 27 Noiembrie 2022 Anul XX Nr. 6195

Rușii fug pe unde apucă de mobilizarea lui Putin! Au făcut cozi la granița dintre Kazahstan și Rusia

Replica API 23 septembrie 2022 815

Kazahstanul înregistrează o creștere a numărului de sosiri din Rusia, au declarat vineri autoritățile de aici, după campania de recrutare anunțară de Moscova, anunță Mediafax.

Patru din cele 30 de puncte de control rutier de la granița dintre Kazahstan și Rusia - a doua cea mai lungă din lume - au fost deosebit de aglomerate, a precizat serviciul de pază a frontierei din Kazahstan, fără a furniza cifre privind sosirile, scrie Reuters, citată de stiripesurse.ro.

Un martor care vrea să rămână anonim a declarat că a stat la coadă la un punct de control de frontieră încă de joi dimineață și a văzut un trafic neobișnuit de intens din partea rusă și verificări îndelungate și amănunțite ale mașinilor rusești de către polițiștii de frontieră ruși.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Mulți dintre cei care încercau să treacă granița erau bărbați care păreau să aibă vârsta de recrutare, sub 35 de ani, a spus martorul.

Șoferii de camioane kazahi care traversează frontiera au publicat online videoclipuri în care se văd cozi lungi alcătuite în principal din autoturisme.

Președintele Vladimir Putin a ordonat miercuri prima mobilizare a Rusiei de la cel de-al Doilea Război Mondial și a susținut un plan de anexare a unor porțiuni din Ucraina, ceea ce a provocat un exod al bărbaților de vârstă de recrutare din această țară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

ti-a cazut sapunul
1
1
in romania nu mai vin ca aici au fugit ucrainienii, si apropo, amintiti-va de cozile de la pasapoarte de la noi cand a inceput razboiul! Problema e alta, de razboi scapa cine poate adica aia speciali ca ei isi permit !!
3
0
inrolarea in armata betivilor mwisti. Va primeste asasinul putin cu bratele deschise.
6
1
sa fugiti, sobolanilor! Asa va trebuie daca nu aveti coaie sa-i luati gatul satanei de Putin!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
172532291849
5/49
304017142116
joker
4512883917