REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

S-a decis: Biserica de pe trotuar nu va fi demolată... deocamdată

S-a decis: Biserica de pe trotuar nu va fi demolată... deocamdată

Virgil STOIAN 25 februarie 2023 | 00:00 3027

Biserica Izvorul Tămădurii, din zona Macul Roșu, a scăpat, încă o dată, de demolare, după ce magistrații Tribunalului Constanța au decis admiterea cererii de suspendare a executării provizorii a sentinţei de demolare, până la soluționarea apelurilor declarate în cauză. Sentința a fost data pe 24 februarie 2023 și este definitivă.

S-a decis: Biserica de pe trotuar nu va fi demolata... deocamdata
Ce spune minuta: ” : Admite cererea de suspendare a executării provizorii a sentinţei civile nr. 585/25.01.2023 pronunţate de Judecătoria Constanţa în dosarul nr. 14901/212/2022, formulată de apelanta reclamantă PAROHIA IZVORUL TĂMĂDUIRII CONSTANŢA. Suspendă executarea sentinţei civile nr. 585/25.01.2023 pronunţate de Judecătoria Constanţa în dosarul nr. 14901/212/2022 până la soluţionarea apelurilor declarate în cauză. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24.02.2023.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentarii (99%) facute de oligofreni. Cum sa le spun celor care nu stiu sa citeasca : "Va rugam sa nu folositi injurii si cuvinte obscene" ?
1
3
am intrat in aceasta bisericuta. asta e puterea financiara a zonei, lume imbatrinita, saraca.
2
1
eu credeam ca si a construit beehali saivan pentru oi.
3
2
Sa ma kak pe ea de Biserica. Dati-o jos in pwla mea si faceti acolo un Lidl, Progi..ceva.
4
3
iar teodosnicului ii dau kktul la lins !!!
7
2
Sa ne bagam plile in toti judecatorii corupti din constanta! Niste infectii care nu au treaba cu dreptatea.
12
1
De ce oare acești judecători care trebuie să facă dreptate o zguduie și lasă acea cocioaba în centrul Constanței? Rușine incompetenților, șpăgarilor
13
1
Sunt multi pochi,măăăă....Si inca vor fi fi mai multi....Că asa-i romanul,se inghesuie la hotie si praduiala,nu la munca.Asa că se inscrie la pochie,la SRI,se bagă in politică,in politie,in administratie,etc.N-ai sa-l vezi la saiba,la depanatori de aer conditionat,lazi si vitrine frigorifice,instalatii sanitare,ingineri de soft,sudori si alte de-astea.Asa ca toti la furat si la trai bun.......la sampanie cu roaba.
14
1
Pe vremuri orice biserica ajuta calatorii deoarece avea altarul catre EST ca sa se orienteze.Aceasta magazie de scule nu este cv care sa fie hrana spirituala si nici macar nu respecta cutumele PUNCT
22
1
Deci sa inteleg ca legeea este pentru P R O S T I. Vad ca nimeni nu mai respecta legea este doar asa sa fie acum inteleg de ce nu ne vor in europa si ne trateaza ca o colonie.
28
2
PESEDISTUL chitac executa ORDINELE SOVIETICILOR !!! De aceea nu darama acel GRAJD OR.DINAR careia SOVIETICII i-au spus biserica !!!
13
3
Nu ne ramane decat sa speram ca o racheta venita din Marea Neagra va igieniza zona......
15
4
Acolo mergea o creșă și o grădiniță!
15
2
Pai si pe mine de ce ma obligati sa demolez ultimile doua etaje de la blocul nou construit? Cele doua etaje nu incurca circulatia, nu e hambar in drum, doar tine oleaca umbra. V-angura de sclaveti, va e teama de blestemele lui teoDositu? Armani, puteti sa construit unde vrea basketii vostri, precedentul e creat de bor.
15
1
balamucul se datoreste unui spagar ce visa sa ajunga mitropolit. Voia sa aiba mii de biserici si popi, pentru a schimba cutuma ce alegea mitropolit doar din Moldova. Numai ca SOARTA a vrut ruperea Constantei de Tulcea... Oricum, oile merg inainte!
20
1
O sa platiti la vot pentru sfidarea voastra. Votam AUR!
16
17
pe magistratii vostri facuti din fosti militieni reciclati la apelul de seara.
24
0
Sa ne kkam in el de cotet plin de oi smerite, antivacciniste, conspirationiste si bineinteles fara prea multa scoala. Stim foarte bine ca religia are lipici la persoanele cu scoala putina. Daca era o biblioteca, un laborator, o galerie de arta, se domola instant, nu mai statea nimeni la discutii.
29
6
Daca primaria ar da dovada de aceeasi hotarare si la expertizarea, consolidarea si demolarea constructiilor cu risc sesmic ridicat si ar rezolva reclamatiile cu privire la defecte grave de structura de rezistenta ale constructiilor, ceea ce nu face dupa cum am aflat din propria experienta ar fi foarte bine; dar nu este; este foarte rau si la primul mare cutremur primaria va arunca toata vina pe proprietarii privati si se va ascunde cu ipocrizie in spatele legislatiei cu toate ca ei sunt adevaratii vinovati
21
4
Si asa orasul arata ca o cocina, ce mai conteaza sopronul asta ?
34
2
Inca o dovada ca justitia prin procedurile si legislatia ei complicate, ineficiente si greoaie ii apara pe infractori; orice constructie ilegala este infractiune; de ce ar face o biserica exceptie ? bor este in afara legii ? iar nesimtitul de teodosie cu tupeul binecunoscut mai si protesteaza
39
2
Nu trebuie respectată de toată lumea???? Biserica poate face ce vrea?
36
3
Pana la urma, chiar nu este pe trotuar. Dar ce este prea mult, strica. Adica, multe biserici si putine spitale. Multe blocuri construite ilegal si putine parcuri si locuri de joaca pentru copii. Multe rable fumegande pe strada, cu faruri xenoane sau leduri montate in fata blocului. Nu mai spun cate masini jegoase, pline de noroi care intra dimineata in oras dinspre locurile limitrofe...sa nu spun direct de la tara. Orasul distrus de reparatii multiple si nici macar una finalizata corect. Intr-un cuvant, jale!
27
3
Adica cotetzul ala infect unde se duc unii tembeli trepanati sa se roage la fiinte imaginare din cer!
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468