REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

S-a decis: Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța, Mihai Lupu, pentru Consiliul Județean

S-a decis: Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța, Mihai Lupu, pentru Consiliul Județean

Replica API 7 martie 2020 | 14:26 4958

Mihai Lupu, Vergil Chițac

Sâmbătă, 7 martie, are loc Consiliul Director Județean al PNL. În cadrul ședinței, s-a dezbătut propunerea lui Bogdan Huțucă, președintele PNL, privind candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Constanta. Propunerea a fost votată de membrii PNL. Următorul pas, luni, în cadrul Biroului Politic Național, atunci când Chițac va fi validat.

De asemenea, urmează să se desemneze și candidatul pentru Consiliul Județean.

UPDATE:

Mihail Lupu a fost votat să meargă în cursa pentru președenția Consiliului Județean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lupu, era prostul prostilor in birou la midia. Dupa a ajuns dirctor la oil terminal si a luat spaga muuuuulta, muuuuulta.
0
0
L-au dat dat afara din partid in 2016. Au zia ca e securist dupa ce a pierdut alegerile. Acum iau rebutul la reciclare. Nu ca ar fi rebut, dar asa l-au vazut ei atunci dupa ce a pierdut. Pnl constanta da dovada de lipsa de viziune si prezinta incompetenta in alegeri politice. Fagadau nu are contracandidat in astfel de cazuri.
5
1
Iar vine jogodia asta Lupu Mihai sa mai fure ceva, asta nu a facut nimic timp de 20 de ani si acum vine sa prosteasca iar amaratii
5
0
Chitac a mai pierdut odata. Ii place rolul de looser.
2
0
Prostu satului de la 16.53...pai se impart voturile, Boule..iese fagadau ca.s alegeri intr.un singur tur
2
0
Daca numaram agramatii si grobienii postaci, PSD-ul va obtine ceva voturi. Fagadau, sa nu uite: "poti pacali o perioada de timp citiva oameni, dar nu-i poti pacali pe toti la nesfirsit". Orice comentariu este de prisos, pentru ca primar, va fi Chitac.
2
7
Draga Florin, sa conduci Oil-ul Terminal nu trebuie decat sa fi apt fizic sa te deplasezi la locul de munca, aceasta companie are monopol pe latura petrolului si nu face altceva decat sa incaseze bani de la beneficiarii produselor petroliere. Deci nu trebuie sa fi un bun manager cu nu stiu ce experienta in spate. Totodata este o companie de muls bani publici, daca ai sa faci o mica verificare ai sa constati ca de la acea data au crescut si conturile respetivului domn de care ti-ai lipit tu buzele de dosul lui.
6
2
in conditiile date era singura solutie rationala pe dreapta. cine se impiedica de orgolii personale va ajuta PSD. Chitaera independednt in cursa si rupea 15% din voturi. ce alt candidat pe dreapta putea optine in conditiile astea suficiente voturi cat sa-l invinga pe fagadau? ca o s-o ia in barba oportunistii ca nicolescu si stanca, e altceva. dar merita un sut in fund amandoi
3
2
Un simplu sarch pe google si dai de Masonul Mihai Lupu...ce sunt masonii?....aia care nu au Dumnezeu, ei sunt dumnezeii. Votati masonii si veti ajunge sa va rugati la moastele lui Nicusor Constantinescu.
6
2
Prostului, bucuria hotului!
1
0
Mult succes domnule Chitac! Acum sunt sigur ca Ciuma rosie pleaca acasa.
3
6
Prostovane, ce treaba are Stelian Tanase? E Ion, nu Tanase, dar in mintea ta, care nu stie pe ce lume se afla, stii ca esti sfatuitor intept. Muie, bai!
3
3
Domn amiral, uniti-va su usr cu dl Stelian Tanase ca impartiti voturole si iese tot fagadau! La bucyresti vlad voiculescu a renuntat in fav lui nicusor dan tocmai din acest motiv. Intalniti-va, discutati, negociati si nu mergeti separat ca pierdeti amandoi!
5
3
Sunt tutu si o iau in gura de lupu
2
1
Buze subtiri pe care al conduce Strutu! Cu Cristii care a turnat!Cu machidonii care canstruiesc iar neveste lor se iubesc cu altii! Sa terminam odata cu cei veniti de la tara in Constanta plini de brenduri!
3
2
Barcaru se da mare mason. Cica il pune director general .le fute pe toate la aeroport. Se da mare ca ajunge sef la el la masoni
1
0
Daca chitac vrea primarie.....adio viitor pt orasul asta, pt copii nostri. Mi as dori sa scapam o data de aceasta tumore numita psd ...dar decat chitac...mai bine fagadau
5
11
Ce a facut Lupu pt Cta ? In afara faptului ca a luat spaga de 200000 euro si sa promita ca pune el oameni Nu a facut nimic . Un hot ordinar ! Le-a tras teapa apropiatilor lui mintindu-i ca ii Pune peste tot , a incasa si dus a fost. Acum apare spalat si sa o i-a de la capat.
12
2
Chitac e un prostan, nu va amagiti ca Constanta va fi "altceva" cu lachele asta primar.Ce rahat sa faca si asta? Orasul e o spelunca ordinara, Mamaia inclusa.
11
2
Pierdeem timpul cu ambele propuneri ... chitac si mai ales acest ipochimen zis lupu, zerouri din toate punctele de vedere, profesional, uman, empatic... mai degraba Nicusor Constantinescu decat lupu. Jegi
13
3
Astia au inteles ca trebuie sa adune toata " dreapta " din constanta langa ei ?! Sau cred ca se descurca singuri ?. Daca nu se unesc cu PMP si USR eu voi vota psd . Macar sa nu imi para rau.
6
3
Interesant si relevant. Cand dau fata in fata cu neputinta in alegeri, lotul tanar apeleaza la veteranii caliti in batalii. Actualilor, pana acuma veteranii miroseau urat. Asai? Sa va fie rusine mucosilor infumurati.
5
1
Eu sunt Marean vanghelie si amandoi suntem .......
1
0
PAI BINE OAMENI BUNI. PUI LUPUL PAZNIC LA OI?
9
3
va fi pusa pe lista de consilieri si zapacita aia de avocata ovanezian cu procese doar de contestare a puz-urilor si sa vezi atunci dezvoltare a orasului conform indicatiilor lui comanescu... fatalau nici nu mai tebuie sa-si faca campanie , caci alegerea intr-un singur tur cu voturi imprastiate si pe la horia opc , este sigur castigator... casa albastra trebuie sa angajeze si un stylist.
5
2
Barcaru regula pe filiu in masina ba prostule. Daca nu sti taci. Barba-su tinea de 6. A amenintat ca spune lu Raluka da nu stiu ce am mai facut ca Artagea a pus batista pe tambal cum se spune. Daca nu e avioane macar futai sa fie.
5
0
Chitac, prin actiunile lui in instanta impotriva hcl-urilor votate impotriva orasului si, impotriva constructiilor abuzive, chiar va avea votul meu! Este totusi singurul care a luat o astfel se atitudine! Macar pt asta sa il votez!!
8
6
Oameni competenti si echilibrati.Merita votul meu deoarece ciuma rosie conduce judetul de 20 ani si am ajuns deplorabil
8
11
Comanescu de la GSP vrea sa conduca Orasul Cta si jud.prin cele doua marionete care le are. Comanescu nu da salariile la angajati cu luniile ,doreste sa falimenteze si Constanta . Chitac sa spuna public de ce a plecat din PNL si s-a intors pentru ciolan. are pensie fff mare de amiral.
16
6
Decat psd mult mai bine cu Lupu si Chitac. Muy, muy psd.
14
16
Un om care a reusit in viata si cu siguranta poate sa faca acalas lucru si in judet!
10
14
Lupu e o catastrofa, l-a dat afara Patriciu pt. inginerii si l-a salvat politichia, a fost numit ditamai director la OIL si uite asa tiptil a ajuns si asta mare miliardar cu restaurant la Olimp cu dividente de miliarde la un op. ec din Iasi. Hotul striga hotii.Totusi sper ca individul asta nu va pacali locuitorii judetului. Si-a construit o imensa avere, are din ce trai multe generatii de acum incolo.
19
2
De la o filiala care a trimis un Boroianu in Parlament, nu prea aveam mari asteptari. La PSD banuiesc ca e mare bucurie la aflarea stirii.
15
6
pai atunci singurul vinovat in cazul in care PSD ia din nou primaria va fi Stelica Ipocrica. Asta daca nu il va sustine pe dnul Chitac si nu va anunta asta cat mai curand. Inseamna ca va rupe voturi de la dnul Chitac si implicit sa sustina psd pe aceasta cale. El este constient de asta, hai sa urmarim si sa vedem cat de pesedist este.
6
2
Asta e blat pe fata! Cu asa propuneri pesedeul are victoria garantata
21
8
MA BUCUR PENTRU MIHAI LUPU SA CANDIDEZE LA PRESEDENTIA CONS. JUD. CONSTATA .SUSTIN.
6
25
Pnl, votez stanga
17
12
Amice Alecu cretina este mata bai taran Prost de la Vaci si Nu te mai lua de Nepotul meu. Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi si 2 castane in cap. In primul rand Nepotul meu a fost Participant la campania Psd in trecut asta ca sa sti de la mine. asa ca vezi-ti de treaba ta si nu ma irita sa te dracui.
2
7
Surpriza extrem de neplacuta!! Fagadau va castiga iar! Sincer, e de preferat unui oportunist de proasta calitate
29
5
Mai trage Comanescu un loz...din pacate l-a pus tot pe comunistul asta franar si oportunist. Fagadau, te ai scos....
24
4
Respect si admiratie pentru desemnarea dlui Chitac, a fost singurul din 2000 incoace care a avut cel mai bun rezultat impotriva PSD. Respect si pentru desemnarea dlui Mihai Lupu, liberal vechi. O recomandare: ordine si curatenie in filiala PNL Constanta, pentru ca dupa alegerile din 2016 personaje care astazi inca mai ocupa functii in partid si in administratie au lovit in dl Vergil Chitac, dar au si inchis partidul, l-au transformat intr-un club efectiv. A venit momentul deschiderii partidului! PNL va castiga castiga alegerile cu aceste nominalizari! Succes!
11
28
Credeam ca nu se mai poate ca in 2020 sa mai existe atata prostie dar vad cu stupoare ca la romani prostia este sport national. Ne meritam soarta. Decat cu alti prosti mai bine cu aceiasi. Fatalau viitor primar. Felicitari
26
3
Fagadau , poti sa-mi dai o bere de acum ...te votez , din toate relele tu esti cel mai mic , te pupa tati
27
9
Success Chitac . Muye psd muye fagabou.
17
24
totul e pierdut..
22
7
Ati iesit la atac, baietei? Gata? S-au terminat autorizatiile pe spaga? V-o trage marinarul? Pregati-va sapunul, cica intra mai usor, nu doare asa tare. Aaa...si babelor, luati-va adio de la puiul ala schilod. Jos fagabou!! Unde e Piata Grivitei modernizata? Canci...cum zice mazariche. V-a pacalit 4 ani, mai stati o tura?
18
10
Le uram succes.
14
15
Mai bine il votez pe Horia de la opc, decat acesti 2 inapti plus Fagagele. Chitac un fals care a pierdut sponsorizat de comanescu iar acum pnl are intentia de a pierde nu stiu cum naiba se voteaza in partidul lor.
18
14
Bravo cupsa
9
6
Orasul este distrus...Fagadau isi freaca mainile de bucurie...Chitac nu va reusi sa castige alegerile...
27
10
De unde propuneri bune daca nu au rezerva de cadre!Partidele vor candidati buni dar pregatiti de altii.Trebuie sa va pregatiti candidatii inca de pe bancile facultatilor sa le dati burse,sa-i scoliti politic prin cursuri, dar voi vreti mocca!
14
2
Ce poti sa mai spui? PNL Constanta nu a fost in stare de nimic pt oras, la fel si psd. Acum, cu desemnarea acestui individ, oportunist specific gastilor de profitori insurubate in parlament, pnlistii nostrii au reusit ca se faca , iar, de rahat. Maxim! Cum , ma, in 4 ani nu ati reusit sa treceti peste orgolii, interese de gascuta si meschinarii si sa va focusati pe unul dintre voi? Ce cacat a facut ciocoiul asta , specializat in pupatul fundurilor, pt Constanta? Nimic. Bravo tovaraseilor, succes Fagadau ! Acum nu mai trebuie sa ai emotii, castigi sigur inca un mandat.
32
10
aveam o speranta ca o sa scapam de Flegmondau si imputitii de corupti senili ai pizdeului! Alegerea candidatului mercenar, chitac, arunca in aer sperantele noastre!
25
9
Multa bafta de la Bunelu Marinica Rotaru Dumnezeu sa l odihneasca pentru Mihai
2
1
Sa votez PSD. Desi as fi votat PNL, daca veneau cu un candidat credibil
17
14
Muie fatalau
18
5
E clar... fagadau primar!
23
14
Vai de noi! Amandoi bugetari de-o viata. Daca ii intrebi cu ce au dezvoltat institutiile pe care le-au condus se-aude linistea. Doua vegetale vreti voi sa ne scoata din saracie? PSD egal PNL, partide de bugetari sau afaceristi imbogatiti pe spatele statului. Ia vedeti, tine vreunul macar 100 de locuri de munca fara sa faca afaceri cu statul? Pana cand nu vor disparea clanurile bugetare nu se va indrepta nimic. Succesuri tovarasi!
30
12
Felicitari d-le Chitac! Constanta are nevoie de d-voastra. Multumim, va sustinem.
22
33
as-tai om ,,a mancat nu-mai la popota ca maimuta la banane.
18
12
Asteptam punct cu punct ce vor sa faca si cum. Clar. De teorii si promisiuni suntem sufocati. Au avut timp sa stie ce trebuie si ce nu trebuie orasului. Daca nu fac asta tot fagadoiu va iesi primar.
16
4
Pt cine nu ma cunoaste, am fost mecanic auto si HOT de meserie...am rupt Oil Terminal si vreau sa mai fur daca ma pun astia la CJC
32
8
d-le constantean aeroportul ala din kogalniceanu este condus de un retard. sa nu mai vorbim de urgii sexuale in timpul programului - Barcaru regula pe Mihaela filiu in timpul programului pe iarba de anga avioane. Ce vrei tu? aeroport dezzmortit ??
21
1
CU POPEY ASTA O SA O LUATI IN MINA, VAI DE ORASUL ASTA
25
11
Ce-i cu fatalaii astia? Pnl -istii nu au oameni!
31
10
Tutuianule te a mancat Lupu, esti ars
20
9
Cine este la navodari
0
5
Doi marlani !
29
9
Aceste numiri nu au facut decat sa trageti lozul necastigator.ce a fost in capul vostru nu poate sa inteleaga nimeni.nu ati invatat nimic din tot ce s a petrecut in 2019 dar si la ultima confruntare.o sansa avea acest oras. Sa va uniti sub un nume cu rezonanta si cu o imagine buna dar ati irosit o inutil si de neinteles.ESTE VADIT CA DORITI SA NU CASTIGATI ACEST ORAS SI CA NU VA PASA DE EL.DISTRUSILOR.tu va n gura, cu amiralii vostri, de prosti.sunteti niste gunoaie si voi.v ati pisat pe Cta cu securistii astia 2
35
10
Partid de labagii
32
12
Chitac a focut o mare prostie ca a acceptat sustinerea PNL, din acest motiv a pierdut o gramada de potentiali votanti. Eu, personal, mai degraba mi-as prinde mana in menghina decat sa votez un clovn PNL.
28
16
2 numiri nu infrangeri as fi votat PNL dar cu asa numiri cred ca nu vor sa castige ! Psd ii bate pe amandoi...2 pensionari cu trecut dubios ...PNL rusine
28
10
A realizat ceva Lupu - si-a tras Lacul Racilor la Olimp, un moldovean venit descult in C-ta. Desigur, din salariul de bugetar de la OIL.
31
8
Bai fratilor cum sa-l propuna pe Lupu hotul-horilor care a luat 200000 euro in campania trecuta si i-a imbarligat pe aia ai lui de de la pnl ca ii pune secretari de stat , Vicepresedinte la agentia medicamentului si asa mai departe intreb ati-l ce a facut cu banii Cel mai mare japcangiu era mana in mana cu Secareanu fostul de la Sipi toti Mari masoni in ale furatului. Prieteni treziti-va!
31
9
Un jeg!!!!!!!
24
4
Spre deosebire de toti neavenitii din politica, mihai lupu a condus timp de 4 ani una din cele mai importante companii din constanta. Peste 1000 de angajati. Asa ca avem parte de un candidat care a realizat ceva in viata lui. Nu mai vrem nulitati!!!!
13
31
Fagadau , go home !
29
16
Ordinru de fagadau cere banii inapoi pe subventii , deci nu il mai votez . Nebunu de chitac nu are fata de primar , asta opreate toate constructiile din oras . Mahalagioaica de ploscaru il pune viceprimar pe primul ei peste si consilieri pe fratii vasea si schimba numele orasului din constanta in ceamurlia dit mesi . Deci nici unul nu merita sa fie votat
18
8
lupu ca n-am auzit in viata mea de el ! Postul e prea mare pentru un necunoscut. Stie cineva ???
24
8
Judecatorul Petru esti un mare CRETIN !
12
6
da' cupsa unde-i? pai parca trambita pnl ca il vrea pe c-ups-a machidonul ca primarache
13
8
pt 14:07 Sa o muti pe Mata la cap de linie 48.
6
12
Amice :hai ca Putem mai bine sa-i zici mars cu Prostul sl de Vergil Chitac Ca Nu are ce cauta in Constanta si Nu are Ce cauta Nici pe La Primaria Constanta o mitraliera spre capul lui sa-i retezez capul lui Sec iar vo Postaciilor de Mai jos care comenteaza aiurea mai Taceti din gura ca numai prosti spuneti voi din gura Voastra tot Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat asa ca Gura mica si nu mai Injurati Ca Taranii prosti de la Vaci Mai Maimutoi Tolomacii.si Nu Sustin Nici pe Prostul de Vergil Chitac si Nici alti Candidati din Partea Ciumei Galbene Clar!
10
22
Domnul Lupu este cel mai potrivit!
15
28
Sa il dam jos pe incompetentul de Fagadau. Se poate!le ascundeti buletinele la mosi,daca tb.si tot scapam de el.Sa nu uiti sa muti HC pe roti in Palas, la cap de linie 48.Tomis Nordul te voteaza sa scape de HC!
28
19
Ba! Sunteti jurnalisti, cica! Presupunem ca aveti studii de limba. Limba romana, nu limba de lins dosuri. Nu mai abuzati de diateza reflexiva. Cat despre amiral, mai m-am ras. Si inca una, de ce cacat parantezele sunt carcatere nepermise, dar daca scriu pula e ok? Facem si noi un update la site? Ma ofer, free of charge, ca si-asa...
22
6
Voi vota acel candidat la consiliul Judetean care va avea in proiectul lui de management construirea unei linii de metrou suprateran ori de cale ferata rapida intre orasul Port Constanta si Aeroportul inca National Mihail Kogalniceanu, si de asemenea se va implica prin proiecte clare in dezmortirea acestui aeroport care poate aduce numeroase beneficii locuitorilor Judetului Constanta
27
7
Bravo, sper sa curete cat de cat si filiala PNL din Constanta de banditi si flamanzi. Ok nimeni nu spera la minuni ca doar nu candideaza pt oameni ci sa-si faca ei burta mare, dar Virgil mi se pare ca are o cat de cat constiinta. Poate totusi o luminita se vede si pt acest oras nenorocit de polticieni escroci. Altcineva oricum nu ar avea nici o sansa!
21
20
Chitac nu este cel care le da " mu"e" la liberali?
39
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212