REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

S-a tras 'cortina' la Neversea! Tineri prinși cu droguri

S-a tras 'cortina' la Neversea! Tineri prinși cu droguri

Replica API 9 iulie 2019 | 01:34 788

foto: Facebook/ Neversea

Pe parcursul celor 4 zile și patru nopți de festival Neversea 2019, peste 500 de lucrători ai MAI (jandarmi, polițiști, pompieri si polițiști de frontiera), împreună cu cei ai structurilor partenere de ordine și siguranță publică, precum și de poliție locală au fost la datorie, pentru ca cei prezenți să fie în siguranță.

În această perioadă, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 1300 lei. Sancţiunile aplicate au fost date în principal pentru consumul de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forțele de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

Garda de Coastă a avut nouă intervenţii pe mare pentru îndepărtarea unor ambarcaţiuni din zona de restricţie navală. Intervenţiile au fost făcute cu o șalupă de supraveghere și control portuar și o ambarcațiune de abordaj, control și salvare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a intervenit medical în 1572 de cazuri, iar 28 persoane au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.15 a fost constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe parcursul celor patru zile de festival, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 43 de infracțiuni la Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Majoritatea faptelor depistate au vizat deținerea de droguri în vederea consumului propriu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S au spalat banii,s au vandut pastilele pline de PMA ce omoara la propriu aduse de la Cluj de organizatori,a cantat si Adrian Copilul cu nanism hipofizal pentru publicul artificial,s au facut si efecte speciale pentru un public cu minte de fecale!Hava si tort peste cacat merge perfect si numai un japonez putea sa faca asta...doar la el in tara poti mirosi chiloti la tonomat pe strada...in timp ce mananci teriaky sprijinit in sabie de samurai ascultand AKB48 pe fundalul unui film porno hentai!Festival USRISTO YOGHIN cu public PSDISTO CIOLOSITO SOROSIST DE ETNIE ROMA si nu numai!VREM SPIRALA
5
2
Acest festival este facut sa tembelizeze lumea, sa cistige bani ciitiva samsari in frunte cu primarul si sa produca gunoaie si zgomot cit se poate.
4
2
Amice haha Muie sa-i zici prostilor de la PNL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci ca dau de pamant cu tine Taran Prost de la Vaci!
1
3
Petrica Bacaim de la Garda de Coasta e cunoscut ca vinde droguri prin interpusi.
1
0
Comenteaza toti boschetarii care beau cate 5 pet-uri de bere pe zi ca se drogheaza tinerii, da voi ce faceti ma fosilelor nu va drogati cu alcool de cand va stiti... tot drogati sunteti si voi plecati in plm de analfabeti comunisti
4
11
Mac cac pe festivalul vostru pe Adrean copilul Bionic pe Aoki si Hava si Doina din pizda Deliei murata,un festival de cacat ca lumea prezenta!Cade casa pe voi si va canta adrean' lua v as stelutele din cap,si PMA ul pe care il luati de va sta morisca langa gard la Aoki...zici ca i viu
12
6
fac prietenii asa zisii antreprenori afaceri si buticareala la festival? iese banu?ieseee. Dar dc politizezi evenimentul?creier mic si spalat. Latrina 3 manipuleaza, da vezi ca si digi si pro. Creier de maimuta
4
7
Numai slugile si muile din PSD pot denigra acest Evenimen la care anul trecut 100 000 de Romani strigau in Gura mare MUIE PSD! Sau numai frustratii aia care au stat si -au uitat la ProTV weekendul asta pot denigra Neversea, saracilor! Mai ziceau unii ca domnule drogatii ca au murit unu drogar etc. Cati oameni mor zilnic pe sosele deoarece ati furat oti banii si nu avem austostrazi? Cati oameni ati omorat la Revolutie si la Mineriade ca sa luati puterea si sa ne vindeti cu totul ?
13
20
sa bagi droguri si sa asculti manele !?
16
0
De aia mi-e si sila sa merg la un concert in Romania, 95% cocalari si pitipoance cu droguri la ei, mai e ceva de mirat?
19
6
43 de infractiuni iar totalul celor care au avut devoie de ingrijiri medicale se ridica aproape la 1000 .sa presupunem ca din astia 1000 jumate li sa facut rau de la apa plata cu lamaie , dar restu de jumate .
15
3
O mare tapa hai !
12
3
O mizerie de eveniment care promoveaza incultura_--Cta de la Mazare si pina acum aduce nonvalori pe litoral ---numai circ --In legatura cu nisipul sa spuna of de mediu de ce a dat autorizatie ?ca si primaria ce profit are orasul in urma acestui balamuc care blocheaza salvarea jandarmii politia si polarisul ?
18
9
pe aia care le-au introdus in tara de ce nu i-ati prins???? Serviciile, multe si inutile, care luati bani degeaba de la stat, ce mama dracului paziti???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Taceti ca cacfatii in iarba, normal.... prietenii stiu de ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
0
Am baut, am bagat boabe, nas la greu, n-am deranjat pe nimeni si nu am facut rau nimanui, de ce va fwute pe voi grija de mine? PS Toate pe banii munciti de mine
21
12
Parlamentarilor dati ma lege sa se faca puscarie pentru detinere,consum si trafic de droguri pentru ca printre consumatori sunt si studenti adica elita tineretului studios viitori conducatori ai Romaniei.
21
11
circ pe paine si tineretului, droguri , alcol, prostitutie etc, etc. e ceva degradant in societate, de ce se pleaca de la mare????
16
9
ar trebuie desfintat aceasta mizerie legala
24
12
Trebuia sa traga apa dupa un asa mare cacat, nu cortina!
24
11
Multa mooie organizatorilor si participantilor!
23
12
Dupa 4 zile de Festival de exceptie, care a pus Constanta pe harta Europei, asta e concluzia voastra! Au fost amendate 43 de persoane ptr detinere de droguri. Autorul articolului anonim, ptr ca a semnat cu initialele l.m. este probabil un colaborator, de mult timp pensionat, cu sufletul plin de venin bolsevic, care guita ca un porc impotriva generatiei tinere, generatie din care eu, de mult timp nu mai fac parte. Era interesant sa aflam si nationalitatile celor sanctionati.
27
16
Din peste 300 de mii de oameni au fost prinsi 32 ... sa fim seriosi, hai sa punem stampila pe toti acum, cei care sunt sosoi si au stat acasa
14
6
Cum bre ierau prinsi cind ei au fost paziti tot timpul. Ba mai mult si un elicopter a patrulat tot timpul cu o camera de supraveghere cu infrarosu de mare rezolutie. Poate erau agenti acoperiti de la BLAK CUBE CIA care nu stiau parola de la partid. Ma rog LOJA.
14
6
Ce comenteaza ruptii de foame haha saraciilor daca nu aveti bani de bilet repede sariti ca e naspa ca deseuri ca strica nisipul auzi tu, asta n-am mai auzit-o hhahaha la munca cotetarilor, ce sa va fac daca aveti 8 clase si sunteti salahori de unde bani? Si stati calmi ca din 200000 de oameni cati au fost, au prins 30 cu droguri, padure fara secaturi nu exista
16
29
NECERSEA nu a fost decat o nebunie programata pentru o anumita sfera de interese.
24
8
500 de forte de ordine,amenzi de 1300 ron.Astia chiar au fost vigilenti
25
4
Acest festival este promovat de o gasca de borfasi si impotenti care conduc destinele acestui municipiu.Promovam drogurile,proxenetismul ,golania, etc.Nu era mai bine sa ii duceti pe camp ca la Woodstok sa se urineze pe ei drogatii?.
35
14
felicitari organizatorilor si participantilor
24
29
Vrem un raport al primariei; cit s-a cheltuit material si uman si ce s-a obtinut. Sa vedeti ce amenzi ne trag olandezii pentru distractia asta pe nisipul scos din mare.Cu atit elan tineresc se putea repara Cazinoul si constrtrui soseaua de coasta. Energii consumate aiurea. e si asta o strategie.
28
15
Constanta, un oras in care, o cireada de vaci a trecut neobservata de autoritatile locale pierdute pe plaja Neversea.
21
10
Dupa cum stiti nicio tara din europa nu-si bate joc de plaje de nisip cu concerte pt ca nisipul marii e f pretios. Doar Ro isi bate joc fata de aceasta resursa naturala si transforma nisipul intr-o groapa de gunoi a europei. Socotiti cantitatea de deseuri adunata dupa concert fara reziduurile scurse care raman in stratul de nisip
38
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272