REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Saloanele Deliei Juja, gata să își primească clienții

Saloanele Deliei Juja, gata să își primească clienții

Replica API 30 aprilie 2020 | 10:18 4540

Ziua de 15 mai este una așteptată cu mare nerăbdare de toți românii, ridicarea restricțiilor reprezentând Paștele, Crăciunul și Revelionul la un loc. Pe lângă dorința de a putea ieși din casă fără nici un fel de opreliști, foarte multe persoane nu mai suportă, în special femeile, faptul de a nu se putea îngriji cum trebuie. Vestea bună este că de la 15 mai se preconizează și deschiderea saloanelor de înfrumusețare, a frizeriilor și alte asemenea stabilimente.

Delia Juja salon

Saloanele de înfrumusețare se pregătesc febril pentru redeschidere. De pe 15 mai, există posibilitatea redeschiderii lor, așa că managerii și-au luat toate măsurile de protecție, iar măștile, vizierele și mănușile nu vor lipsi. De asemenea, redeschiderea saloanelor este așteptată cu sufletul la gură și de către clienți, care nu mai au răbdare începând deja să se programeze. După aproape două luni de stat în izolare, o nouă tunsoare sau o coafură mai fistichie reprezintă o prioritate pentru majoritatea constănțenilor.

Vom folosi măsti, viziere, mănuși, dezinfectant

”Așteptăm cu nerăbdare deschiderea saloanelor. Noi cu igiena am stat mereu bine însă acum vor fi luate măsuri suplimentare. Noi suntem avantajați că avem o suprafață destul de mare, astfel că vom respecta distanța. Vom folosi măști, viziere, mănuși, dezinfectant tot ce e nevoie. În plus, programările care se vor face vor fi în așa fel încât aceștia să nu se intersecteze. Avem foarte multe persoane care își doresc să vină la noi, avem deja programări, însă contează foarte mult să respectăm aceste reguli. Sperăm să fie bine, să ne putem rechema înapoi angajații care au fost în șomaj tehnic.” a declarat pentru ziarul Replica, reprezentantul salonului Delia Juja.

Saloanele se vor deschide doar cu respectarea unor condiții stricte de igienă și siguranță

Vă reamintim că saloane de înfrumusețare și frizeriile se vor deschide doar cu respectarea unor condiții stricte. Astfel, nu va mai exista zonă de așteptare, se va veni direct la programare. Se vor folosi măștile, mănușile și vizierele, atât pentru angajați cât și pentru clienți, se va face o dezinfectare unitară a salonului o dată pe zi.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saloanele ultimile ar trebui deschise....
1
0
Nu operatii la nas,in buze,in pometi,in mame si fiice.Date cu urzici pe la cur sa le treaca mondenitatea!
1
0
din toate saloanele din oras voi ii faceti reclama ei??? au sunat parintii,au dat ceva si uite reclama???
5
0
toate lesbiencele se aduna acolo , cu ocazia asta fac si ele curat , ieftiniti masajul erotic ca vin si eu
5
0
veniti ca exte moca
2
1
urla foamea in voi
3
0
nu e reclama mascata e pr fata! sunt curios cum o sa le aranjeze pe pitzipoance ca in spatii inchise toata lumea poarta masca inclusiv clientul
7
1
De unde mm ai scos-o si pe asta mache ??? Sau iti place sa mananci cacat de dim ??
2
3
Atentie ! are angajate care au sifilis !!!
5
0
Haide sa donam cate un leu sa-i cumparam Deliei Juja o pereche de incaltari. Papucii pe care ii afiseaza in foto- oglinda sunt luati de la en gros Histria, chinezisme ordinare ! Intreprinzatoarea trebuie sprijinita !
12
2
Alta afacere machedoneasca. Mache peste tot. Un bloc ceva, da-l naibii de salon? Ai dracu natie de avortoni
21
2
aceiasi mizerie de salon ultima oara mi-au ars parul atat de tare ca a trebuit sa ma tund
22
2
MASCATA !!!!!!!!!!!!!!!!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212