REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SALVAMAR din Costinești, AGRESAT de iubitul unei turiste care se aventurase în mare

SALVAMAR din Costinești, AGRESAT de iubitul unei turiste care se aventurase în mare

Replica API 23 iulie 2019 | 00:10 1299

Un salvamar, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat duminică, 21 iulie, la sediul Poliției stațiunii Costinești, unde a depus plângere penală pe numele unui bărbat, de 19 ani, pentru că ar fi fost agresat.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena presupusului agresor, atenționând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenți puternici. În urma unui conflict spontan, bărbatul în cauză, un cetățean marocan, l-ar fi lovit pe salvamar în zona feței. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Menționăm că, din păcate, nu este un caz singular. Cei mai mulți turiști aleg să nu țină cont de sfaturile salvamarilor și se aventurează în apa mării. Iar dacă salvamarii insistă, ajung să fie agresați.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psihopat esti tu!
0
0
vezi sa nu te decapitez eu pe tine!!! sterge-a-mas la cur cu Coranul pe cre il citesti!!!
2
0
La Costinesti nu sunt salvamari. Sunt oamenii intelopului Raiciu care fura de pe plaja si se iau de gagici. Probabil tiganul ala la care evitati sa ii puneti poza s a luat de prietena altui tigan d
1
0
Salvamarii is platiti de la primarie. Dom' premar si baietii destepti au partea lor. Dar daca oamenii se duc la fund se pune intrebarea ce rost mai are salvamarul si implicit banii dati. Deci dom' premar nu mai pupa banu' public. Deci scandal si lacrimi ca vai ce te mai salveaza dubiosii in chiloti rosii! PS : il vedeti pe vreunul dintre astia cu bacul luat sau macar sportiv de performanta? Daca ii iei la bani marunti sunt fosti badigarzi pierde vara si alte gunoaie sociale unii si cu dosare penale!
1
0
Marocan,un fel de francez cotropit...ura multa acumulata genetic...era traficant de droguri,ca marocanii asta fac in EU,majoritatea celor adusi pe barci de catre ONG uri devin traficanti de droguri si majoritatea femeilor prostituate,o spune statistica.vin prin Italia si Spania si raman pe aici,asta din Romania vroia cetatenie de EU si isi agatase proasta cu sau fara bani pt cetatenie acordata prin casatorie.
1
1
prostaum - betivanii de la volan pun in pericol alte persoane si proprietati pe cand o persoana care se ineaca nu pune in pericol viata sanatatea si proprietatile altora. "Fraierii" din occident nu te obliga sa traiesti daca tu nu vrei asta! Tocmai in asta consta civilizatia la ei - DREPTUL DE A ALEGE! Ei doar te avertizeaza - Vine uraganul cara-te ca crapi - cacofonie deliberata - ramai in urma nu vine nimeni dupa tine! Dar aici sigur e ceva putred - cine pretinde insistent ca-ti face un bine sigur iti vrea raul. Nu-mi dau seama care-i treaba dar e foarte posibil un smen marca fagabou et pzd!
2
1
Probabil ca arabul chiar voia ca ,,iubi'' sa se inece si salvamarul i-a impiedicat distractia de la pomana cu ocazia inhumarii. Politistii care se iau de bativanii de la volan la fel,intrerup momente de veselie si sunt de condamnat pentru asta. Ia sa nu mai fie salvamari,politisti,SMURD care e compus din cadre medicale deci din spagagii,sa fie lumea-n pana mea libera sa crape sau sa traiasca ,ca doar asta e democratia,nu aia cu reguli si civilizatie ca la fraierii din occident.
1
5
AAA da ce ma, e ma-ta sa asculti de salvamar? Du-te -n gatu' ma-tii de prost! Daca eu vreu sa ma innec e nu te pui contra sa ma salvezi daca eu nu vreau? Clar bai laba trista? Ce te crezi in comunism cand iti dicta statul viata! Hai sictir golane!
5
2
Da de ce pula mea vrei sa-i salvezi? Sunt majori sunt vaccinati sa-si asume fapta! Nu vrei si sa-i tii de mana cand se duc sa se pishe? Bai tranta cainele moare de grija stapanului si prostul de grija altuia! Asta cu salvamarii e manevra de tin ei mortis sa te salveze chit ca-si iau pumni in mecla! Cineva sifoneaza niste bani sau vrea sa bage vreo taxa ceva!
5
2
Bai psihopatule iti face placere te uiti la mizerii din astea? Frustratule ce esti te oftici ca nu sti sa inoti si nu vrei sa-i lasi nici pe altii. Pai d-aia ne iau arabii femeile din cauza unor impotenti ca tine. Si care-i faza cu insistentele astea sa ii salveze daca oamenii nu vor? Cine intra in apa cand e steagul rosu ridicat o face pe propria raspundere si gata ce atata scandal? Sau vor sa ia plajele si ii baga pe ciobanii astia la inaintare? Ca pe pizda putea s-o salveze arabul daca era in pericol! Ori salvamarul a pipait-o in loc sa o salveze si si-a luat pumnul in muie!
5
7
Decapitat o sa fi tu pe stadion si noi o sa ne uitam la tine cu placere . Cine plm sunt meltenii astia de salvacacati de au ajuns ei sa dea ordine pe plaja? Muie ma asistatilor, marsh la munca nu la pazit nispiul. Nu mia poate omul sa faca plaja ca vin gunoaiele cu aere de swat. Treaba mea daca intru in mare si crap. NU VREAU SA MA SALVATI! MURITI GOLANILOR! Si vedeti catrei cacati ca voi au fost condamanti la 10000 euro amenda si inchisoare cu suspendare ca l-au scos pe unul din valuri contra vointei lui!
7
9
Cum s-a cuplat fata asta cu un marocan ? Se terminasera romanii din tara ?
8
2
Si cordaciunea care inghitea sperma harapului sa fie decapitata si filmarea sa fie pusa pe www.bestgore.com!!! Vizionare minunata!!!
9
5
harapul sa fie decapitat si filmarea pusa pe www.bestgore.com !!! Cu mare drag m-as uita la asa ceva!!!
8
5
Sai Dra O MUYE cu Lamuie lu ala cucOKIU MARo MAROKYLERUL
3
2
Ce baieti saritori salvamarii astia,de vor ei sa, "salveze" doar tinere frumusele.Daca era o hoasca creponata data cu namol nici nu o vedea inecand-u-se.Una din porunci zice ca salvamarii sa nu ravneasca la camila altuia!
5
13
Alo ,alo Salvamaru ! Vino fute marocanu!
5
7
Pai astia nu merita sa-i lasi sa se duca pe fundul marii?
17
3
De ciuhap venit calare pe camila in Romania...
22
3
Haideti ma nebunilor ca erati multi ce voiati sa bateti salvamarii, pai va tine buzunarul ma jegosilor sa fiti bombardieri? Inca unu care va munci pentru un salvamar cateva luni prin Anglia, Germania
10
3
ba sigur era marocan sau ceva de prin ferentari? sa plateasca cioara amenda si sa faca puscarie ca la el la maroc
32
5
Amenzi pt cei ce nu asculta de salvamari incepand de la 1000lei si o sa se linisteasca
43
5
salvamarii au dreptate. Toti prostii se dau smecheri si le e rusine daca ii salvezi. Reactioneaza violent.
64
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218