REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sarah Prodan îi simte lipsa bunicii sale! Ce s-a întâmplat la parastasul Ionelei Prodan a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Sarah Prodan îi simte lipsa bunicii sale! Ce s-a întâmplat la parastasul Ionelei Prodan a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Valentina CAMARA 26 noiembrie 2022 | 00:00 2090

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a crescut și calcă pe urmele mamei sale la capitolul frumusețe. Sarah este sportivă de performanță și face cu pasiune și plăcere acest hobby pe care l-a transformat în timp într-un adevărat job.

Sarah Prodan

Chiar dacă și-a petrecut adolescența peste Ocean, de ceva timp Sarah s-a întors în țara noastră, unde continuă să joace baschet la Echipa Națională a României.

Sarah Prodan îi simte lipsa bunicii sale

Sarah și mama sa, celebra impresară, au o relație foarte apropiată. La fel de mult a iubit-o fiica Anamariei și pe bunica sa, Ionela Prodan. Cu aproximativ o lună în urmă, impresara a organizat parastasul de 6 ani de la moartea mamei sale. Atunci, la tristul eveniment a luat parte și Sarah care, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi.

Fiica vedetei a mărturisit că acea zi a dărâmat-o cu adevărat, iar pe fața sa au apărut lacrimi pe care nu a putut să le oprească, mai ales în momentul în care a văzut-o pe Anamaria Prodan că a început să plângă.

„Foarte mult (am plâns). Când am fost la parastas la ea, am plâns cum nu am plâns niciodată, am văzut-o pe mama plângând și m-a luat și pe mine automat”, i-a mărturisit tânăra lui Adiță.

Anamaria Prodan, parastas fastuos pentru mama sa

Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani dacă ar mai fi fost încă în viață. Pentru că nu a vrut să lase această zi să treacă neobservată, Anamaria Prodan a organizat în onoarea mamei sale un parastas de pomină.

La comemorarea artistei au luat parte mai mulți artiști de muzică populară, printre care nume sonore din industria muzicală romanească, precum Elena Merișoreanu.

Meniul a fost unul copios și select, pregătit în mare parte chiar în cadrul cimitirului Belu, acolo unde este înmormântată Ionela Prodan, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptiuuuu drace ce-i cu nasaul asta ai uitat sa-l operezi????
2
1
Chestia aia e frumoasa doar daca bei sufuicient de mult he he
4
1
o sluta intepenita de botox si implanturi
4
1
haida de....frumusete???? orice femeie e frumoasa cand isi face anumite inbunatatiri frumoasa e femeia naturala
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272