REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal după ce Irina Rimes s-a vaccinat: „De ce trebuia să spui asta?”

Scandal după ce Irina Rimes s-a vaccinat: „De ce trebuia să spui asta?”

Replica API 2 mai 2021 | 23:44 2408

Irina Rimes s-a vaccinat anti-COVID, moment imortalizat de artistă. Mai mult, a urcat poza pe Facebook, dar a avut parte de o reacție negativă, de la un internaut. Cum s-a apărat Irina?

Irina Rimes

Irina Rimes vrea concerte, iar în acest sens crede că vaccinul va avea un rol important în reluarea activității artiștilor. ”M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris Irina, în dreptul fotografiei în care este vaccinată.

Doar că un internaut la luat-o la rost. ”Problema e că dacă nu te-a pus nimeni și nu te-a plătit nimeni, de ce trebuia să spui despre asta și de ce trebuia să faci poza acestui moment? Nu cred că era necesar. Spui că a fost un scop egoist, dar prin gestul tău îi îndemni și pe alții să o facă…te cam contrazici. Sănătate multă îți doresc și optimism în ziua de mâine!”, a fost mesajul.

Irina Rimes a răspuns imediat. ”Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea “de ce ai postat?” Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști”, a replicat Irina Rimes, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai devreme sau mai tarziu , va vaccineaza covidu!!Succes!
0
0
eu am citit pe feisbuk ca nu egzista pandemie si ca guvernu vrea sa ne vacineze fortat ca a cunparat prea multe doze si nu are ce sa faca cu ele. Sti ce zic?
1
2
vaccinativa si lasati vrajeli de 2 lei, 67 % din doctori s-au vaccinat nu mai dezinformati oamenii
5
5
ca guvernul a apelat la artisti ca sa indemne lumea sa se vaccineze tocmai pentru ca mai mult de 60% din doctori nu se vaccineaza si nici nu recomanda vaccinarea.
5
6
e individa care se baga in seama ca chilotii in kurr?
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367