REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL! Fiul fostului MINISTRU Mănescu, BĂTUT de PATRONUL unui restaurant din Constanţa

SCANDAL! Fiul fostului MINISTRU Mănescu, BĂTUT de PATRONUL unui restaurant din Constanţa

Replica API 13 august 2020 | 12:46 6630

Scandalurile continuă la malul mării! De data aceasta, este implicat fiul fostului ministru Ramona Mănescu. Poliţişti au fost alertaţi în seara de 12 august că în zona blocurilor Spectrum are loc un scandal.

Potrivit informaţiilor noastre, fiul Ramonei Mănescu ar fi fost agresat de mai multe persoane din cauza unui loc de parcare. Printre agresori s-ar fi aflat şi patronul de la Asado.

De precizat faptul că patronul localului Asado a mai fost implicat în scandaluri. De exemplu, în 2016, s-a trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ pe scările restaurantului, în semn de amenințare. Acest gest a venit în urma unui scandal mai vechi cu membrii unui clan aşa-zis interlop, Săceanu. După acest episod, fiica patronului de la Asado s-a trezit cu mașina incendiată.

Constănțeanca Ramona Mănescu a fost Ministrul Afacerilor Externe în Guvernul României între 24 iulie 2019 și 4 noiembrie 2019. A fost europarlamentar (2007-2019) și a activat în cadrul Partidului Popular European.

Ramona Mănescu este căsătorită cu Rareș Mănescu, fost primar al sectorului 6 , iar împreună au doi copii, Vlad și Dragoș.

Update:

Potrivit reprezentanţilor IPJ, miercuri, 12 august, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă de pe raza de competență ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit în zona feței de către persoane necunoscute, în urma unui conflict verbal anterior privind locul de parcare. În urma cercetărilor, polițiștii Secției 1, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale și al Biroului de Investigații Criminale, au identificat doi dintre bărbații suspectați de comiterea agresiunii.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Citește și:

Ameninţare în stil MAFIOT la Constanţa: s-au trezit cu o COROANĂ MORTUARĂ pe scările restaurantului!

Mașinile incendiate pe Dragoslavelor, încă un episod din răfuiala cu Săceanu?!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CONTRABANDA ALCOL FURA TVA
2
0
Gabriny il furt cum vreau si pe ursu cu nasoasa de nevasta
3
0
Mare cacat ca o sa se futa in cur la poarta alba. Gabi stie cum e
5
0
Dar cine dracu mai este si Marius Tapangea asta despre care ati scris ca este trimis in judecata pentru trafic de droguri si acum ati sters toate comentariile despre el.
15
0
Acet derbedeu de copil a primit o lectie meritata. Are impresia ca daca tasu si masa au bani, poate face orice! Bravo, Gabi!
8
8
Totul se plateste
5
2
Rahatul asta de la Asado se pare ca nu e usa de biserica.
17
1
Tot grobieni
4
1
Imbarliugaturile intre interlopi si politicieni isi arata rezultatele.
14
0
gasca lor si noi comentam . uitati i pe asa zisi temporari ministri . ei si copiii lor provin tot de la tara si inscrisi de nevoie intr un partid politic au devenit vedete romanesti . altfel saracii , udau campurile patriei si acum
10
0
militia alearga dupa hoti ,nu ca sa-i prinda ci sa le ia prada
24
1
Militia ce face ?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369