REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandal în Mamaia, la un beach bar, după ce mai mulți turiști au refuzat să plătească nota de plată!

Scandal în Mamaia, la un beach bar, după ce mai mulți turiști au refuzat să plătească nota de plată!

Replica API 2 septembrie 2019 | 12:45 784

A INTERVENIT POLIŢIA

A INTERVENIT POLIŢIA

Duminică dimineață, în jurul orei 5.00, un apel la 112 anunța faptul că un individ a devenit reclacitrant după ce barmanul i-a cerut să achite nota de plată. La fața locului s-au deplasat un echipaj, dar și agenții de pază care l-au calmat pe client. Preț de două ore s-au rugat de acesta să achite ceea ce a consumat, împreună cu partenerii săi, însă a refuzat, pe motiv că și ceilalți parteneri, care între timp au fugit, ar trebui să plătească. Acum, reprezentanților barului nu le rămâne decât să-i acționeze în instanță pe consumatorii rău platnici pentru a-și recupera paguba.

Duminică dimineață, în jurul orei 5:10, agenții de pază de la One Star Security s-au sesizat după ce a fost apăsat butonul de panică din interiorul barului Tan-Tan Mamaia. În 3 minute și-a făcut apariția un echipaj, care a dat peste un domn ”matol și reclacitrant” care a refuzat să plătească nota de 750 lei. Acesta, inițial, a fost însoțit de soția însărcinată și de nași. Cu toții au consumat numai băuturi fine pentru ca, în final, să fugă fără să plătească, povestește unul dintre agenții prezenți la fața locului. Însă a rămas unul dintre ei. ”Acolo se afla un domn matol și recalcitrant din Moldova (cum dânsul s-a prezentat) care avea o notă de 750 lei pe care refuza să o plătească. El împreună cu soția (însărcinată) și alături de nași. Aceștia au băut s-au simțit bine consumând numai băuturi fine, ca pe urmă să fugă fără să achite nimic”, a povestit agentul. Se pare că bărbatul n-a recunoscut că ar fi fost însoțit de nași, precizând că i-a cunoscut pe partenerii de pahar acolo și că nu este corect să plătească doar el nota. Timp de două ore, agentul de pază, dar și Poliția care a fost chemată la fața locului prin apel la 112, s-au rugat de individ să plătească ceea ce a consumat. În zadar! A plecat, lăsând pe urmerii barmanilor o notă de 750 lei!

Indivizii au devenit vedete după ce agentul de pază a relatat incidentul pe facebook.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt din ,,diaspora" ha ha ha
1
3
astia-s ugeseraizani de-ai tai veniti cu voucere si cu destu-n cur. niste fomisti milogi veniti in statiune de fite!
7
1
Daca politia nu se baga decat dupa ce le crapi capul infractorilor...
11
0
toti ghertoi vin la mare cu basini pe ei ! rasa voastra de tarani ce sunteti stati acolo in gherla unde sunteti invatati!
21
0
sa le dau la muie,cocalari infecti saracilooor HUOOOO muie de sclavi saraci
14
2
Astia sigur sunt USR ca ce plm sa plateasca statul bautura, romanul sa bea gratis, asta e motto ul
5
18
Ghertoi de bucuresti
19
0
Foarte urat din partea lor. Ati consumat, platiti. Ati venit pe litoral, platiti. Cine vreti sa plateasca ?
20
1
De unde au bani psd-isti? Din hotii si infractiuni asta-i partidul
15
13
asta e clientela pe care o merita comerciantii din mamaia.
27
2
frustratii sa sugeti pula la toti aia cu voucere ca v-au scos turismul din cacat altfel ramaneati la mila bucurestenilor care veneau doar in week end la cluburi si curve! Si astia nu fac turism ca au apartamentele lor in mamaia!
13
12
era ma - ta beata , psd-istii au bani , platesc , cacaciosule !
10
16
Este la moda .Vin boschetii pesedei cu vouchere,maninca la greu si se cara fara sa plateasca.Ii vezi dupe meclele de jihadisti barbosi rupti in coor,se asaza linga iesire,comanda la greu,si pleaca,eventual lasa bani mai putini in nota de plata,cind chelnerul se duce dupa alte comenzi.Faptul ca un chelner este platit cu 1000 ron pe luna nu-i intereseaza.
15
12
Moldova nu se dezminte, beau pana fac pe ei si fug de plata.
21
2
vaucere de vacanta ,toti ghertzoii vin acum cite 10 in camera fac ciorba si mananca de la alimentara salam cu mustar si pe urma vin sa se certe cu salvamarii ca ei au platit sa vina la distractie .numarul celor care au ajuns la morga e destul de mare .asta s-a intimplat peste tot pe unde au venit tzaranii cu vaucerele pesediste si mai vreti sa vina strainii ,ca sa ce ? sa-i jefuiti voi ? muie pesede
38
8
intr-o Romanie plina de interlopi si proxeneti care dicteaza politicului si Politiei Romane nu e nimic surprinzator, asta-i Romania, ce sa mai suni la 112 ca sa chemi politia cand alora nu le este frica de nimeni. In Romania nu numai ca te fura fara oprelisti, dar te si omoara si scapa nepedepsiti.
30
2
Astea sunt aia cu vouchere care au stricat tot turismu din Romania,
28
9
Ala aia sunt vitanti psd mai nou viorica D fagabou incurci trafic in ct
25
5
"Matol " pai asa se scrie Mirela ? Si tu si aia din articol un soi de .... Ti ai draq de neam de secaturi hoti si koorve
18
12
matol si din Moldova!!! Pai asta e pleonasm!! In al doilea rind, moldoveni fiind, leprele astea se asteptau sa le dea ...pe caiet!! Ca la ei acasa! Si ii dadeau ei inapoi cand venea ajutorul social!! Numai ca ...au dat bobinatii de bauturi fine, nu au mai vrut rachiu de sfecla, ce mama naibii....!
46
5
cui ai rupt tu capul pana acum cand toata viata te a alergat lumea sa te bata coclitule
21
8
Trebuia sa vin eu sa le rup capu!
18
16
Tarani cocliti
51
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102