REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL în Mamaia! Tânăr DESFIGURAT de un bărbat GELOS: Mi-a ATINS PRIETENA!

SCANDAL în Mamaia! Tânăr DESFIGURAT de un bărbat GELOS: Mi-a ATINS PRIETENA!

Replica API 21 mai 2019 | 00:00 273

L-a prins de cap şi i-a dat cu genunchiul în faţă

L-a prins de cap şi i-a dat cu genunchiul în faţă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost condamnat de prima instanță la 2 ani cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind stabilit la data de 20.06.2019. Este vorba despre un scandal izbucnit într-un bar din Mamaia, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 60 – 65 de zile de îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, întrucât oasele obrazului i-au fost înfundate, s-a stabilit că a suferit și din punct de vedere estetic.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, în data de 24 spre 25.02.2018, în timp ce se afla într-un bar din stațiunea Mamaia, inculpatul l-a agresat fizic pe un tânăr, acesta din urmă suferind leziuni care au necesitat 60-65 zile de îngrijiri medicale, cu consecința unui prejudiciu estetic moderat.

Persoana vătămată a declarat că a fost lovită în repetate rânduri în zona capului de către inculpat, fără ca între aceștia să existe o stare conflictuală anterioară. În fața instanței a expus în esență aceeași stare de fapt, arătând că în momentul în care i-a fost aplicată prima lovitură și-a pierdut cunoștința însă ulterior martorul i-ar fi spus ceea ce s-a întâmplat, în sensul că inculpatul l-ar fi lovit cu genunchiul în față după care ar fi căzut peste el.

A negat faptul că ar fi abordat anterior, într-un mod nepotrivit, vreo persoană de sex feminin. Susținerile persoanei vătămate, potrivit rolii.ro, se coroborează întocmai cu relatările unui martor, care a arătat că în seara respectivă, în jurul orei 4.00, a observat o persoan ă de sex masculin care s-a îndreptat spre tânăr, l-a prins pe acesta cu mâinile de cap și a început să-l lovescă cu genunchii în zona feței.

În urma loviturilor, a căzut la sol iar agresorul a căzut peste el. Martorul a arătat că doar acea persoană l-a lovit pe prietenul său în seara respectivă și că anterior agresiunii comise de inculpat, nu a observat ca victima să o abordeze pe prietena inculpatului. La urmărirea penală, inculpatul a încercat să acrediteze ideea că ar fi exercitat agresiuni împotriva persoanei vătămate, motivat de faptul că aceasta ar fi atins-o într-un mod nepotrivit pe prietena sa.

Aceste susțineri ale inculpatului au fost preluate în cursul cercetării judecătorești de către apărătorul său ales, care a invocat incidența circumstanței atenuante legale prev. de art. 75 alin. 1 lit. a C. pen..

Astfel, prima instanță l-a condamnat la doi ani cu suspendare. În ceea ce privește latura civilă, magistrații au decis: ”Admite în parte acţiunea civilă exercitată de către partea civilă R.I.-A. şi obligă inculpatul G.C.-I. la plata sumei de 15.000 lei către partea civilă, cu titlu de despăgubiri civile. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen., obligă inculpatul G.C.-I. la plata sumei de 7.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand te gandesti ca altii isi forteaza prietenele sa mearga cu altii dar contracost!
4
0
Daca i-a atins partenera, putea sa se retraga frumos impreuna cu ea si sa evide scandalul care l-a dus la inchisoare ! Se mai supara omul dar nici chiar asa !
8
3
iubitori de zdrente !! iar cat e legat oricum io zmotocesc cativa !
9
1
mai cere careva pumni ?
5
5
Conflict intr-un bar din Mamaia . Fiind in Mamaia...pffff vin tineri , cu aroganta maxima ....beahhhhh
8
0
Replica . Iar dati din CASA. BATAUSI au fost vazuti-filmati de JANDARMERIE la mitingurile lui DRACNEA.
6
5
... i-a facut!!! Sa isi tina mainile acasa!!! AVIZ AMATORILOR !!!
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102