REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SCANDAL în traficul din Constanţa: ŞICANĂRI şi AMENINŢĂRI

SCANDAL în traficul din Constanţa: ŞICANĂRI şi AMENINŢĂRI

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 3365

Indisciplina în trafic continuă să fie o problemă la Constanţa. Șoselele sunt pline de şoferi nervoşi, nerăbdători, tupeişti şi fără prea mult bun simț.

Nu puţine au fost situaţiile când șoferii s-au reclamat unii pe ceilalți pentru comportament nepotrivit. Într-o astfel de situație s-au aflat și doi bărbați care s-au șicanat pe porțiunea de drum aflată între Lazu și Constanța, ajungând să depășească viteza de 150 de km/h.

Sursa foto: parchez ca un bou

O șicanare în trafic a avut loc vineri, 20 martie, între localitatea Lazu și Constanţa. Doi şoferi s-au șicanat iar fapta a fost făcută publică de unul dintre bărbații implicați, foarte supărat că celălalt l-ar fi depășit și a frânat brusc în timp ce acesta rula cu 150 km/h în afara localității. „A stat în spatele meu imediat ce am ieșit din Constanța, în condițiile în care eu, repet, aveam 150 km/h în afara localității, m-a depășit prin dreapta, mi-a tăiat fața și a frânat brusc” a scris bărbatul pe o pagină de facebook. “ Te anunţ public că nu mă las până nu te văd cu bicicleta de coarne”, a mai ameninţat şoferul. Pe principiul „să moară și capra vecinului”, acesta a încercat să se scuze, văzându-se acuzat de mai mulți membri ai grupului de Facebook. „Ok, eu vinovat pentru depășirea vitezei legale între localități, dar pentru el 150/h nu era de ajuns de a rămâne în spatele meu și mă depășește prin dreapta și îmi mai și frânează brusc în față (…) punându-mi în pericol siguranța mea și a familiei mele” a mai adăugat acesta. Ambii participanţi la trafic şi-au adresat injurii şi şi-au arătat semne obscene. În final, situaţia pare să fi revenit la normal şi fiecare şi-a văzut de drum.

Vă reamintim faptul că în România, viteza limită legală este prevăzută în codul rutier, astfel: în localități: 50 km/h; pe autostrăzi: 130 km/h; pe drumurile expres sau pe cele naționale europene (E): 100km/h; pe celelalte categorii de drumuri: 90 km/h.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luca prostu chiar esti prost. Luca are perfecta dreptate. Bun nick name ti-ai ales.....prostule. Din cauza unora ca tine se intampla atatea tragedii pe sosele.
3
1
unde scrie ma ca trebuie sa circuli pe banda 1? cu cine ai facut scoala? la fel de bine te intreb si unde scrie ca trebui sa ma dau la o parte de pe banda 2 pe autostrdada cand circul cu 130 km pe h? depasirea se poate face si pe banda 1, dar voi astia cu flashuri aveti impresia ca banda 2 e a voastra. Daca eu am 130 km pe h si tu imi faci flashuri de ce trebuie sa ma dau la o parte cand tu esti ilegal?
4
5
Am intalnit in trafic un zepzec ce conducea loganu cu nr. B125AMS am cedat pe remarca ceuil mai destept evitand conflictul.
2
0
acum o sa se sesizeze autoritatile statului si iese cu un dosar
3
0
Sunt 2 berbeci frustrati care au impresia ca si-au cumparat pe langa tigaile lor cu 4 roti si drumul public.
11
0
Este deja foarte cunoscut faptul ca de foarte multe ori in localitati,prima banda este ocupata de masini parcate,banda pentru depasiri fiind de fapt singura accesibila traficului.Adica de fapt exista o banda valabila traficului. Cat despre cei ce sicaneaza in traffic,ar fi cazul ca legea sa fie modificata si fapta sa fie inclusa la tentativa de omor. O sicanare nu este semnalizare de intentie,ci efectiv tentative ca celalalt sofer sa aiba necazuri,inclusiv sa moara.
10
0
OBLIGATIA este sa circuli pe banda unu. Banda doi trebuie sa ramana libera si se foloseste doar ptr depasiri. Ai grija ce iti doresti, sa nu fii tu cel care va circula o perioada cu trotineta.
14
1
Pai cand sta o masina in spatele tau e clar ca vrea sa te depaseasca, regulamentar e sa treci pe prima banda. In mod normal ambilor le-ar trebui luate permisele.
11
1
Politia sa se autosesizeze si sa-i pedepseasca pe amandoi conform legii ,martorul de baza fiind camera de bord!
12
0
nu cunosc circumstantele dar limitate maxima in lazu este 70 km la h iar a doua chestie partrati distanta de siguranta fata de cel din fara
12
0
De astfel de dementi am avut si eu parte. Cei care iti franeaza brusc in fata intentionat, ar trebui pedepsiti foarte aspru.
9
0
Doi bilibizdroci... Cat de tampiti pot fi unii, sa faca asa ceva, in traficul de astazi? Nu ne mai facem bine nici de virusul asta.
14
0
Amandoi trebuie lasati fara dreptul de a mai conduce pe drumurile publice.
23
0
doua panarame. Nu pot spune ca sunt Bizoni. 2 panarame.
21
0
Dobrogenii adevarati sunt oameni cu bun simt nu ca cei veniti de o generatie pe aceste meleaguri.
17
2
nu exista barbati. Doar niste papagali. Pai daca erai smecher nu puneai frana. Il loveai in spate pierdea controlul volanului il rasturnai si l omorai. Faceai puscarie si gata. Erai barbat si ti asumai scoaterea din trafic al unui potential risc si pentru altii inclusiv pietoni copii batrani. Dar asa ai dat o n presa ca orice papagal. Sau poate ca si tu l ai sicanat in trafic mai inainte si ala in loc sa te omoare te a iertat cum ai facut si tu apoi. Doua panarame sunteti. Ar trebui sa muriti amandoi de covid19 ca sa se faca dreptate.
14
4
Inseamna sa fii un sarac si sa iti iei masini scumpe! Tupeu si prostie!
15
1
Asa spun sarac , dar de fapt asa ne considera aceste bestii care cum isi cumpara o masina mai puternica ne arata noua cat de tari sunt ei dar de fapt sunt niste mizerii de oamenii care isi arata frustrarea , este un gunoi care ne a convins cat de bou si nesimtit poate fi
22
1
iata 2 imputiti dobrogeni clasici, din categoria --am umplut portbagajul la jeep cu faina dar am uitat de drojdie--
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212