REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandal între vecini, la Tulcea, terminat cu pumni și picioare

Scandal între vecini, la Tulcea, terminat cu pumni și picioare

Victor ROTARU 20 martie 2023 | 00:00 2304

Scandalurile între vecini sunt destul de dese, motivele fiind È™i ele de tot felul. Fie din cauza gălăgiei, fie din cauza unei inundaÈ›ii, mereu vecinii au ceva de împărÈ›it. Acesta fiind È™i cazul familiei Mocanu, care È™i-a terorizat vecinii ani de-a rândul, având ca scop mutarea acestora, avariindu-È™i centrala de apartament, considerându-i vinovaÈ›i pe vecinii de deasupra.

Scandal intre vecini, la Tulcea, terminat cu pumni si picioareFoto cu rol ilustrativ

Conflictul dintre cele două familii datează de ani buni, de pe vremea în care cei din familia Mocanu È™i-au avariat centrala de apartament, considerându-i vinovaÈ›i pe vecinii de deasupra, iar de atunci, se pare că aceÈ™tia È™i-au pus în cap să îÈ™i terorizeze vecinii până ajung să se mute din bloc.

Paharul se pare că s-a umplut într-una din zile, când G.C. cobora scările blocului, iar când a trecut prin faÈ›a uÈ™ii apartamentului în care locuia familia Mocanu, 3 membrii ai familie s-au năpustit asupra sa, lovindu-l cu pumnii la nivelul feÈ›ei, trăgându-l în interiorul apartamentului. La un moment dat, G.C. a fost lovit cu un băț, în zona capului. În urma agresiunii, G.C. a necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Audiat în calitate de persoană vătămată, G.C. a declarat faptul că de fiecare dată când se întâlnea cu unul dintre membrii familiei Mocanu aceÈ™tia îi adresau cuvinte È™i expresii jignitoare de forma „dobitoc”, „escroc”, „rânjit”, precum ÅŸi altele de natură sexuală greu de reprodus, fiind foarte vulgare ÅŸi amenințări de forma „Vă aranjăm noi pe voi, o să vedeÈ›i ce o să pățiÈ›i, nu ne lăsăm până nu vă facem să vă mutaÈ›i de aici!”. De asemenea G.C. a mai declarat faptul că familia vecină îl urmăresc în permanență, atât pe el cât ÅŸi membrii familiei sale, în faÅ£a imobilului, în oraÈ™, în supermarket, creându-i astfel o stare de temere.

Scandal intre vecini, la Tulcea, terminat cu pumni si picioareMinută judecătorească

G.C. a mai declarat că cei din familia Mocanu sunt agresivi verbal, duÈ™mănoÈ™i, nu doar cu cei din familia lor, ci ÅŸi cu alÅ£i locatari ai blocului. Acesta a mai declarat că a asistat la momente când membrii familiei vecine, în timp ce se aflau la balconul imobilului unde locuiesc, le adresau altor vecini cuvinte ÅŸi expresii jignitoare de forma „proÈ™tilor”, „du-te dracului”.

MagistraÈ›ii din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal privind inculpaÈ›ii, Mocanu Gheorghe, Ileana È™i Mihaela, pentru săvârÈ™irea infracÈ›iunii de lovire sau alte violenÈ›e, ca urmare a intervenirii prescripÈ›iei penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tulcea cu Constanta?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102