REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL la finalul concertului lui Smiley de pe Plaja Zoom! Oamenii şi-au cerut banii înapoi! VIDEO

SCANDAL la finalul concertului lui Smiley de pe Plaja Zoom! Oamenii şi-au cerut banii înapoi! VIDEO

Replica API 29 iunie 2019 | 07:57 2382

Litoralul românesc este animat de evenimente. Până la finalul verii, se anunţă nopţi fierbinţi pe plajă şi în localurile din staţiuni. Pentru a ţine clienţii “conectaţi” la viaţa de noapte, cluburile aduc artişti pe bandă rulantă, concertele fiind pentru toate gusturile!

Vineri seara, 28 iunie, Smiley a susţinut un spectacol pe Plaja Zoom din Constanţa, zona cunoscută sub numele de “Trei Papuci”. Cu mic, cu mare, publicul, format din turişti şi constănţeni, au achiziţionat de la organizatorul evenimentului şi jetoane de consum, în baza cărora puteau comanda băuturi şi pizza. Toate bune, până pe la finalul concertului lui Smiley, când cei prezenţi au constatat că nu mai pot utiliza jetoanele pe care le plătiseră! Motivul: organizatorul a întrerupt prepararea mâncării (pizza), în plus, a început să plouă uşor şi să bată vântul, situaţie în care lumea a început să fie din ce în ce mai nervoasă. Cei care nu apucaseră să folosească jetoanele au început să ţipe şi să îşi ceară banii înapoi pe jetoanele nefolosite, în timp ce persoana care încasase sumele de bani insista că nu poate face acest lucru! „Am închis casa, am banii în gestiune, rezolvăm problema... mâine. Degeaba mă filmaţi acum!”. Dar, la întrebarea: „Când mâine? La ce oră ne recuperăm banii?”... tăcere! Mai multe persoane care au rămas şi cu banii daţi, şi fără mâncare, au ameninţat că vor face plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni nemultumiti tot timpul... Degeaba se zbat organizatorii, sa organizeze ceva frumos pt noi, carcotasii exista si vor exista mereu. Daca vroiau pizza de ce nu au mancat mai devreme...vrajeli de doi bani. Romanul tot roman ramane... Felicitari Zoom Beach pt organizare! Bravo baieti!
8
0
ce legatura au machidonii cu articolul de mai sus ?... sau nu poti dormi noaptea de grija lor ?
1
1
dupa melodia vals...imi vine ciclu menstrual inainte cu 30 de zile.Cacama s pe tiganul vostru muritor de foame...intr o era trecuta.Toti tiganii au ajuns artisti de cacat imputit !!!.
4
1
1.Confiscarea tuturor averilor din tara si strainate ale tuturor makidonilor 2.anularea diplomelor obtinute de rwtarzii lir copii. 3.organizarea de tabere de munca cu toti imputitii. La puscarie zdrente imputite.
7
3
Ce treaba are Smiley cu chiftele lor?
7
1
Pe slinosul asta din inregistrare cu corp si aspect de muiere vaduva nu-l duce deloc capul , e prost gramada rau. Asocierea acestor derbedei , este insa sprijinita de seful baroului, filisan, care are actiuni , precum si de cel care-si ia dreptul de la ei , viceprimarul babu...?!?
7
3
Felicitari echipei de la Zoom care au organizat concertul impecabil ! Au fost asigurate toate conditiile: acces facil, toalete curate, zona de baruri si zona de food court, scena si sonorizarea amplasate foarte bine. Sistemul pe jetoane functioneaza cel mai bine la astfel de evenimente, de masa. Returnarea banilor pe un astfel de jeton, nu se face la nici un festival de regula. Tu ca si participant faci o analiza sa platesti exact ce poti consuma. Daca era inchisa zona de pizza, aveau burgeri sau bauturi de la bar. Banii marcati in casa nu pot fi returnati fara o dispensa contabila ceva.
6
12
Daca cineva plateste pentru a-l asculta pe Smiley live, sincer isi merita soarta.
19
3
Eu sunt etnic turc si nu fac valuri in tara asta si nici nu dau note de 4 totusi as zice sa respectam majoritatea acestei tari in care traiesc romani ideea e ca voi aromanii chiar capusati intreg sistemul de stat in acest oras de la anaf, primarie si prefectura si sa nu ziceti ca sunteti pe merit acolo ca se stie foarte bine cum ca sunteti foarte bine organizati , coruptie organizata pe grade de rudenie! Hai sa nu mai sfidam romanii in tara lor !
32
1
Ia nu va mai legati voi de machidoni, daca nu eram noi in primarie, prefectura etc.. orasul si judetul asta se vindea pe bucati strainilor
5
26
Pizzarie, brutarie,patiserie,terasa pe Unirii fara AUTORIZATII !!!!!!!!!
15
2
halep, hagi, gatu, eliza samara, amanar...stai jos, nota 4
7
17
si tragi apa
15
4
Machidoni nenorociti ,ei fac legea peste tot sa vedem pana cand le merge asa este si machidoanca pitica Aura de la UAMS Agigea care maltrateaza batranii psihic ,era sustinuta de porcusor dar ma rog sa ajunga langa el impreuna cu directorul Preda Ovidiu amantul ei,care o acopera.La racoare cu machidonii nesimtiti si lacomi dupa bani.
20
5
Un rroman jegos...un muist fara numar.
9
5
Machidonii fac performanta in sport ? Hai sa facem o lista eu iti insir toti romanii campioni olimpici , mondiali , europeni in diferite sporturi care au castigat ceva . Si tu imi insiri toti machedonii ? Si vedem care-s aia de fac performanta ?
29
5
Asa e cand iti iei nevasta siliconata si plina de harfe! Costa!
12
5
Achim si picu mokanei hoti si koorve toata ziua. Huo . ti ai draq de neam de atarnatori si koorve
21
5
Fratii Picu si Achim sustinuti de Fagadau ,Babu ,Dobre etc.unde cotizeaza puternic !
29
3
fratii picu si raul achim nu sunt make, ci romanasi, asa ca mancati kkt la alta masa
12
16
M am uitat la video si n am inteles care a fost problema, n a zis ca nu se returneaza banii a doua zi? Care este problema?
3
9
Dicolo la festivalul nevazatorilor nu se intimpla asa ceva pentru ca praful alb e la mare cautare cu bratara lui DACU.
10
1
Tu ar trebui sa te duci la puscarie.. ai omorat limba romana "Constantean"
9
1
daca esti pe ...trei papuci , s a mananci ni ci nu apuci!
12
2
Un popor de idioti. Petre Tzutea. Atat organizatiri cat si participanti. Idioti cu Idioti. Ce putea sa iasa. Romani din romania. Hahaha
10
7
Pai baietii astia doi Picu, sunt sustinuti de unchiul lor! Degeaba le face-ti plangere. Datii in judecata! Ei fac totul cu fonduri Europene... Dar daca te duci sa accesezi fondurile nu au bani! La puscarie cu ei.
19
5
Certati va cu anaf ul oameni buni. Daca s a batut bon pe sumele incasate cum vreti sa va dea oamenii banii inapoi?
12
3
la cita minte aveti,sa va duceti si la concertul lui gica petrescu!
14
1
Sa-l asulti pe Smiley live este deja prea mult.
26
0
Nu mai primiti nimic inapoi
19
2
Pai ,,Zmaili'' nu trebuie sa primeasca si el ceva banuti? De unde sa ia,de la fondurile primariei,adica sa platesc si eu chiar daca nu merg sa-l ascult? Nu au luat bani pe bilete,probabil ca era un comission din vanzarile de haleala. Pana mea,ati ascultat muzica buna,a cantat ,,Zmaili'' pentru voi,mocangiilor! Daca venea o trupa chiar de artisti pe bune,plateati si bilet iar haleala era separate,in afara locului evenimentului,adica nu era treaba organizatorilor. Muie PSD ca nu a dat totul moca pentru pomanagii.
16
11
Se fura mai greu cu jetoane, de catre angajati zic
15
5
Jetoanele isi au rostul lor. Firma stie cate jetoane a vandut si, in consecinta, ce trebuie sa pregateasca. Numai ca unii nu se lecuiesc de hotie...
24
3
Impozit pe prostie.
25
1
Oameni inculti si nemultumiti tot timpul. Nimeni nu apreciaza atunci cand cineva se zbate sa faca ceva frumos !
21
38
Pai bine mah , nu stiati de golaniile acestor jigodii picu...?!? Unul din neamul lor , unchi parca, si-a trecut o biserica pe persoana fizica.
27
9
sesizare la politie pentru inselaciune si la OPC .jETOANELE SA LE MANANCE ORGANIZATORII!
32
4
Jetoanele vandute reprezinta incasari sigure . Daca erau corecti , puteau sa tina evidenta jetoanelor si asigurau suficienta mancare cel putin pentru cate jetoane au vandut . Treaba era simpla si toata lumea vea sa fie multumita .
32
4
Sunteti prea prosti, mancati jetoanele, ori vreti distractie ori mancare?
32
9
machidoni.....
43
13
Lasa sa fie cu jetoane sa aiba fraierii amintire de la mare cum au ramas cu plasticul in buzunar si ochii beliti cu gandul la pizza.
50
4
Picule te ai apucat de talharii?
46
8
Dar de ce folosesc frate jetoane ca eu nu inteleg, nu era mai simplu cu bani?
50
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218