REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandal la o pensiune din Tulcea! O srilankeză și-a înjunghiat colegul de muncă

Scandal la o pensiune din Tulcea! O srilankeză și-a înjunghiat colegul de muncă

Virgil STOIAN 26 martie 2023 | 00:00 12265

Din ce în ce mai mulți angajatori români recurg la forță de muncă din Orient, datorită salariilor mai mici dar și a facilităților fiscale. Silva G., de 29 de ani, din Sri Lanka, este una dintre aceste persoane. Femeia, care lucra ca îngrijitoare la o pensiune din Tulcea, și-a înjunghiat colegul, după ce acesta ar fi agresat-o.

Scandal la o pensiune din Tulcea! O srilankeza si-a injunghiat colegul de muncaFoto cu caracter ilustrativ


Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis condamnarea Silvei G. la pedeapsa de 7500 lei amendă penală, echivalentul a 250 zile amendă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința a fost dată pe 21 martie 2023 și nu este definitivă.
Potrivit rechizitoriului, femeia, care locuia în același complex cu victima, a băut cu acesta câteva sticle de vin, după ce se certase cu un alt bărbat cu care avusese o legătură anterior. După ce au consumat alcoolul, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul ar fi tras-o de păr, iar din cauza aceasta Silva G. a înjunghiat victima, de două ori, în zona spatelui.

Scandal la o pensiune din Tulcea! O srilankeza si-a injunghiat colegul de muncaMinuta judecătorească

Femeia are probleme psihice

În urma evaluării psihiatrice s-a arătat că Silva G, suferă de tulburare de personalitate tip mixt. Tulburare depresivă în tratament, faza remisă. Insuficienţă corticosuprarenaliană în tratament. Discernământ prezent la momentul examinării în comisia medico-legală. Discernământ prezent la momentul comiterii faptei. Conform raportului de expertiză medico legală psihiatrică aceasta a menţionat în cursul evaluării că este divorţată şi de religie catolică, a afirmat că a efectuat studii medii şi a schimbat frecvent locul de muncă, a negat consumul de substanţe psihoactive şi de alcool  însă a precizat că de când este în România a consumat de 2-3 ori băuturi alcoolice şi ar fi încercat să se sinucidă cu hidorcortizol.
Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis condamnarea Silvei G. la pedeapsa de 7500 lei amendă penală, echivalentul a 250 zile amendă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se zice Hydrocorticiok Carycyontop
1
1
"Hidrocortizol", zice textul. M-am uitat cine e autorul, iar cand l-am descoperit, am incetat sa ma mai minunez...
1
0
Draga profesore... cauta srilankez in dex !
3
2
A trecut vremea in care patronii violau angajate si le santajau sa se culce cu ele...
4
1
Singalezi se numesc dragă redacție !!!
5
3
In continuare...masa electorala
3
3
Romanii traiesc din aj.sociale, vouchere div., donatii, de ce s-ar mai deranja sa se trezeasca dimineata ?? Mai ales acum, ca s-a schimbat si ora....
10
6
Romanii nu au chef de munca deaia se aduce de afara
14
10
r*mânii sunt fără locuri de muncă, iar statul permite importul de srilankezi care vor munci pentru bănuți. Rusine rusine rusine
12
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218