REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SCANDAL la TÂRGUL de CRĂCIUN din Constanța pe motiv de Certificat VERDE!

SCANDAL la TÂRGUL de CRĂCIUN din Constanța pe motiv de Certificat VERDE!

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:21 6921

În Constanța, orice lucru făcut trebuie să fie umbrit și de scandal. Noul motiv este Târgul de Crăciun ce se desfășoară în această perioadă în Parcul Arheologic. Constănțenii au aruncat, din nou, cu noroi în autoritatea publică locală pentru că… „ei vor să fie cerut certificatul”. Ei bine, conform reglementărilor în vigoare, pentru astfel de evenimente este nevoie de certificatul verde.

Sărbătorile de iarnă ocupă un loc aparte în inimile tuturor, ele aducând bucurie prin obiceiuri, datini și tradiții. Aceste emoții însă, sunt mai mereu umbrite de scandal, când vine vorba de Constanța. Mai exact, vorbim despre Târgul de Crăciun care și-a deschis porțile pe 1 Decembrie, în Parcul Arheologic. Constănțenii au aruncat cu acuzații în Primăria Constanța, fiind deranjați de faptul că la intrare le este solicitat Certificatul Verde. „De ce se poate intra doar cu certificat verde și doar cu cel aferent vaccinului? Târgul nu este organizat din banii tuturor cetățenilor, vaccinați sau nevaccinați? Și doi, târgul e în aer liber, care este logica?! Faptul că participați la această mizerie care ne pune la îndoială inteligența, faptul că sunteți părtași la această manipulare, faptul că faceți discriminări, este cel mai bun exemplu că am greșit având încredere în voi! Tot ceea ce se întâmplă nu are logică!”, a declarat o constănțeancă.

„Să vă plătească impozite doar înțepații”

„Măi, voi nu primiți copiii nevaccinați la Târgul de Crăciun? Nici părinți nevaccinați, deși târgul e în aer liber? Voi gândiți sau executați niște ordine? Să vă plătească impozite doar înțepații...”, „Să fiți sănătoși! Cu siguranță acolo nu se mai îmbolnăvește nimeni. Au voie doar vaccinații. Ce porcărie!”, sunt doar câteva din reacțiile constănțenilor.

Târgul de Crăciun, doar pentru vaccinați

Vă reamintim că evenimentul se desfășoară în condițiile contextului epidemiologic actual, și astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor. Accesul se face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se află într-una dintre situațiile prevăzute mai sus. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
1
0
Cred ca mai inportanta este stirea cum ca WC dubleaza pretul gigacaloriei decat mizeria asta.
6
2
Cei nevaccinati sa stea acasa la ei!.
14
18
Eu nu stiu la ce targ ati fost voi, dar eu am trecut pe acolo si nu cere nimeni nimic. Oamenii stau lejer fara masca si Politia Locala se plimba si se uita numai.. toti fac ce vor, ce va cacati atata pe voi?
10
4
Cine te-a pus sa faci acest articol feliciu cumva daca esti de-a ei pe inversache normal ca faci ce zice ea sictir replica
18
7
ptr toti intepatii...sa fiti sanatosi!numai fiti imbecili ca asa intepati cum sinteti ....daca e ceva...tot acolo ajungeti!un vaccin te protejeaza TOTAL,nu ca faci forme usoare.daca eu sing vaccinat impotriva febrei galbene,fac forma usoara?!sau antitetanos?!NU FAC NICI O FORMA,NU MA INFECTEZ!deci....cred ca trebuie sa gindim mai adinc.....
28
18
Se poate intra nu va mai cacati pe voi, cand scaneaza ala, tzup
10
9
e mai tare ca certificatul verde
12
4
BUN! BRAVO! Antivaxerii sa stea in cuiburile lor putrezite
25
46
Se intra pe langa cinema ptr nevaccinati. Neaparat fara masca
14
8
de unde ati scoso cu copii nevaccinati daca parintii sant vaccinati se poate intra la targ
15
9
Atat stie sa faca, ca de altfel tot pnl condus de superman!
42
11
Oricum il verifica la misto...
18
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920