REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Scandal monstru în direct: Rareş Bogdan şi Codrin Ştefănescu şi-au aruncat jigniri grele la B1 TV

Scandal monstru în direct: Rareş Bogdan şi Codrin Ştefănescu şi-au aruncat jigniri grele la B1 TV

Replica API 2 mai 2019 | 00:35 487

Prezenți în emisiunea lui Silviu Mănăstire, capul de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, și-au aruncat cuvinte grele, potrivit evz.ro, citat de stiripesurse.ro.

În platoul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire, de la B1 TV, s-a iscat un mare scandal între Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu. Cei doi și-au adresat cuvinte din cele mai urâte în ediția de marți seară. Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din acest an, a încercat să aibă un dialog cu secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Jurnalistul Silviu Mănăstire, moderatorul emisiunii, a fost nevoit să taie lavaliera lui Rareș Bogdan, care se afla în platoul B1 TV. De asemenea, a fost tăiat sunetul și în cazul lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, care era în legătură directă prin telefon.

Lovitură imensă pentru Guvernul Dăncilă! Nu mai au voie să facă asta

„E un isteric care nu și-a luat pastilele. Nu-mi face plăcere să stau de vorbă cu acest personaj. Îmi vine să închid că nu vă mai suport!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Cei doi și-au adresat cuvinte grele, dar dialogul a fost dificil de urmărit pentru că era foarte tensionat. Rareș Bogdan a ridicat tonul și a spus:

„Nu vă mai suportă nici electoratul dumneavoastră. Nu am ce vorbi cu un personaj de teapa lui Codrin Ștefănescu. De ce trebuie să vorbesc eu cu un păcălici precum Codrin Ștefănescu?”, a spus Rareș Bogdan.

„Sunteți un personaj insalubru!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rares bOgdan e fetita? Vad ca e machiat tot timpul.
1
4
Bai Bogdan videoclipul electoral in care este folosita imaginea lui Iisus Hristos si care inchei cu muie pesede a fost clocit in laboratoarele PNL sigur voi pedeleprele veti da vina pe USR !Stiri pe surse Petre Matei Suciu autorul videoclipului Iisus Hristos mesaj pentru romani ....
2
4
pe codrin stefanescu mi-l amintesc.dar cine cine ii acest bogdan rares cine a auzit de el.vrea oare salariu mai nare decit la acea tv insolventa.sau sau ce sa vrea
1
3
...rabdare, ca nu mai au mult si se duc unde a intarcat mutu iapa...muie PSD...
4
2
la aeroport mai linge barcaru muierea de la handling ?? a dus latei acasa .
0
0
Raras da si el din gura.ATATA POATE.
6
5
Bogdanel avortonul PNL istilor ratati si fara viitor. O gasca de penali galbeni in frunte cu Sica mandolina.
11
7
Bate Doamne pesedistii c-au luat pielea de pe noi. Si adu Doamne liberalii, sa ne dea pielea -napoi.
3
9
cine Rares ,,un paduchi libidinos si homo.
9
11
Daca nu era de ajuns ca PNL e varza acum, cu libidinosul asta e cacat cu varza. Ati pierdut cu rahatul asta de Rares cat nu credeati. Prostilor
11
8
muie penele, muie cu cacat !Rares Bogdan sa-mi lingi cacatul!Muie infractorul Orban scapat de DNA, muie penele !Muie cu cacat Rares Bogdan!
8
11
Un mascarici Si un interlop... Sau cel putin o caricatura de interlop Ma refer la codrin
15
9
2 mascarici...Ca toti ceilalti...
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272