REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL și AMENZI la Cuza Vodă!

SCANDAL și AMENZI la Cuza Vodă!

Replica API 3 mai 2020 | 22:46 3347

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia, în cursul zilei de vineri, 1 mai, în jurul orei 21.50, au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Cuza Vodă are loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii și jandarmii constănțeni au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între două familii care locuiesc pe aceeași stradă are loc un conflict.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit cu fermitate echipaje din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă, Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice în zona respectivă, prevenindu-se astfel escaladarea situației.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

AMENZI în valoare de 45.000 lei

De asemenea, întrucât au fost constatate încălcări ale Ordonanțelor Militare în vigoare, polițiștii și jandarmii constănțeni au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.000 de lei.

Cuza Vodă, în carantină parțială

Amintim că localitatea Cuza Vodă se află, din data de 21 aprilie, în carantină parțială, fiind monitorizată atent de forțele de ordine atât de la sol cât și din aer. Măsura de a băga localitatea Cuza Vodă în carantină a fost luată în urma unei analize de risc efectuate de DSP Constanța, prin care s-a constatat faptul că într-o anumită zonă există un risc epidemiologic ridicat.

L.I.

Citește și:

CARANTINĂ DELIMITATĂ în Cuza Vodă: Forțele de ordine, în STRADĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti mana pe par ca ne incaleca ciorile.
0
0
Trebuie batute zilnic ciorile preventiv si cand nu fac nimic cu program. Da cand nu fac nimic se omoara intre ele...si tot nu e liniste.
3
0
Sa li se puna la dispozitie trenuri care sa-i duca gratuit in Germania, Franta, unde sa reinceapa cu alba-neagra. Asta are, asta are, care e castigatoare ?
4
0
Sunt rudele mele.
1
1
In aceasta localitate ca sa tii gipsanii in case, pe strazi trebuie sa patruleze armata cu tancurile.
6
0
Moarte la baragladineee..
10
0
pu....spataru ulinescu!ei nu au bani sa treaca santu si voi amendati, inchisi, la munca fortata!
9
0
aM OBOSIT SA O SPUN MEREU , LA SAPUN CU TOATE CIORILE DE ACOLO , IN FRUNTE CU TIGANUL PRIMAR , LA TOPIT IN CEAUN
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272