REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDALURILE l-au LĂSAT fără FUNCȚIE pe DIRECTORUL de la Colegiul Tehnic Tomis

SCANDALURILE l-au LĂSAT fără FUNCȚIE pe DIRECTORUL de la Colegiul Tehnic Tomis

Replica API 27 octombrie 2021 | 00:00 5814

Decizie de ultimă oră cu privire la situația Colegiului Tehnic Tomis, acolo unde, în urmă cu circa o săptămână a fost înregistrat un caz ce a ajuns pe masa procurorilor. Astfel, directorul unității de învățământ, Cornel Dumitrașcu, și-a pierdut funcția. Potrivit șefului ISJ Constanța, Sorin Mihai, acesta nu a fost demis, ci ,,i-a încetat detașarea în interesul învățământului pe funcția de director”.

(Cornel Dumitrașcu)

Amintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lână Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal în cazul evenimentului înregistrat la Liceul Tehnic Tomis, fiind vorba de faptul că o minoră a fost agresată sexual de mai mulți tineri. Oamenii legii au declanșat cercetările pentru tentativă de viol și șantaj, fiind vorba de 6 făptuitori și 2 persoane vătămate.

Amintim și faptul că, un scandal a existat și între Colegiul Tehnic Tomis și Școala 30 ,,Gheorghe Țițeica”, detalii aici: În plin SCANDAL, liceul Tehnologic TOMIS scoate la LICITAȚIE PATRU SPAȚII

Citește și: CAZUL FETELOR agresate la LICEUL TOMIS cercetat de PARCHET

L.I., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un profesor in adevaratul sens al cuvantului, un om deosebit si cu un caracter mare . Respect pentru acest om , Dumitrascu Cornel !
0
0
EL A FOST CASATORIT CU CARMEN PANDICHI FOSTA LUI ELEVA
0
2
Cel mai bine sa iasa la pensie si sa ii lase dracu cu scoala lor de doi bani.
4
5
de cand e lumea si pamantul, la varsta adolescentei baietii mai 'mangaie' fetele. daca schimbam directorii ca pe ciorapi la orice incident de acest gen, treaba nu o sa mearga bine, degeaba renovam liceele fara numar, fara numar.
13
4
demiteti profesionisti si angajati lichele.
20
5
asta e ca boala pe omul sarac nu intelege sa plece nici cind il gonesti ,vezi asociatia de prop. de la Dacia care nu mai scapa de el si de administrtora lui
9
5
acest profesor deosebit a picat examenul de directori, asa ca hai mai usor cu pianu pe scari
11
10
e fotografiat in bolidul lui ferrari luat din spagi ia mai mariti putin cadrul
8
8
daca voi aveti impresi ca sistemul educational functioneaza ca acum 30 de ani, va inselati grav. la liceele de top cum zic unii, elevii fumeaza nasoale in pauze, notele sunt ridicate ca sa isi pastreze prestigiul si sa isi ia fondurile.. se spala banii.. se mai face o renovare pe hartie cu banii parintilor si forta de munca.. tatii
22
1
Dar pe seful retelei, directorul de la Mircea, cand il ....interogheaza cineva? De preferinta in preajma examenelor............oricare din ele............armanii stiu de ce!!!
32
2
Un profesor deosebit , iar ca director... un bun profesionist !
31
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369