REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scăpaţi de sub control! Trei tineri de la centrul de plasament Delfinul au "pictat" cu urină uşa Primăriei Agigea

Scăpaţi de sub control! Trei tineri de la centrul de plasament Delfinul au "pictat" cu urină uşa Primăriei Agigea

Replica API 13 iulie 2017 | 00:56 297

Centrul de plasament Delfinul din Agigea este din nou în atenţia oamenilor legii! Trei minori din cadrul centrului au reuşit o nouă "performanţă": pe data de 7 iulie, au fost prinşi de poliţiştii din localitate după ce au "pictat" cu urină uşa primăriei şi aleea către instituţia cu pricina.

Cei trei se plimbau prin localitate, iar în jurul orei 20.00, unul dintre tineri şi-a făcut nevoile fiziologice într-o sticlă, după care a început să stropească uşa primăriei şi aleea. Prinşi de poliţişti, care au fost sesizaţi de zgomote, tinerii au recunoscut cele petrecute.

Nu este primul incident în care sunt implicaţi minori de la centrul Delfinul, existând mai multe reclamaţii cum că ar fi scăpaţi de sub control!

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/centrul-de-plasament-delfinul-pepiniera-de-infractori-presedintele-cjc-a-mers-in-control-inopinat-310614/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CA SI ASA NU SE IMPLICA CU NIMIC !
0
0
Puneti-i sa stearga cu limba ca si pe cei ce mizgalesc peretii cu inscrisuri colorate. Fara pedeapsa exemplara nu ajungem nicaieri.
1
0
Nu-i invata nimeni din Centru pe acesti minori sa comita fapte antisociale. Asa au venit "educati" din familiile in care au trait pana sa fie institutionalizati. Adevarul este ca e nevoie de un centru de corectie pentru toti minorii care savarsec fapte antisociale, nu doar pentru cei de peste 16 ani. Iar in acest tip de centru trebuie cazati doar cei care sunt cazuri sociale, nu infactorii.
1
0
da asta invata in centru de plasament sa urineze pe oameni pe tot ce se afla in jurul lor si la scoala din agigea lucrurile sunt complicate profesorii sunt amenintati cu pietre si nu pot sa isi faca orele daca lasi ceva la centru de plasament delfinu ,mancare ,haine vezi ca acestea sunt arucate pe strada in drum spre scoala RUSINOS
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272